✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 190
  • 961
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Не мразим Неделя. Тя е толкова фалшива, че е трудно за преглъщане

# 751
  • Берлин
+1000000

# 752
Какво е това? Изпуснала съм. 😁
2 неща:
Щонови са отврат, а това е най-смешният коментар в темата евър и форевър

Не ми се цитираше чаршаф, на предната страница беше 🙈

Аз пак да попитам, защо толкова я мразите Неделя? Аз не следих шоуто, само финалът гледам, та ми стана интересно. Коментарът е мой, между другото, та моля кажете ми какво се случва с т.н. Щонови?

В какъв смисъл фалшива? Шоуто не е ли танцувално?

# 753
Какво от това, че водят в телевизията. Вижда се, че танцуват.
Танцуват, но имаше и по-добри от тях през сезона.

# 754
Ей значи, голям глад за СМС-и ... нулирали били гласуването, значи който си е дал гласа в тия два часа и половина, кажи-речи е било на вятъра Grinning Е заради подобни тъпотии никога няма да си дам парите за гласувания ...

И не само това - текста с цената на 1 смс е толкова ситен, че и на голям телевизор не се вижда. А цената е 1.20 лв с ДДС. За справка - вчера на Капките беше 0.30 лв. Вчера пуснах 6 за Наско. Днес няма да пусна нито 1 на тази цена.

# 755
Трима финалисти, двама от тях водят предавания в БТВ. Ами не е ОК това

Кое не е ОК?..  предването не е на БТВ, а е на външна продукция с продуцент  Радо Тушев.. Натали заслужено би била победител!!!

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 23:33 от SHE_IS

# 756
Скрит текст:
2 неща:

Защо я мразите Неделя?
Коментарът е мой.
Никой не мрази Неделя. Аз лично я харесвах преди участието тук. Сега ми е много пренавита. Онзи път, когато реши чак да пее, за да се покаже, тотално пресоли манджата. И да умна е. Преди време писах, че има дар слово, акъл и страхотно тяло дори за 20-годишна. Ама е ужасна натегачка. И вкарва вечно патос. Ами с целия този талант и ум трябва малко да се държи на положение. Поне според мен.

# 757
Кадрите ня btv изядоха  мястото например на Валери. Много ме е яд за него.

# 758
  • София
Janelle, стига поства тия чаршафи, за хората с мобилни устройства е много неприятно, слагай ги в скрит текст. Никой не мрази Щонова, просто е откровено досадна и фалшива. И двамата с Атанас са много пренавити.

# 759
За съжаление Щонова ще спечели. Не знам кой гласува за тях, но винаги са имали стабилна подкрепа.

# 760
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А аз смятам, че ако Дара спечели /Дано!/, ще е защото танцува най-добре, а не защото има най-много фенове. Може би е грешка в крайна сметка зрителите да решават кой да е победителят, защото малко хора разбират от танци и гледат някакви странни неща, които нямат отношение към умението да се танцува.
Трябваше сега да отпадне Натали, ако представянето се оценяваше адекватно и безстрастно. Ивет винаги е танцувала чисто и прецизно, без да залага излишно на ефекти. Тази вечер не беше изключение, в нейните изпълнения имаше най-много танц. Обратното при Натали - много светлини, чадъри, вода, размятана рехава косица, за да маскира липсите. И въпреки това пак си личи.

# 761

Не е ОК за всички финалисти. Ако спечелят Щонови или Натали, навсякъде ще се говори, че е, защото работят в БТВ. А аз пък мисля, че точно за да се избегнат спекулациите, ще спечели Дара, независимо от вота на зрителите. И в двата случая не е ОК техни хора са участват в тяхно шоу. Лично мнение

# 762
Скрит текст:
2 неща:

Защо я мразите Неделя?
Коментарът е мой.
Никой не мрази Неделя. Аз лично я харесвах преди участието тук. Сега ми е много пренавита. Онзи път, когато реши чак да пее, за да се покаже, тотално пресоли манджата. И да умна е. Преди време писах, че има дар слово, акъл и страхотно тяло дори за 20-годишна. Ама е ужасна натегачка. И вкарва вечно патос. Ами с целия този талант и ум трябва малко да се държи на положение. Поне според мен.

Съгласна съм, че е натегачка. Ама ако трябва да сме точни, в днешно време на такива хора им казват "нърдове". Звучи по-така и по-точно описва Неделя. Тя е нърд и това е куул. Smile Аз й се кефя, човек трябва да влага патос в тоя живот, да се раздава докато може.

# 763
  • София

Не е ОК за всички финалисти. Ако спечелят Щонови или Натали, навсякъде ще се говори, че е, защото работят в БТВ. А аз пък мисля, че точно за да се избегнат спекулациите, ще спечели Дара, независимо от вота на зрителите. И в двата случая не е ОК техни хора са участват в тяхно шоу. Лично мнение
Дара пък беше част от журито на Гласът на България, което също се излъчва по бТВ.

# 764
Дара трябва да спечели, много е добра и не е имала слабо представяне в нито един танц.
Второ и трето място както искат да си го менкат Натали и Неделя, но по добре Натали да е 2 ра.
Възхищавам се на Неделя ,но само заради  невероятната й физическа издържливост и упоритост, въпреки че е 50 плюс

Общи условия

Активация на акаунт