Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 963
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
  • София
При легло 75 на 190, матракът максимум ще е 70/185и това е изключително оптимистично, по-вероятно да е 65на 180което...малко е, много, за до 5-7годишни бива за инцидентни преспивания, но толкоз.

# 406
Здравейте! Искам някой да сподели опит от матраците за тежък човек. Взех от юск, но ми е мек и се появиха страшни болки в гърба. Чудя се дали да рискувам с техен и от кой вид е най-добрият

# 407
Нашият е този и ни е удобен. Не е мек, но не е и твърд, че да те болят ставете.
https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pruzhini/pruzhinen-mat … d-s60-dreamzone-0

# 408
Говоря за сина ми. Той има голямо момиче. А дъщерята и тя бърза за второ. Та две стаи имам да им правя. Обещал съм. Затова за малката стая на сина търся решение. Иначе другата стая е решено, има кошара и скрин. Но тази за внучката на 8... Понеже и казахме че има такива опции и само пита кога деди ще купи високо легло? Гледах модели, но ни трябва този размер. Гардероба е вграден, 65 см. Ако го избия ще може да има по-широко легло, но няма къде да съхраняват играчки.
Имам идея да предложа да сменим хола със детската за бъдещо бебе.
За дъщеря ми стаята е същата тясна. Засега са ми докарали кошара разтегаема като идва.
Търся за там скрин във дървесен цвят. Харесвам белите, но не ми се занимава да ги боядисвам.
Скрина след време ще бъде детско бюро. И там има вграден гардероб. Но е кофти направен. Ако го изкъртя ще трябва да мажа пак стени. Че са напукани. Засега са запушили всички места от където им идва пушек и понеже има гардероб, който е тежък и не може да се помръдне, ще слагат тапети.
Решено е гамата зелено. Пак искаха розово, но аз казах, че не е сигурно, че щерка ми няма да има още едно, да мислят за гама подходяща за двата пола. Не искаха жълто и бежово, предложих зелено.

Разширяемо легло не става. Срещу прозореца на другата стена има бюро. Няма как. Имал съм със жена ми такова легло, дори аз го проектирах, изпълниха ми го една велинградска фирма от иглолисна дървесина. Но отзад не бяха сложили нищо и леглото долната част започна да мирише на мухъл. Дори в момента съм ги поправил със фазер. Там спи внучката като я оставят ако дойде. Аз спя на долната част. Но когато се прибира няма място за матрака и той е все натикан с последни сили. Затова наскоро махнах матрака и го ползвам за чекмедже за вехториите на половинката. Знаете жените колко кутии за бижутс имате, та сервизи ли не бяха там, и сега е пълно.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 07:08 от pisnami42

# 409
  • София
Винаги има къде да се сложат играчки, ние никога не сме ги държали в гардероб... 🤷‍♀️ Пак предлагам, ако искаш пусни един план с размери на стаята... Иначе така никой не може с нищо конкретно да помогне..

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 08:18 от Angel_Dust

# 410
Някой ходил ли е скоро до ИКЕА и по-специално дали се е въртял около модулите Беста? Всичко, което ми трябва и в последствие разширих търсенето и видовете, от серията Беста не е налично. От може би 6-7 вида сглобки (основи, вратички, модели) няма нито един. Изключително съм изненадана, и се чудя дали пък има несъответствие с реалната наличност vs сайта.

# 411
Някой ходил ли е скоро до ИКЕА и по-специално дали се е въртял около модулите Беста? Всичко, което ми трябва и в последствие разширих търсенето и видовете, от серията Беста не е налично. От може би 6-7 вида сглобки (основи, вратички, модели) няма нито един. Изключително съм изненадана, и се чудя дали пък има несъответствие с реалната наличност vs сайта.
Аз ходих преди 2 седмици и ги разглеждах, защото търсех нещо за хола, но наличности не съм проверявала. Иначе имаш много врати изложени и модулите си бяха там, не ги махат.

# 412
  • In transit
Здравейте! Искам някой да сподели опит от матраците за тежък човек. Взех от юск, но ми е мек и се появиха страшни болки в гърба. Чудя се дали да рискувам с техен и от кой вид е най-добрият
Този, https://www.ikea.bg/products/valevag-matrak-s-indiv-paket-pruzhi … x200-sm/20469949/
идеален е за хора с проблеми в гърба. Много удобен, Стария му вариант мисля, че Ховаг се водеше.

# 413
В едното ни жилище сме с Ховаг, в другия - с този по-горе, твърд е и ми харесва. Но много зависи какво търси човек. За мен матрак се избира като идеш и лежиш върху него. Никакви други варианти.

# 414
И ние в другия апартамент сме с Hovag, който май вече не се предлага и се води средно твърд, но също е много удобен.

# 415
  • In transit
Според консултантите в Икеа, този, който съм показала замества Ховаг, затова така го написах. Да, води се много твърд, но реално е същия, като усещане. Пробвала съм го.
Най-добре е да се пробва лично.

# 416
Здравейте, дали връщат пари или дават ваучер за разопаковани и пробвани завеси?

# 417
Здравейте, дали връщат пари или дават ваучер за разопаковани и пробвани завеси?
Дават ваучер.

# 418
Здравейте, има ли някой, който от БГ е пазарувал в Румънската Икеа.
Да плати поръчката си от тук/БГ/, да я подготви с дата за взимане и в съответния ден, да отиде в Букурещ и да си я прибере.
Притеснявам се да я платя онлайн, въпреки, че системата ми позволява, защото е голяма сума и поръчката е доста обемна.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Хубав ден!

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:42 от Natasha Shishkova

# 419
Еконт имат такава услуга. Аз "почти" пазарувах, преведох сумата, но се оказа, че артикулът е изчерпан и там (Румъния), и от Еконт ми върнаха парите. Така че с тях няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт