Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 492
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Sofia
Сега вече те мразя😁😜

# 2 461
  • Бургас/Пз
Мими, това е база за грим. То си пише "Основа за фдт". Слага се след дневния крем като основа да задържи повече грима. Малко съм озадачена защо си я купила, като ти не ползваш фдт?? Аз лично база слагам вечер като излизам и искам по хубав и издръжлив грим. Първо серум, крем, базата и фдт. Тогава просто не ползвам СПФ. През деня никога не съм ползвала база, защото слънцезащита ми играе роля на такава:)
Агент е по-в час с гримирането и базите, дано да се включи.

ДЗХ, прелестна си. Гримът  ти е топ.

# 2 462
Днес си взех тази рокля и сега чета за дантелата на последните няколко страници.

# 2 463
Умирам за череши! А най-хубаво е да се качиш на черешата и да ядеш на корем! Като скорец!
Освен да я ползваш вечер. Да кажат мацките, които ползват.
Не, база се ползва под ФДТ/ББ/СС крем - тя дава леко овлажняване, леко оптично изравняване на тена, понякога и леко блърване на пори, а тези за мазна кожа матират - като грундиране на платното преди да рисуваш. Вечер няма за какво да се ползва - освен ако не се гримираш за излизане! Разбира се, ФДТ може да се пропусне и да се ходи само по база. Ако се ползва сънскрийн може да му се даде време да попие и да се сложи базата след него - при късмет двете консистенции ще се разберат и няма да има пилинг.
Скрит текст:
Ето ти две каки със смесени към мазни кожи, които тестват тази база - и двете имат съществен опит с цветна козметика.

Наскоро подарих златната база на Герлен на приятелка и я инструктирах така да прави, защото тя ФДТ ползва по нац. празници, и то ако се сети. Aз самата обичам и ползвам бази ежедневно.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 01:02 от Agent Provocateur

# 2 464
mardji1, страхотна. Малко талията й се губи, можеш да измислиш някакво коланче.
50% от гардероба ми е дантела. Обожавам я.

# 2 465
хаха, Агент , с тия череши Joy
Скрит текст:
като ходехме на Приселци на бригада, имахме вечно една и съща трудност с прибирането- вечер автобуса трябваше да спира по пътя,  заради прекалилите с черешите Joy
Скрит текст:

и аз да се наредя  при дантелите
още не съм я обличала тази година, трябва да й измисля чанта, кецки вече има
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 466
Mamagemelar, абсолютно впечатлена съм от вгнездените ти скрити текстове Wink

Никога, никога не съм имала проблем от "прекаляване"с череши, хем при мен кило череши е за отскок, за наяждане опатквам 2 кг кюстендилска хрущялка! Аз Телец ли съм или лукова глава!

Но понеже е сезонът на черешите и целулита, ако борите такъв и ходите по процедури и масажи не яжте череши/дини/други плодове богати на прости захари, че масажистките ви ще ви бият - личен опит  Grinning

Айде, като съм набрала скорост с мазилата ще ви покажа какви грим визии ми харесват за лятото. И за нашата възраст стават, но ако имате паднали клепачи и/или леки бръчки в областта заменете графичната очна линия с опушена и нека не е черна!
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 04:44 от Agent Provocateur

# 2 467
Цитат
Mamagemelar, абсолютно впечатлена съм от вгнездените ти скрити текстове Wink
Ха, ха и аз! Mamagemelar, все едно отварях киндер сюрприз или развивах матрьошка - от от тия руските, беше забавно Simple Smile Хубава ти е роклята, кецките не се виждат.

Чудесни грим визии Агент - почти невидим грим, естествено свежи и сияещи - хареса ми, точно за мен!

# 2 468
ДХЗ, изглеждаш перфектно за събитието 🙂
Много ми харесва полата и как си я съчетала с чантичката и прозрачните обувки.

