Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 726
  • 774
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря на всички! Всяка история за родено бебче е хубава, защото е пълна с най-чистата емоция на обич, независимо от болките.
Макси вече е при мен. Спинка до мен и аз съм най-щастливата на света ❤️
Стискайте палци за кърменето, отметнахме движението, това е следващата ни борба 😀💪

# 751
Ем22, да ти е жив и здрав Борис, да расте щастлив!

# 752
  • София
Имах предвид, че конците са разградими и не е необходимо да се свалят.

# 753
С Паули сме при един и същ АГ и болница,съвпадение просто 🌞❤️бравоооо,радвайте се един на друг 🐣

# 754
Ние сме вкъщи, мале какъв адреналин…. Мен ме е мега страх и шаш в момента. Дано да се справим някак.

Честит да е Борис! Жив и здрав, борбен и щастлив! Бързо възстановяване!🎉💐🍀

Лин, и аз се притеснявах да и звънна, и даже тръгнах към болницата без да и звъня от срам и на завоя на България и Гешов като ме сряза контракцията, директно я набрах. Тя само ми каза тръгвай натам аз идвам и дойде в мега добро настроение.
Не мисля, че са контракции това на снимката ти, но както разбра не се обезкуражавай. Ето моите последни тонове, на които нямах контракции и после същата вечер родих

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 15:23 от Mariya26

# 755
И аз си сравнявам графиките от тоновете и са почти еднакви.До къде трябва да стигнат тия черти,за да показват че има контракция?

# 756
Първия опит с кърменето беше неуспешен, но няма да се даваме. Опитва се мъничето, но няма сила да засуче, а аз ако имам нещо в момента е коластра и на него му е трудно. Ще пробваме след 3 часа пак и започвам да се изцеждам. Няма да успеем без АМ в началото, видяло се е, но няма да се откажа до последно. Уж на 3 ден трябва да слезе кърмата, така че борбата тепърва започва.
Иначе Макси позна гласа ми, гледа ме в очите докато се храни, толкова му се радвам, целувам го, галя го, дано да усеща цялата ми обич. Прекрасен е 🌞

# 757
Момичета, вие как сте с дишането? На мен ми е много трудно дори като лежа на лявата страна, спя и с отворена уста…Даже май дишам по-добре на дясната, но пък там имам други неразположения. Като се изправя някак ми олеква и дишам по-добре.
Иначе и аз съм от последните чакащи, но терминът ми е съвсем в края на месеца, някъде го изчисляват и първи юни. Днес завършвам 38 г.с. Още не знам как ще раждам, но пък нямам дата за секцио. Ако издържа до началото на другата седмица, ще решим със сигурност дали ще пробвам нормално раждане.

# 758
Аз също спя с отворена уста често, запушва ми се и носът. А иначе като походя малко и дишам все едно съм тичала маратон.

# 759
Честито бебче, Em22! Да е много здрав и силен! Бързо възстановяване!

Аз също спя с отворена страна, по-удобно ми е на дясно, но тогава имам киселини и се въртя на ляво.
Сега се ядосах, че тези от регистратурата ми изгубили записа на тоновете и Аг не може да  ги види. По принцип трябва в неделя пак да ходя, но се чудя дали да не мина и утре ей така за мое спокойствие. Ще го помисля.

# 760
Здравейте от отбора на чакащите (38+5),
Днес бях на ЖК и съм с 4 см разкритие, нямам болезнени контракции, само втвърдяване на корема често. В неделя пак ме викат на преглед. Моментът наближава… 🫣

# 761
Ох дано имам и аз разкритие в понеделник на прегледа.И моя корем много често се втвърдява.
Иначе аз спя наляво.На дясната страна имам и аз киселини Grinning И аз спя с отворена уста и гърлото ми пресъхва.И на мен ми е запушен носа.Много общи симптоми имаме с някои мами Grinning

# 762
Момичета, вие как сте с дишането? На мен ми е много трудно дори като лежа на лявата страна, спя и с отворена уста…Даже май дишам по-добре на дясната, но пък там имам други неразположения. Като се изправя някак ми олеква и дишам по-добре.
Иначе и аз съм от последните чакащи, но терминът ми е съвсем в края на месеца, някъде го изчисляват и първи юни. Днес завършвам 38 г.с. Още не знам как ще раждам, но пък нямам дата за секцио. Ако издържа до началото на другата седмица, ще решим със сигурност дали ще пробвам нормално раждане.

Аз съм от юнската група и съм по-назад от повечето тук. Дишам добре докато вървя, но спра ли за малко, например на светофар, цялата умора от вървенето ме връхлита. Някак си пулса се учестява, сърцебиене, топли вълни🤷♀ а докато вървя, вс е ок
Аз имам едно състояние като хрема от както забременях, явно от бременността и на мен ми пречи да спя

# 763

Откакто бебето слезе по-надолу дишам по-спокойно. Преди това беше кошмар. Имах чувството, че не мога да дишам и си отивам направо.

# 764
    И аз задишах по-нормално, но на температура над 20 градуса ми е ад Grinning

На някой да му се възпалява ишиасния нерв дето върви от кръста през дупето към свивката на коляното? Направо ми спира дъха от болка на моменти, особено като полежа или поседя.
    Крампите са във вихъра си,а доктора иска да ми спира диаспорала (36г.с). Дали е възможно толкова пък да попречи на естествено раждане?

Общи условия

Активация на акаунт