Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 15

• 65 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Абонирайте се за бюлетина, постоянно пускат кодове и промоции
Някой да има код за аптека Бену?

# 406
Здравейте, ще съм благодарна, ако някой сподели код за Glovo. 🌺

# 407
# 408
Някой с код за безплатна доставка към Озон? Или поне код за повече от 5% намаление. За техника е. 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

# 409
Благодаря, Vanesa. Представител са на доста качествени марки, които ползвам, като Doori, Lumene, Isadora, Farmona и доста други

# 410
KIDS25 за baby.bg до 2 юни

# 411
Здравейте! Имам код за Booking - 10% обратно под формата на Кредити за пътуване (до 100 евро). Важи до днес .
Ех, жалко! Чак сега го видях. Благодаря Ви!❤️

# 412
Имам въпрос, как ги получавате тези кодове за Booking, аз резервирам постоянно чрез платформата, но нито веднъж не съм получила код? Може би ми е малко тъп въпроса, но често се пише за тези кодове и любопитството ми е голямо Grinning

# 413
Имам въпрос, как ги получавате тези кодове за Booking, аз резервирам постоянно чрез платформата, но нито веднъж не съм получила код? Може би ми е малко тъп въпроса, но често се пише за тези кодове и любопитството ми е голямо Grinning
georgievraia , и друг път съм писала мнението ми по въпроса, ще го напиша пак Simple Smile Аз имам 3-4 резервации през Booking, като последната преди 2 години. От опита, който имам, и от това което съм прочела от потребители, кодове за отстъпка пращат, когато известно време си разцъквал Booking, търсейки конкретно място, с конкретни дати. Ето например, миналата седмица рушках в сайта, за да открия място за почивка за мои познати, което да им препоръчам. Днес пак съм получила код за намаление, който отново ще предложа тук, тъй като не ми предстои резервация.
Подарявам кода за Booking на първия писал лични съобщения. Валиден е до края на 2.06.
Подарен на Леърн Уитфън 706068

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 01:43 от mimoza@b

# 414
Благодаря за отговора, при мен явно има някакъв бъг, резервирам поне веднъж месечно, отделно почти всеки ден ровя (понякога с часове) и никога нищо Sad Тъжно Grinning

# 415
Здравейте! Моля за ненужен код за Букинг на лично съобщение. Благодаря!

# 416
Здравейте. Някой има ли код за модиво?

# 417
Код за iherb , важи до утре

# 418

Валиден до 04.05

# 419
Код за отстъпка от моята козметика

Общи условия

Активация на акаунт