Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 488
  • 871
  •   1
Отговори
# 105
Тези - аз лично харесвам, 100% памук и сатен, перфектни за по-топлите дни.

# 106
  • София
Чаршафите са супер! Дебнех да ги пуснат пак!
Аз си ги ползвам целогодишно. Няма зима, няма лято Grinning

Моля за мнения за тостера 3 в 1 на Silvercrest? Доволни ли сте?
Синковецът е на вълна сандвичи и се чудя трябва ли ми/ни това нЯщо?

# 107
Имам тостера и съм доволна, особено защото му се свалят плочите за лесно почистване.

# 108
Тостера го имам от последният път на предлагането, на практика е още нов Simple Smile
Голям мерак ми беше за него. Като го разфасовахме у дома, останах много разочарована.
Искаше ми се да е за 2 филийки, ама... греда. У мен е причината, да съм гледала и мерила.
Плочите са с размери 23/13 см, даже и за баничките на тостер са малки,
разтече  се плънката, стана мазаляк и под плочите Simple Smile
А инак добре работи, доволна съм.

# 109
Извинете, но разтичането на плънката няма общо с работата на тостера като такъв, а с работата на задтостерното устройство Stuck Out Tongue Winking Eye
И точно затова (когато нехайни деца приготвят храната) съм доволна, че плочите се свалят и мога да почистя лесно всичко разтекло се.

# 110
*Sisi_91*, благодаря за новата брошура!

Пускали ли са друг път овлажняващ крем на Cien за тяло. Интересува ме дали е добър.
Тези кремове са им в постоянния асортимент от много време, не са лоши. Ако не са ги променили нещо и тях де, отдавна не съм вземала точно от тях.

За тостера и аз смятам че свалящи се плочи са по-удобни за почистване, то иначе трябва само да го забърсваш и каквото и да правя все не ми изглежда чисто.
Имайте предвид че 750 вата не са особено впечатляващи, макар че те масово са с такава мощност тези комбинираните, като гледам. Имам от друга марка, пак е толкова. Поне в ниския клас откъм цени де, не съм заглеждала по-скъпи. Но ако трябва да нахраните голямо семейство, си е повече чакане. Гофретите в такъв също са по-дебели отколкото в тези които са като детелина и само за гофрети, та стават по-бавно и те.
Това го пиша защото ако някой е свикнал с другия тип гофретници или с по-мощен контактен грил за сандвичи, може да се разочарова малко че бавно става в този. Иначе и аз съм на мнение че такъв 3в1 си е удобство, ако сега трябваше да избирам пак такъв бих си взела. Хем от години не правя и не ям сандвичи Grinning

# 111
Имам питане относно тези форми за  печене ,стават ли?

По-специално ме интересува тази за кекс

# 112
  • Пловдив
Маслото на Родна стряха 3+1 от тази седмица бива ли го?

# 113
Извинете, но разтичането на плънката няма общо с работата на тостера като такъв, а с работата на задтостерното устройство.
Точно, защото си познавам "устройството" Simple Smile исках да е с такива плочи.

# 114
Сланината на Родна стряха има ли я още или е "зимен" артикул?

# 115
  • до най-прекрасния мъж
Имам питане относно тези форми за  печене ,стават ли?

По-специално ме интересува тази за кекс
Ако визираш кръглата с дупката по средата, става. Ползвам я в мултикукър и кексът се изпича перфектно, при все че машинката пече само отгоре.

# 116
Пускали ли са друг път овлажняващ крем на Cien за тяло. Интересува ме дали е добър.
Пускали са и аз бях купила веднъж, но изобщо не ми хареса и дори мисля, че го изхвърлих. Не попиваше добре и мазнееше кожата, все едно съм се намазала с олио.

# 117
Подарявам купоните:

# 118
Ако ще правите агитка за лидълските козунаци, кажете и аз да се включа! Joy

Ако не в постоянния асортимент, хубаво ще е поне от време на време да пускат от тях. Simple Smile
Аз съм от закъснелите и тази година за пръв път опитах класическия и много ми хареса. Но ги хванах само защото купих в началото на седмицата и много ме е яд, че не взех и един за вкъщи, но мислех, че до неделя ще изсъхне...

А пък миналата година бях накупила от други места и реших, че ще взема от лидълските след празника, ама тц! Понеже бяха наизвадили страшно много и даже очаквах да ги разпродават с отстъпка след Великден, ама явно си им е практика да ги прибират, че да ни се дояждат повече и да знаем да бързаме следващия път.JoyJoyJoy

# 119
Овлажняващите кремове за тяло са си от постоянния асортимент. Аз съм купувала от този със светлосинята капачка, той е с по-лека текстура. Използвам крема доста пестеливо и предимно за ръцете през по-топлото време.🙂
Вчера в нашия Кауфланд имаше козунаци от пекарната (сториха ми се по-малки от лидълсккте като размер, но може пък да са вкусни).🙂

Общи условия

Активация на акаунт