“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №7

• 41 529
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Ако Заимова има общо, защо именно тя им дава толкова улики? Тя беше човекът, който разрови за захапката по тялото на Елдърова, която се оказа на Тороманов и пак Заимова намери информация в архивите на университета, че всички са били колеги.
Ако е тя, целта й ще е да насочва разследването в друга посока.

Това е много логично предположение и често го има в криминалните истории - лошият, който отклонява разследването. Но в нашата история разследването въобще няма посока. Заимова, де факто, за първи път даде някаква посока чак сега.

Освен накрая да се окаже вярна онази теория, която написах с ирония - че на Демона ще му писне от тези въртящи се в кръг хора и ще се саморазследва Sunglasses

# 121
В знак на благодарност Заимова можеше да я прегърне топло, а не да се целунат.

# 122
  • Другата България
В знак на благодарност Заимова можеше да я прегърне топло, а не да се целунат.
Именно, те дори не се целунаха, а Заимова я целуна.
Искаше да ѝ каже нещо с тази целувка, и физиономията ѝ беше особена.

# 123
И все пак не се връзва, влюбена е в Харитонов, пък Мия ще целува. По-скоро го направи емоционално, от благодарност.

Заимова като видя детето да играе с електрошока, трябваше да му направи забележка, че да не се нарани само.

Най-яко в кавички ще е накрая уж да атестуват някой, но в последната сцена да дадат Демона с качулката и така и да не разберем кой е. 😁

# 124
Аз имам по-особено мнение за тази целувка, но вече го писах.
Поне аз, когато искам “да разцелувам“ някого, било то и жена в знак на благодарност, досега никога не съм я целувала по устата.

Мен ме впечатли друго относно ситуацията с пълнителя за електрошока.
Значи, тръгват от дома на Харитонов - детето заспало. Дори не си изяде вечерята. Пристигат в управлението, започва се с пълнителя на електрошока, Заимова хваща телефона и звъни на съпругата на Харитонов: “Да, знам, че е късно, детето до теб ли е? Дай да говоря с него, ало, ....Никола, да си пипал на тате електрошока?“
Това дете спеше, след малко вече беше будно и съвсем адекватно до майка си, отговаряйки на въпроси....

Ахххх да! ММ катл видя тази сцена и каза "леле като знам децата колко са адекватни ситрин, предатавям си колко ще е като го събудиш посред нощ". Страшно недомисено, като много други сцени, за жалост...

# 125
То само това да беше недомислено.
Аз от страх и ужас, че детето може да се рани с електрошока, не можах да разбера Илчев какво прави по същото време. После превъртах.
Но, ако убиецът е Библиотекаря, то той се ‘саморазследва’ от Епизод 1.
Може затова да изглежда вече толкова отчаян.
😂😂😂😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 03 май 2024, 20:39 от HappyRSmile

# 126
  • София
Да, възможно е убиецът да е оставил последният демон за себе си - раздава правосъдие, приема се за Господ - Луцифер 😉

# 127
Заимова е типичният убиец. Дете, малтретирано в детсвото си, което му е оставило траен отпечатък за цял живот. Но каква е ролята на останалите, щом тя не е казала нищо дори на майка си. Или убииците са двама или ползват различни статисти, но когато нападнаха прокурора се видяха слаби и дребни крака, като на Илчев. В гората беше по-солиден силуетът според мен.

# 128
Интервю с Тони Наумовски https://nova.bg/accents/view/2024/05/02/454323/%D1%82%D0%BE%D0%B … aD2vgQOrVqa0iHMTc
Няма жокери в него .

# 129
  • Washington,USA

Аааааа много е миличък. Любимата му дума била любов 🥴🥴🥴

# 130
Според мен, жената на Тороманов е наясно защо се случва всичко това. Не изключвам и по някакъв начин да е свързана с това, което се е случило в миналото.

# 131
Мен ме впечатли друго относно ситуацията с пълнителя за електрошока.
Значи, тръгват от дома на Харитонов - детето заспало. Дори не си изяде вечерята. Пристигат в управлението, започва се с пълнителя на електрошока, Заимова хваща телефона и звъни на съпругата на Харитонов: “Да, знам, че е късно, детето до теб ли е? Дай да говоря с него, ало, ....Никола, да си пипал на тате електрошока?“
Това дете спеше, след малко вече беше будно и съвсем адекватно до майка си, отговаряйки на въпроси....

Да, може да се нарече странно. Да не намекваш за инсцениран разговор?Wink От толкова преплетени следи във всичко и всеки търсим конспирация обаче хаха.

# 132
Е, успокоих се. Викам: изчезна Манерката. Но не! Завърнала се е в края на Епизода.
Две сцени да коментирам:
1. Безумния разпит на жената на Харитонов в дома й, докато той самият беше в съседната стая. Стаи за разпити в Управлението няма ли? При положение, че тя смята, че самият Митко може да е заподозрян - как я разпитаха в негово присъствие?!?
2. И друго: Когато Заимова каза на Мия, че не може да спи с мъж, към когото изпитва чувства, камерата я насочиха към самата Мия. Защото и Тя също.
А целувката беше в знак на благодарност и признателност. Нали има фраза “иде ми да те разцелувам”. Ето такава.

Номер 2 и на мен ми направи впечатление

# 133
И на мен! Аз, естествено искам да разбера кой е убиецът, но всъщност, още от епизод 1 си чакам някакво награбване между Мия и Филип Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 май 2024, 23:53 от MegaMeg

# 134
Кметът и Дора са ми подозрителни. Такова приятелство между тях досега не беше показвано.

Общи условия

Активация на акаунт