Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 020
  • 871
  •   2
Отговори
# 510
Е то ясно че прясно изпечено кафе е най-добре но пък който не може да си позволи все да му е прясно от пекарна да спре да пие кафе ли? Grinning
Като повечето стоки, си има различни класове и цени и при кафетата, няма как всички само най-хубавото да купуват...

# 511
  • shumen
Аз лично харесвам нес кафе и купувам първото.

# 512
Търся бюджетно бяло сухо вино. Трябват ми около15 литра.Моля за вашите насоки.

# 513
Аз лично харесвам нес кафе и купувам първото.
С разтворимото аз си правя лятото фрапе или студено капучино и тъкмо мислех да питам дали е хубаво лидълското, че точно от него не съм взимала.Blush

# 514
Търся този крем,имаше и за крака ,но не мога да намеря.Да не е сменена опаковката.Може ли помощ!

Да, сменена е опаковката. Така изглежда вече. Не съм заглеждала скоро дали го има, че още не ми е свършил. Simple Smile

# 515
  • In transit
Търся бюджетно бяло сухо вино. Трябват ми около15 литра.Моля за вашите насоки.
Има едни 3-литрови тетра пак опаковки, едното българско от с. Еленово (то е на Едоардо Миролио), бяло и розе. Другото е испанско, не му помня името в момента. Мисля, че беше в розови опаковки. Като ходя ще го снимам. Само гледайте да не е полусухо, че имаше и някакво такова.
Имаше и едни италиански пино гриджо, бардолино...в бутилки. Те също не са лоши и са бюджетни решения.

Скрит текст:
Не знам от кой град сте, но ако имате магазини CBA/Бурлекс вижте там за 3литрови тетрапак Соаве, Бекуча и едно испанско Ла Манча, мисля, че се казваше. И трите са много хубави и на цени около 11-15лв за 3 литра.

# 516
  • Пловдив
Благодаря ти, Таня67, за купона за кленов сироп!
Едва днес успях да отида на пазар в Лидл.
Успях да купя част от набелязаните неща, от други се отказах.
Купих продукт на Cien, който не е нов явно, но не ми е познат - Шампоан с балсам After sun. Имате ли отзиви?
Взех някакво намалено манго на 1,49 за брой. Доста е дървено, но да видим как ще узрее след няколко дни.
Взех и едни намалени нудъли Удон. С тиквички и част от китайския зеленчуков микс ми се струва, че ще скалъпя вечерята.

# 517
Подарен.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 14:05 от Пролетно цвете

# 518
Много съм доволна от пилинга за тяло. Не знам дали е в сегашната брошура или си е ПА. С малини толкова божествено мирише, че не ми се излизаше от банята…

# 519
Имам купон за кленов сироп, ако на някой му трябва. -30%, три дни от днес му е валидността.

# 520
  • София
Вдигнали са цената на шунката, която купувам за сандвичи на ученика - от 4.99 вече е 5.19 лв. Frowning1

# 521
  • Перник
Някой по-назад беше питал за четките за коса от тази седмица-взех тази с извитата дръжка,стори ми се с най-меки бодли и наиистина се оказа така-сравних я с моя Tangle teezer-даже лидълската е с по-меки такива,на другия ден се върнах и купих още една.Взех и от гъбките за грим-не съм ги тествала още.

# 522
Подарявам. Подарен.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 17:26 от Пролетно цвете

# 523
  • При децата ми
Някой по-назад беше питал за четките за коса от тази седмица-взех тази с извитата дръжка, стори ми се с най-меки бодли и наистина се оказа така-сравних я с моя Tangle teezer-даже лидълската е с по-меки такива, на другия ден се върнах и купих още една. Взех и от гъбките за грим-не съм ги тествала още.

Аз питах. Благодаря за отговора! Коя точно четка взехте?
Ще съм благодарна да споделите и за гъбките.

# 524
  • Перник
Някой по-назад беше питал за четките за коса от тази седмица-взех тази с извитата дръжка, стори ми се с най-меки бодли и наистина се оказа така-сравних я с моя Tangle teezer-даже лидълската е с по-меки такива, на другия ден се върнах и купих още една. Взех и от гъбките за грим-не съм ги тествала още.

Аз питах. Благодаря за отговора! Коя точно четка взехте?
Ще съм благодарна да споделите и за гъбките.

Ето тази-за 3.50 е страхотна

Общи условия

Активация на акаунт