Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 84 970
  • 871
  •   1
Отговори
# 660
Въвели сте в приложението данни за рожден ден, нали? Ако е така, наистина странно защо не са пратили. Обикновено е някакъв продукт (от два да се избира) за 1 ст.

# 661
Въвели сте в приложението данни за рожден ден, нали? Ако е така, наистина странно защо не са пратили. Обикновено е някакъв продукт (от два да се избира) за 1 ст.

Да, въвела съм. Имах честитка даже, пожеланията не си ги спестиха.

# 662
Лидл дават ли купон за рожден ден?
Да и изборът тази година е между малко просеко, микс ядки и двата вида бонбони лидълски вариант на After eight. Аз получих февруари, а майка - сега края на май.

# 663
Евентуално да не е обвързано тогава с някакъв оборот- примерно ако много рядко е пазарувано с картата? Нямам идея наистина защо е станало така…

# 664
Вчера имах рожден ден, това ми беше купона.

# 665
ММ също не получи купон за РД. Миналата година имаше, автоматично отпада вероятността да не е въведена дата на раждане.

# 666
  • Пловдив
Много ми е нужно инфо дали някой е виждал тази седмица изостанал колонен вентилатор в някой Лидл във Варна.
Ще ви бъда много признателна. ,❤️

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 16:03 от Наирянка

# 667
  • оттам, откъдето започва България
Моят рожден ден е другата седмица и си получих купона още вчера. При пазаруване ползваме приложението на ММ, т.е. и аз не съм от често пазаруващите.

# 668
Здравейте, някой да е купувал/ползвал смесители от Лидл? Конкретно тези, които ще са на промоция от утре:

# 669
Аз ползвам този или подобен кухненски около 10 години. Никакъв проблем нямам, удобен ми е .

# 670
Какво, подягодите се е случило с моя любим корфлейкс!? Не става вече за панировка, мек, кашкав, лепне и се разпада! Изобщо не става хрупкав като преди! Визирам този новия, който е в червена опаковка в момента! Sob

п.п. Снимката е на Морена, свита от тук, моля за извинение! Този ползвах преди и беше без грешка!

# 671
  • In transit
Ско, сравни съдържанието на двата вида и ще разбереш.

# 672
Търсих съдържанието на стария пакет, но не го намерих.

# 673
Много ми е нужно инфо дали някой е виждал тази седмица изостанал колонен вентилатор в някой Лидл във Варна.
Това е вентилатор. Колонен климатик би струвал доста повече.

# 674
Има 2 броя в Лидл Провадия.

Общи условия

Активация на акаунт