Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви лакомства са подходящи за голямо куче, което не яде много?
Как да се грижа за кучето си, което живее свободно в селска среда?
Как да се грижа за кучето си през горещите летни месеци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви лакомства са подходящи за голямо куче, което не яде много?
-
Как да се грижа за кучето си, което живее свободно в селска среда?
За да осигурите безопасността на вашето куче, когато живее свободно в селска среда, уверете се, че разполага с добра ограда. Освен това поставете идентификационен чип и якичка с телефон за контакт. Бъдете бдителни и наблюдавайте кучето си внимателно, тъй като може да е изложено на опасности в селото. За да осигурите неговата безопасност, ограничете свободата му и го наблюдавайте отблизо.
-
Как да се грижа за кучето си през горещите летни месеци?
През горещите летни месеци е изключително важно да осигурите на кучето си достатъчно вода, сянка и охлаждащи повърхности. Уверете се, че не го оставяте на пряка слънчева светлина и го разхождайте в по-хладните часове на деня. Ако е възможно, избягвайте разходките в горещината. В случай на прегряване незабавно охладете кучето с вода и осигурете достатъчно течности за пиене.
-
Какво да правя, ако кучето ми попадне в опасност в селска местност?
-
Как да се грижа за кучето си, което живее в града, но често посещава селските райони?

Обожавам ги! Исках такава, но вместо в къща, се преместихме в малък апартамент и минахме на по-дребна овчарка. Ами нищо чудно, че не намирате булка. То до оня ден нямаше ни едно такова куче в страната. От кой развъдник е тази красота? Мога да ви дам контактите на две жени, които се занимават професионално с породата и предполагам биха ви съдействали, ако кучето освен родословие има и всичките необходими изследвания според спецификите на породата.

( определена песен) като я чуе и върти дупе и мята опашка като хеликоптер

Много кураж ми вдъхна
, да се бях навила на второ дете. Кошмарно е- вечер си заспива лесно, но се буди в 2, после в 4, иска да играе, в 5.30 вече започва да лае и изобщо не ме търпи. Отделно на това, когато излизам, крещи все едно я колят и на мен ми се къса сърцето. Принуждавам се , като се прибирам на обяд да я храня, да я взимам с мен в офиса, където гризе кабели и какво ли не.
В началото Зе много й ръмжеше. За първи път го чувах да издава такива звуци, той е много добродушен по принцип. Но тя много го дразни. Взима му играчките, хапе го... Безстрашна е. Вече играят под мой контрол. Той я закача и после я хапе за врата отзад, там където майките котки хващат малките котета. Но тя не скимти, явно не е силно. После, като я пусне, тя го хапе и двамата започват да бягат. Като цяло Зе е доста търпелив с нея и внимателен. Явно усеща, че е бебе