На море в Турция - тема 83

• 62 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Този ,,спор,, е стара тема...едни нямаме нерви за едно, други пък се дразнят на друго. Трети пък нямат избор било заради населеното място или здравословно...шарена работа.
Важното е да се ходи,кой с какво е въпрос на избор и възможност.
Аз съм си навила на пръста да правя вече директна резервация към даден хотел. Така и така всичко сами си ,,спрятаме,, та само една резервация няма да ни спре😁 Единствено се чудя дали ще мога да си намирам по-добре цена от ТА. Все пак едно е да купуваш 50-60 стаи друга е цената за 1.
Аз от 10 години си резервирам директно и все още не съм намерил агенция, която да ми даде по-добра цена от тази, която аз съм намерил. Не ми се вярва и да намеря такава.
Още повече, че повечето тур. агенции проспиват най-добрия период за ранно резервиране- до края на септември. И то е нормално, правят си резервации за настоящия активен сезон.
За това лято резервациите за двата хотела ги направих в края на август 2023год.
Ако изпитваш проблеми с намирането на добра цена ми пишеш кои хотели искаш и ще намерим най-добрата цена.

# 256
Тази година се чудих, дали да пробваме почивка с автобус. След едно пътуване до Истанбул с автобус, категорично се отказахме. Аз направо бях неадекватна.... Та часовете за полетите, поне предварителните, ги гледам, дори влизам и на страницата на летището, за да ги проверя. Отиването не ми е толкова важно, но прибирането -да. Това да те вземат от хотела в 3,4,5 сутринта си е кофти. Е, надявам се и да не ги променят......

# 257
Благодаря Роже ако се наложи ще те притесня😃

Някой ще почива ли в Утопия преди септември месец? Знам,че повечето сте по Либърти и Mylome ама все пак да попитам.,..

# 258
  • Sofia
Колко ми е кеф, че си търкам хемороидите 20 часа с рейс и не губя дни и пари за самолет. Не разбирам хора които могат да пътуват с рейс, айде другите с деца, бебета, кьопави и т.н. иди-дойди, ама здрави прави жени и мъже дават повече пари и то много повече, а получават по-малко, вместо тия пари да ги дадат за повече дни или по-класен хотел. Лично мнение.
Веднага ти отговарявам - в 8,10 ч. излетяхме от София, около 11, 30 ч. бяхме настанени вече в стаята в Pine Beach! Какво да коментираме? От летището веднага ни взе трансфера, на рецепцията моментално ни настаниха и първия ден ни беше цялостна почивка. Последния също, полетът ни трябваше да е в 16,30 ч., останахме в хотела до 21,20ч., поради забавяне на полета, но останахме в хотела на пълно обслужване.
На нашето Черноморие не се настаняваме за такова време.

# 259
  • София
Искам да помоля пътували с Тез тур тази година до Анталия, особено в неделен ден, да споделят спирали ли по време на трансфера към хотела за почивка и с бусчета ли са трансферите. Досега не сме ползвали груповите трансфери и се замислих да го ползваме, но прочетох за някакви почивки по пътя и подобни, които със сигурност не искам да си причиняваме с дете- все пак Белек е на половин час път. Полетът ни е много рано сутринта от София и при индивидуалния трансфер винаги сме стигали бързо и удобно (с едно малко изключение поради технически проблем).

# 260
  • Пловдив
И на мен вече ми мирише на море Stuck Out TongueStuck Out Tongue
Живот и здраве в сряда заминаваме Simple Smile Направих мед.застраховки, заредили сме стикера,приготвила съм ваучера. Остава само багажа да събера Simple Smile Вече нямам търпение Simple Smile

# 261
  • Пловдив
И.И Не се тревожи.Няма почивки до Белек.Мисля,че ги правят за тези които са към Алания.Пътя до там от летището е към 150 км и е необходима почивка.

# 262
  • София
Колко ми е кеф, че си търкам хемороидите 20 часа с рейс и не губя дни и пари за самолет. Не разбирам хора които могат да пътуват с рейс, айде другите с деца, бебета, кьопави и т.н. иди-дойди, ама здрави прави жени и мъже дават повече пари и то много повече, а получават по-малко, вместо тия пари да ги дадат за повече дни или по-класен хотел. Лично мнение.
Веднага ти отговарявам - в 8,10 ч. излетяхме от София, около 11, 30 ч. бяхме настанени вече в стаята в Pine Beach! Какво да коментираме? От летището веднага ни взе трансфера, на рецепцията моментално ни настаниха и първия ден ни беше цялостна почивка. Последния също, полетът ни трябваше да е в 16,30 ч., останахме в хотела до 21,20ч., поради забавяне на полета, но останахме в хотела на пълно обслужване.
И аз ти отговарям....дъщерята с гаджето лани за Сиде, от София е...тръгване мисля 14,30 беше, от Пловдив, нали забеляза, че е от София. Айде това е подробност. Настаняване 19,30. Връщане, полет от Анталия мисля 8:30 беше, взели са ги от хотела към 6 часа. Кацане в Пловдив 10-10:30, нали прочете, че е от София. От и до София тури още 3 часа. Айде това няма да го броиме, но настаняване и напускане....неее, благодаря, да, разбирам, че тия са куци часове за полети, но има и още по-куци, да те вземат например в 3 от хотела. В твоя случай са добре, но са рядкост. По-скоро си страшен късметлия. Промоция дето се вика...плащаш 7, получаваш 5...и то на "добра" цена....айде нема нужда. Търкам бузки 20 часа на седалката и не му мисля.