Плочките са в най-различни цветове, majolica в италианоговорящите, azuleju в Португалия
Арабите са ги донесли в Европа
Скрит текст:
под на катедрала в Сицилия, бароково пищно

разни видове майолика от Сициля/Италия
а синьо-бяло е вид печат, цианотип.

Бели дантели на дълги рокли и рокли-ризи ми харесват.
Двете къси които видях последните страници ми приличат на нощнички.

Света, така като костюм ми изглежда съвсем различна дреха.

Карън, чудни ягоди 😍

# 2 469
  • София
Ужасно много неща съм пропуснала и пропускам!

Не съм от редовно списващите, но поздравявам всички, които са имали и имат повод да празнуват - абитуриенти, рожденици, годишнини всякакви, покупки. Да сте здрави, много късмет и да сбъдвате желанията си! Още много ягоди, череши и всякакви други благини!

Поздрав с любим Стокхолм! И за Мими, запомнила съм, че го харесва (дано не бъркам)!
Скрит текст:

# 2 470
Добро утро!
Агент, благодаря за съветите, знам, че ти знаеш всичко! Purple Heart И на базата пишеше, че може само по нея, без ФДТ, точно за озаряващ и матиращ, ефект, което ми е важно за лятото. Чуденката беше над или под слънцезащитата...Много красив грим, собразен с нашата възраст.
Фия, да, аз обичам Стокхолм, приятно изкарване! Heart

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 09:58 от mimi.7299

# 2 471
  • София
Карън, как да те мрази човек с тези красиви ягоди! Като дете не обичах, но сега наваксвам и обожавам.

Аз съм леко куца и клета пак и единственото съприкосновение със стила ми е чуденето какви обувки да обуя, за да мога да ходя достатъчно и да не ме боли петата.

Иначе съм с въпрос. Накупих бои за коса в някакво тютюнево русоляво, което на мен си ми стои светло кестеняво, а с отмиването на цвета изсветлява. НО контрастът между очите и по-тъмно златиста кожа през лятото става много нисък.
И се чудя дали да ходя като лъвица с всички цветове еднакви на коса, очи и кожа или да дам малко контраст като потъмня с половин тон косата?

# 2 472
Добро петъчно утро!
Харпа, аз съм за повече контраст, но ако покажеш снимка, по-добре ще преценим заедно.
За ягодите не завиждам, защото местните отглеждат много сладки ягоди. Даже си имаме традиционен фестивал всяка година. Череши обаче няма, а аз като Агента мога да погълна огромно количество без никакви проблеми. Но Карен няма как да я мразя. Heart
А плочките на Ал, са абсолютно традиционни в Малта - явно арабското наследство е не само в езика им.
Това е само една малка частичка от огромното разнообразие на цветове и шарки.
Скрит текст:
Аз имам две покривки от Сицилия, харесват ми и като материя, защото не задържат петна и се перат лесно
Скрит текст:

ДХЗ, абсолютна прелест както винаги. Heart
На дантелата не съм голям фен, въпреки че ми се намират 2-3 рокли. Явно периодично са актуални, защото моите са стари.
Оставям и един цъфнал лилиум за повече цветно настроение.

# 2 473
  • Sofia
Единствената дантелена рокля, която съм имала през живота си, беше абитуриентската - червена, разбира се Kissing Heart
Иначе много харесвам други дами, облечени с такива.

# 2 474
Harpa, каква я свърши, че се контузи?
Аз съм за контраст, потъмни малко косата.

Весана, червена дантелена рокля? Намери някоя снимка, моля те 🙂
Умирам си за жена в червена рокля ❤️

Магни, красота голяма е терасата 🌿🌺
Арабите са донесли много култура в Европа, веднъж се заговорихме с един господин за тях и той ми подари Кръстоносните походи през погледа на арабските хронисти. Прочетох я с интерес както и още източници по темата.

Абитуриентите видяхме, а абитуриентките?
Али, как беше с гащеризона?

Общи условия

Активация на акаунт