“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №7

• 41 001
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • Галифрей
А уж е главният герой и има малко екранно време само се налива с тая бездънна манерка.Обича  Мия и ходи след нея като верният й Шаро. Само това. А тя хем ревнува и му казва да си гледа живота. Никакво развитие и прочие, поне по едно време си смени дрехите. Той има хубава фигура и са го навлекли в случър  и коженено яке да изглежда нелепо. Къде е сюжетната линия между героите?
Гледам сериала ей така:

Да и Честит Великден,весели празници на всички! ❤

# 301
Нито Карамазов, нито Блатечки играят запомнящо се.
Наумовски, Димо Алексиев играят много по-добре според мен.
Бях с предубеждения за Христина, но тя ме изненада приятно. Духовникова  е пренавита, Чичикова играе безлично.
Това е моето мнение.

# 302
Блатечки никога не е блестял с особени качества като актьор.
Славата му се дължи на "балканския му чар", за тези на които се нрави, разбира се.   

# 303
Абстрахирам се от това кой колко е известен и кой се води някакъв секс символ.

Страхотна игра на Веселин Петров като Грудов Hands Clap Толкова добре да го играе мизерен комплексиран гадняр, че на моменти ми идва да го шамаросам през екрана Joy

Блатечки като Симеон Десподов - еми доберманът ми е по-убедителен от него. Засега.

Николай Николаев като Пенко Илчев - изключително добра игра също, въпреки че самият образ ми идва леко извратен.

Павел Иванов като кмета също много ми харесва. Този кмет ми е на моменти дразнещ, на моменти симпатичен, но никога безразличен.

За другите ще се обяснявам може би по-късно.

# 304
  • Washington,USA
Факт е, че всички тези хора имат повече пари и известност от нас. Мислех, че дискутираме филма, а не актьорите, за които сме някакво простолюдие само. Особено тия с десетки хиляди последователи.

# 305
  • Sofia
Мислех, че дискутираме филма, а не актьорите, за които сме някакво простолюдие само.
Не коментираме актьорите, а тяхната актьорска игра именно в този сериал и сезон.
Баш сме си по темата.

# 306
  • София
Голям праз, кой колко пари има. 😂 А и доколкото ги има е благодарение на нас, зрителите. Та ще си ги коментираме, колкото си искаме.

# 307
  • Бургас
Светъл празник, на всички пишещи тук!
Здрави и щастливи ! Без демони! Само любов в реалния ни живот!🌿🍀💚

# 308
Аз не се смятам за простолюдие спрямо някой актьор, да ме прощавате.
Ако актьорът не е добър в работата си, няма да си дам изработените с мой труд пари, за да го гледам в някоя пиеса/филм.
В този ред на мисли, пари за представление с Блатечки не помня да съм давала и не планирам. Докато Владо Карамазов на сцена бих го гледала още сто пъти. Не съм изненадана от играта на Христина Апостолова, защото ми хареса още в "Дървото на живота". Веселин Петров, Димо Алексиев, Николай Николаев и още няколко човека са чудесни в сериала, а личното ми откритие е Тони Наумовски.

# 309
Няма как да изпъкне Блатечки като играе Карамазов Heart
Мисля, че Димо Алексиев ги засенчва и двамата до момента. 😀
Мда има нещо такова.
Аз по принцип Димо Алексиев не го харесвам много-много, но тук играта му я намирам за много добра за разлика от другите двама.
Блатечки наистина не изпъква с кой знае какво с този си образ. А Карамазов намирам, че направо са го закопали с това пропиване - абсолютно ми е безличен в този сезон. Преспокойно дори няма да забележа, ако не се появи в някой епизод. До тук го запомням само с надигането на манерката.
Димо го харесвам още от Открадната живот , но някак си съвсем не му достига да има много голяма и запомняща се роля , повечето хора го знаят като водещият от Игри на волята а е страхотен актьор , спомням си че в Ягодова Луна ми се искаше да го убия много гадна роля имаше там , което означава че си играе ролята перфектно , очаквам скоро да има такава роля която ще го отличи от останалите , той го заслужава .

Последна редакция: нд, 05 май 2024, 15:17 от FBID100004892386036

# 310
Николай Николаев като Пенко Илчев - изключително добра игра също, въпреки че самият образ ми идва леко извратен.
Много добър пост!
Претърпя промяна и Илчев, в първите серии: ,,Това по член еди кой си е...", в последната серия, докато Харитонов шамаросваше продавача: ,,Митко, има камери."Grinning

# 311
Блатечки никога не е блестял с особени качества като актьор.
Славата му се дължи на "балканския му чар", за тези на които се нрави, разбира се.   

Съжалявам, но Блатечки е много добър. Гледала съм го в театъра, ами страхотен е!

Иначе не го намирам за секс символ.

# 312
Кой какъв актьор е, е много субективно понятие. Да не изпадаме в ненужни спорове. ✌️

# 313
  • Другата България
Кой какъв актьор е, е много субективно понятие. Да не изпадаме в ненужни спорове. ✌️
Точно. Като с нашия убиец - колкото хора - толкова мнения.
Аз също харесвам Блатечки, наистина Блатечки в театъра не е Блатечки в киното.

# 314
Аз съм си за Професора от епизод1

И аз съм сигурна че е професора, и то след сцената с инжекцията в крака.

Общи условия

Активация на акаунт