Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 496
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 2 445
плочките пак ли са на мода?- помня Шарън Стоун беше на някакъв фестивал с някаква такава рокля
португалските медии го раздухваха, че португалски плочки били вдъхновението
иначе azulejo ( азулежу) си е плочки
цвета какъв ще е, няма значение

ДХЗ, прекрасна Heart

# 2 446
  • София
Модерни са ни били бабите Smiley
Мими, роклята ти стои добре, и щом се харесва от теб и други, чудесно. Въпросът ми е дали толкова шарено е въпросния стил "азулежу"?

# 2 447
Аса, за такъв стил аз за сефте чувам! Simple Smile

# 2 448
  • В заешката дупка
А череши имаш ли в градината си, Карен? Това е единственият плод, с който мога да бъда съблазнена. Обожавам ги и мога да ям до пръсване.

Плетива чудни видях от Галдучо и Майола!

Честит рожден ден на щерката на Сиска!

ДХЗ, прелестна си!

За Париж говорихте. Била съм в Париж веднъж, преди десетина години. Не знам защо, но първото, което се сетих е, че прекарах доста време в едно магазинче за шапки да меря шапки.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 01:37 от ЧеКа

# 2 449
Николета Лозанова също се яви с такава рокля преди време
Скрит текст:
И тук има една подобна https://www.emag.bg/damska-roklja-sin-print-ornamenti-kys-rykav- … -xl/pd/DBYVJVMBM/

# 2 450
Мерси, Агент! Flowers Hibiscus
Мерси, asa! Тези сникърси имат отзад розови и сребристи камъчета, топа под сакото също е розов със сребристи камъчета и так се вързва цялостната визия. Бих могла да го нося и с лоуфъри, но подходящи по цвят към сивото нямам. Simple Smile
ЧеКа, шапките наистина много ти отиват, твоето са!

# 2 451
  • Sofia
Чека, и череши има. Grinning

# 2 452
Точно Португалия е залята от азулежуто, казаха, че си е тамошен символ, привнесен от маврите. Купих с тези мотиви за мен обеци и пръстен, за майките ни - чанти, за децата - несесери.

# 2 453
  • В заешката дупка

Къде точно живееш? А ограда има ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 454
Точно Португалия е залята от азулежуто, казаха, че си е тамошен символ, привнесен от маврите. Купих с тези мотиви за мен обеци и пръстен, за майките ни - чанти, за децата - несесери.
те го правят национален символ, заливат туристите с него, с корковите изделия, с пащел де белем, и с фадото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 455
  • Бургас
ДХЗ, WOW! Страхотно си се нагласила Wink Весел празник! Явно умееш да показваш/подчертаваш предимствата си

# 2 456
Момичета, поръчах си Метеорите на Герлен, на кой пласт ги мажем 🤣? Слънцезащитата след тях ли?

# 2 457
  • София
Ако  мажеш, предполагам е базата. После слънцезащита.
Ако е пудрата или топчетата, редно е  накрая.

# 2 458
Ако  мажеш, предполагам е базата. После слънцезащита.
Ако е пудрата или топчетата, редно е  накрая.
База го дават, ми то като намажеш слънцезащитата отгоре ефекта ще иде! Simple Smile

# 2 459
  • София
Освен да я ползваш вечер. Да кажат мацките, които ползват.

Днес си купих слънцезащита от ДМ с ВВ, че трябваше да оползотворя един ваучер. Намазах се когато се прибрах. Изравни ми тенът и ми скри гневните  и назолабиалните бръчки. Някак ме озари. Доволна съм. Тази
Скрит текст:

Утре ще я пробвам и през деня на работа.

Общи условия

Активация на акаунт