Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 545
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 270
Магни, точно ваканционна е роклята. На мен ми харесва много как ти стои, но ти си помисли.🤗😍 Щом е твърда материята и на мен ще ми хареса. Може ли да те помоля да си премериш гръдната обиколка? Уж съм М, но ме е страх да не зейне грозно. Май този модел е умален. 🤔
Леопардовата не успявам да закопчая последното копче, но нея лесно ще преправя.

Ани, мерси за предложението!🤗

Sweta виж при мен няма написано, че е ленена.
https://www.zara.com/share/-p04192011.html?v1=352748326&utm_camp … =red_social_movil

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 17:44 от cloè

# 271
  • Бургас/Пз
Магни, надявам се да ми простиш искреността, но просто ми се е набила материята на престилка на медицинска сестра и не мога да се оттърва от това усещане. На снимките в долната част се вижда колко е намачкан плата. Но пък спор няма, че ти стои много добре този модел. На мен ми беше под кокълчето.

# 272
  • Пловдив
Момичета, чудесни сте всички! В очите ви грее щастие, какво повече да иска човек от живота. Не мога да ви наваксам, но ви чета и ви се радвам. Страхотни рокли сте показали. Остава и времето да се оправи,  та да ги разходите.
Снощи гледах Аз обичам България и Сърчаджиева беше с интересна обица във форма на цвете, хареса ми. Една беше, нали? Бих носила такава. Някой с идея къде мога да погледна за такава?

# 273
аа, безусловната любов е гарантирана! Heart
аз 22 години бях против домашен добитък, но като видях колко страда за внимание ММ покрай порастващите ми  момичета, ...кандисах..., за да не му дойде друга еретична мисъл- примерно за трето  Laughing
Моят наколко години ме тормозеше за 3-то, но аз рекох и отсекох, че само от Александър Скарсгард бих се навила да родя 3-то, че нещо македонската му кръв + моята шопско/северняшка смеска много люти резултати дава!
За добитък още държа фронта и дразня родните (които обожават животни и бейбиситват кучетата на всичките ни приятели, когато те пътуват!) че куче ще взема като излязат те от вкъщи!
Скрит текст:

Иначе местния ден на майката (2-та Неделя от м. Май) почти съвпада с моя РД (6-ти) и семейството с един изстрел се опитва да отстреля всички поводи. ММ онзи ден деликатно ме попита какво ми се ще "щото ти изненади мразиш, както и тези дето ти поднасят изненади" Simple Smile))

Магни, прекрасна, ТЦ!

G&B - прав е дребният, но ти си ги запази, много са хубави!

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 18:05 от Agent Provocateur

# 274
Магни роклята е страхотна и много добре ти стои! Въобще показали сте страхотни рокли, чак и аз искам.  Но....отидали на работа обличам ония престилки/ туники и ми минава мерака да купувам рокли.

# 275
аа, аз съм си казала какво искам Joy
но,ми го подариха предварително - нова мандаринка и портокал да засадим Flushed
та, затова очаквам редовната изненада- масажа  Kissing Heart
Този Александър...не е много мой тип, но не бих се дърпала!

за чантите- на служебния комп остана търсенето, та сега не намирам , но си харесах една от набук
никога не съм имала чанта ,само обувки, и помня ,че "светваше " в един момент
прочетох, че се поддържала със специални препарати- вие какво ще кажете

# 276
Клое, отдясно описанието с големия шрифт - аз го виждам, карай не е толкова важно.
Теб чакам да видя с леопардовата рокля.

# 277
Магни, чудно ти стои! О да, харесва ми и с кецовете и с ниското токче.
За описанията - понякога в БГ сайтовете преводите са непълни също.

Marieta, а на живо как е?
Добре изглежда, харесвам тютюнево и
Al,
Мен именно на живо ми хареса. В Прага я гледах, вероятно и в Бг я има. Приложението ми е с БГ Зара.

Харесва ми женствеността в таз’ годишните летни колекции!

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 18:11 от MarietaYo

# 278
Sweta, отиди на място и виж! 🤗 Жилетката е много хубава, ако имаше още едно копче под бюста бих я пробвала и аз.
Не става да тръгна като модела на голо. 😊

Леопардовата рокля ще и шия едни кулички, че не закопчавам горното копче. Видях обаче, че е масов проблем при този модел. Ако бях взела L на талията и ханша щеше да ми е широка.

Не пускам снимки във форума, но на лично може да ти пусна. Обещах и на още няколко дами. 🤗

Агент, този Александър трябваше да го потърся в Гугъл не е мои тип. За второ се майтапех само, ако е от Давид Ганди! 🤣🤣🤣

# 279
Агент, благодаря от сърце за отделеното време. Наготово получих опит и знания, спести ми проби и грешки. Ще огледам кое ми е възможно за поръчка и ще избера продукт за старт. Комбинацията кафяво и синьо е много елегантна и женствена. Отново чудесни примери. Сега ако преценя дали наистина се определям като класик, ще потърся в тях подходящата за мен, за да практикувам Simple Smile.
Видях прекрасни дами в прекрасни рокли.
Имам кандидат тийнейджър и куче отсега, защото трудно приемам порастването. Може би защото ми е едничко, ужасно ме плаши промяната.
За да не е оф топик, качвам една великденска снимчица в есенна тоналност.
ПС: поднових къната и се отказах тотално от боя засега.

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 19:41 от Хаши

# 280
Димис, нали до работа трябва да си облечена -ето затова са ти роклите.Аз също не излизам кой знае колко и не всеки ден, но рокли имам и искам
още Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 18:52 от ДХ3

# 281
  • Бургас/Пз
Хихих, ММ до преди 5-6 години много ме навиваше за четвърто, но понеже е по голям от мен с 11год.му казах, че четвърто мога да родя само на по-млад от мен мъж Simple Smile Сега мен ме е оставил на мира , но навива щерката , че деца се гледат докато е млад човек 🥰🤣 Не, че е далеч от истината де Simple Smile

# 282
Агент, този Александър трябваше да го потърся в Гугъл не е мои тип. За второ се майтапех само, ако е от Давид Ганди! 🤣🤣🤣
Давид на мен ми се наложи да го потърся и да, добър ген, много добър, няма да го върнем (след като му прoверя и IQ-то, просто за всеки случай Wink )!

Но да кажеш такова нещо за моя Алекс... ум не ми побира какво повече ни трябва на жените от 2 м висок И талантлив скандинавец С велико чувство за хумор! Grinning
(син е на великия Скарсгард и официално най-секси вампира и най-секси Тарзан, появявали се на ТВ екран)

Скрит текст:

Хаши Hug - няма за какво! И да, определено се потърси сред класиците (много хубаво есенно съчетание!). Сега и аз отивам да извадя някоя шуба, че навън е 9C, а ме чака поредния футболен маратон в Събота!

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 18:42 от Agent Provocateur

# 283
Пепси, повече снимки в движение, моля!
Агент, от къде вадиш всички тези примери? Страхотни комбинации.
Магни, раздвоена съм за бялата рокля и за
обувките на G&B.

# 284
Клое, за на голо и дума да не става, хареса ми точно като жакет, отгоре върху лятна рокля или пола/топ.
Ще отида в магазина, и покрай този жакет още неща ще харесам - добре се познавам.
За снимките чудесно те разбирам, аз съм същата.
Добре, че другите момичета не са като нас, харесва ми да гледам снимките, които публикуват.

Общи условия

Активация на акаунт