ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 962
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ejkajujka, можеш ли да ми кажеш от кой МЦ е др. Драганов или кой кабинет, че там са много................и ако сме без направление колко се плаща?
Мерси Simple Smile
Д-р Драганов е във Военно Мед Академия,и ние чакме за преглед при него, защото Виктор има разминаване в гънките на  крачетата   Thinking  newsm78
Аз звънях на Драганов  миналата семица и каза да се обадя след 26.02.07 да си запиша час за март месец #Crazy, явно  Thinkingвсички беб4ета ги пращат при него baby_neutral
тук са телефоните му:  http://n-draganov.911.bg/a2/firm.asp?id=3107
   да ви цитирам една реплика на д-р Драганов относно мъжки пол:
   "Майка-природа,като види,че плода в утробата не е на ред с нещо,му слага едни топки!" newsm62
    Затова момчетата по-проблемно се раждали и по-трудно се одглеждали...
    Жените били много по-съвершени!
    Знам,че тези думи,ще предизвикат протест у много "мъжки" майки,но повтарям,само изцитирах.....ей така.....за смях.....
    И аз съм "мъжка" майка..... smile3521

hahahaPeace напълно съм съгласна   hahaha

# 181
  • София
Драганов е много забавен, като бях бременна с Никол той водеше ортопедичната лекция в училището на 9 месеца. Но освен , че е забавен никакво друго достойнство не намирам у него. Лично мнение. Първо - прави се реклама на неговия магазин Колев и Колев, който продава ортопедични детски обувки, а според редица изследвания точно ортопедичните детски стелки са причината за падналите сводове при много от хората /каза го дори професора на лекцията за профилактичните ортопедични прегледи, ако се сешате де/. Второ - педито каза, че точно Драганов и е "изтървал" две деца и се е налагало след годинка доста драстични методи, за да им оправят луксациите.

# 182
Мамчета, как давате Вигантол-а на вашите бебчета? Аз се пробвах директно от шишенцето да и капна 2 капки, обаче   smile3511. Кажете някой по-ефикасен метод  Praynig

# 183
  • София
На гладно, отваряш устичката и капеш бързо 1 или 2 капки, колкото ти е казало педито. Защо не става? Моя непрекъснато зяпа като е буден, особенно като разглежда играчките, ако не зяпа, закачам му бузките, или брадичката и отваря уста.

# 184
  • София; Дружбето
При нас винаги е борба да и капна капките. Устата затворена и си върти постоянно главата, няма удържане. Че и силна, сгъвам я на две докато успея да и ги дам. За чистенето на нослето процедурата е същата Crazy

# 185
Драганов е много забавен, като бях бременна с Никол той водеше ортопедичната лекция в училището на 9 месеца. Но освен , че е забавен никакво друго достойнство не намирам у него. Лично мнение.  Второ - педито каза, че точно Драганов и е "изтървал" две деца и се е налагало след годинка доста драстични методи, за да им оправят луксациите.
       Почти всеки,лекар,с който съм имала работа досега,е имал някога някаква издънка,за която аз съм разбирала или от своя личен опит или от думите на колегите му -лекари.
      Дано Драганов нищо  не е изпуснал на снощния ни преглед!Че..... #2gunfire

# 186
  • София
ejkajujka, не се притеснявай.  Peace Момчетата по принцип не са предразположени към луксации, колкото момичетата. На лекцията професора , който работи в Горна баня обясни предразполагащите фактори:
/по спомени, Ним да добавя или поправя/
-момиче;
-седалищно предлежание, независимо от родоразрешението /секцио или нормално/;
-луксации у майката като дете;
-гъвкави стави на майката - това се проверява лесно , като се опиташ да си обърнеш пръстите на ръката.  Laughing

# 187
ejkajujka, не се притеснявай.  Peace Момчетата по принцип не са предразположени към луксации, колкото момичетата.
  Няма да повярваш,Klemy!Той каза точно обратното! smile3532
  Да се надяваме всичко ще е наред!
  Ти какво ще кажеш,по-трудно ли се отглеждат момченцата?

# 188
  • София
 Joy Joy Joy Еее, не е истина. Това всеки що-годе интелигентен човек го знае бе, според мен се е шегувал. Момичетата са предразположени по 2 причини - първата е различната форма на таза и от там - различното разположение на "ябълката" в тазобедрената става и втората - заради по-податливата съединителна тъкан при момичетата, това хормонално обусловено, защото ще се налага един ден да се отпусне, за да се разшири таза за евентуално раждане.
А по-трудно не, но са по-кекави 100%.

# 189
Абе мойта свекърва все казва, че не трябва да я хващаме Ева през дупето,че била момиченце,а също и че не трябвало да се поставя да седи до към 6 месец, пак по същата причина - щото била момиченце!  newsm78 Какво ще рече това? Предполагам има връзка с това, за което говорите Клеми и ejkajujka  newsm78 Каква съм невежа и аз, ужас  Embarassed

# 190
  • София; Дружбето
Е ако не е през дупето как да я държа? newsm78 Тя само така не плаче

# 191
Привет, момичета!
Нашата мома тази вечер не е спала.  Confused Нито бейбинос, нито чай, люлка, топла грейка, антиколик шишета, абсолютно нищо не помага. Не знам вече какво да я правя. Само рева и яде. На сутринта заспа. Отчаяна съм, ще ни побърка.
Ето, оплаках се, но какво ли ми помага това.
Дано нямате подобни проблеми, ад е.
Поздрави на всички.
И при нас е същата работа вече 3 нощи подред - ще полудея - по цяла нощ се дундуркаме, а татито само мрънка, че не можел да се наспи за работа. А госпожицата обръща нощта на ден, и целият ден (до 18 ч, когато обикновено й почват коликите),спи.
Колкото до Бебиноса, при нас нямат разхлабващ ефект (нито те, нито Еспумизан -а).

# 192
  • София
Малкият Шош беше замъкнат на разходка в Борисовата градина при 4 градуса! С татито замръзнахме, но той спа и обикаляхме 45 минути! Още не се е сетил, че е гладен даже...  Mr. Green

ТоНи, не се отчайвай много, оправят се нещата, намират се и капките, които действат на конкретното бебе, но всичко това идва с опитите и времето... Ако оцелеем - ще се справим!!!  Mr. Green

# 193
Joy Joy Joy Еее, не е истина. Това всеки що-годе интелигентен човек го знае бе, според мен се е шегувал.
  Не знам.... newsm78

# 194
Абе мойта свекърва все казва, че не трябва да я хващаме Ева през дупето,че била момиченце,а също и че не трябвало да се поставя да седи до към 6 месец, пак по същата причина - щото била момиченце!  newsm78 Какво ще рече това? Предполагам има връзка с това, за което говорите Клеми и ejkajujka  newsm78 Каква съм невежа и аз, ужас  Embarassed
   По думите на Драганов никакво бебе не трябва да се поставя да седи преди 6 месец.И вобще не трябва да се поставя да седи,просто един ден то сяда само,без някой да го е учил или е го е  стимулирал.Нали никой не го е учил да киха и да кашля.Просто то го е направило,когато му е дошло време!

Общи условия

Активация на акаунт