# 263
  • Германия
Искам да помоля пътували с Тез тур тази година до Анталия, особено в неделен ден, да споделят спирали ли по време на трансфера към хотела за почивка и с бусчета ли са трансферите. Досега не сме ползвали груповите трансфери и се замислих да го ползваме, но прочетох за някакви почивки по пътя и подобни, които със сигурност не искам да си причиняваме с дете- все пак Белек е на половин час път. Полетът ни е много рано сутринта от София и при индивидуалния трансфер винаги сме стигали бързо и удобно (с едно малко изключение поради технически проблем).
До Белек едва ли ще имате почивка, но и да има е за Wc и цигара, 10 мин.

# 264
Няколко пъти сме били с групов транфер до Белек-20-25мин.зависи от местоположението на хотела.Никога не е имало почивки.Може да свалят хора в хотел преди вашия,но става много бързо-за няколко минути.

# 265
  • София
Здравейте,

Да се похваля и аз, утре тръгваме за Анталия, Сиде. Ще бъдем във Вон Резорт Голдън Коуъст 10 възрастни и 5 деца. Ако някой желае ще пиша как е всичко.

# 266
Здравейте,

Да се похваля и аз, утре тръгваме за Анталия, Сиде. Ще бъдем във Вон Резорт Голдън Коуъст 10 възрастни и 5 деца. Ако някой желае ще пиша как е всичко.

Всички ние с нетърпение очакваме разкази, независимо от кой хотел. Нека всеки сподели своите положотелни или отрицателни впечатления.
Пожелавам ви весела и запомняща се почивка!

# 267
  • София
Здравейте,

надявам се, че ще си прекарате супер весело такава голяма компания от 15 човека. Не завиждам обаче на съседите Ви Simple Smile Simple Smile / съвсем доброжелателно го казвам/.
И съвсем доброжелателно искам да попитам, защото сега се сетих, че такива големи компании, опънати на два реда шезлонги на плажа и басейните,  и блок маса в ресторантите- сутрин обед и вечер като видя, зная че са или българи, или румънци.
Защо при другите нации не се забелязват такива големи компании или аз бъркам?......

# 268
  • Sofia
Скрит текст:
И аз ти отговарям....дъщерята с гаджето лани за Сиде, от София е...тръгване мисля 14,30 беше, от Пловдив, нали забеляза, че е от София. Айде това е подробност. Настаняване 19,30. Връщане, полет от Анталия мисля 8:30 беше, взели са ги от хотела към 6 часа. Кацане в Пловдив 10-10:30, нали прочете, че е от София. От и до София тури още 3 часа. Айде това няма да го броиме, но настаняване и напускане....неее, благодаря, да, разбирам, че тия са куци часове за полети, но има и още по-куци, да те вземат например в 3 от хотела. В твоя случай са добре, но са рядкост. По-скоро си страшен късметлия. Промоция дето се вика...плащаш 7, получаваш 5...и то на "добра" цена....айде нема нужда. Търкам бузки 20 часа на седалката и не му мисля.
И аз ти отговарям. Simple Smile От всичките ни почивки в Турция само веднъж сме имали късно настаняване (и ми е обица). Също така веднъж са ни взимали в 6 ч. от хотела, понеже този час не ми е ок (за да съм в кондиция и да не лая излишно по хората, които на всичкото отгоре не са ми виновни), ми трябват около 1-1,5 ч. за кафе и разсънване, затова правя следното. Уточнявам, че съм от хората, които според часовете на полетите избират периода на почивките си, проверките на полетното разписание на летище София са задължителни. Наясно съм, че те не са гарантирани, но досега само два пъти се е случвало да се променят, и то с малко. Когато хотелът ме устройва, а часовете не, удължавам престоя 9-10-11, били сме и 12 нощувки, според зависи. Така заминаваме с една група и се връщаме с друга, досега не се е случвало и двата полета за едноседмична почивка да са кофти. Да, излиза по-скъпо, но нали помниш, че кеф цена няма! Simple Smile Но дай да не разводняваме излишно темата, че отдавна досадихме на всички. Всеки да пътува така, както му е удобно, важното е да пътуваме, да    трупаме впечатления, да посещаваме нови места и да се зареждаме с положителни емоции, а кой, с какво, си е личен избор! Simple Smile

# 269
  • София
Благодаря ви за информацията за трансферите!
Живот и здраве, след две седмици ще пиша впечатления от почивката ни 🙂

Общи условия

Активация на акаунт