Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 057
  • 871
  •   1
Отговори
# 465
И аз съм купувала от меда. Харесвам го. Има обаче от различни региони. На последния мисля, че пишеше Стара Загора.

# 466
  • София
Медът е хубав,  не му се чудете.

Днес купих от бялото грозде без семки. Чудесно е!

# 467
Щом моето дете опатка гроздето за нула време, значи наистина е хубаво. Той е труден с плодовете Wink

# 468
  • София
С риск да е питано вече, може ли мнение за тази прахосмукачка? Или ме светнете как да търся през телефона в темата…

# 469
За търсене през телефона, трябва да минеш на пълната версия на форума .
Най- долу на екрана може да я избереш.

Имаше сякаш назад в темата разяснения за някаква вертикална прахосмукачка, но дали за същата, не знам.

Дано успях да помогна. 😊

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 22:27 от Fortuna

# 470
За търсене през телефона, трябва да минеш на пълната версия на телефона.
Най- долу на екрана може да я избереш.

Имаше сякаш назад в темата разяснения за някаква вертикална прахосмукачка, но дали за същата, не знам.

Дано успях да помогна.
😊

Много помогна! Simple Smile
Сега сериозно: прахосмукачката е добра, но е предназначена за почистване нещо набързо. За основно почистване ще ви трябва прахосмукачка на ток.

# 471
  • Велико Търново
Меда е хубав. Като свърши " домашния" и вземам такъв, разлика почти не се открива, а ядем доста мен в нас.
Морковите на моите яръзки са 6 и 7.

# 472
Положителен отзив и от мен от хляба с орехи. Мога да си го ям така, без нищо друго

# 473
  • София
Много благодаря и на двама ви. Няма мнения като цяло. Само една жена е писала, че е изкарала 15 минутно чистене. На мен ми трябва за ежедневно минаване на тристаеен апартамент от кучешки косми. Имам си на ток добра, нооо всеки ден да я тегля и бутам направо ме изнервя на макс вече - мразя я. Робота ми даде фира и се двоумя дали да взема нов робот или такава акумулаторна прахосмукачка. Но 15 минути не мога да преценя, май не ме устройват..

# 474
Нещо ме съмнява да стига зарядът за цял тристаен апартамент да се оберат космите от куче наведнъж... За такова ежедневно обиране, ако мога да си го позволя хич няма да се чудя за робот, щом като вече сте видели у вас че ви върши работа.

# 475
  • shumen
Меда е хубав.Аз купувам вече 3 или 4 път и е като истински.

# 476
  • Пловдив
Положителен отзив и от мен от хляба с орехи. Мога да си го ям така, без нищо друго
И аз го открих от отзивите тук и ми хареса много. Два пъти купих хляба с орехи и си го изядох сама. Само така, или намазан с мед и масло е ммммм. С всичко е така, всъщност.  😇
Благодарности на тези, които го хвалиха! При мен морковите бяха 7 или 8 във връзката.

# 477
Много благодаря и на двама ви. Няма мнения като цяло. Само една жена е писала, че е изкарала 15 минутно чистене. На мен ми трябва за ежедневно минаване на тристаеен апартамент от кучешки косми. Имам си на ток добра, нооо всеки ден да я тегля и бутам направо ме изнервя на макс вече - мразя я. Робота ми даде фира и се двоумя дали да взема нов робот или такава акумулаторна прахосмукачка. Но 15 минути не мога да преценя, май не ме устройват..

Нов робот според мен.

# 478
  • София
И аз съм за нов робот. Може да чисти докато правиш друго или не си в къщи. А безжичната прахосмукачка все трябва да я буташ ти.
Май скоро пускаха в Л. от техните, може да е останал в някои филиали.
Имам го от 2020 г., доволна съм от роботчето.

# 479
Добро утро, подарявам купоните:

Общи условия

Активация на акаунт