ВарнЯнска тИемичка номер шеснайсет ( 16 )

• 16 768
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
ЧРД Marishka   bouquet Hug

# 166
ани-бани, sky_angel ти е казала - много сме чакащите мами. Просто нямам време да се включвам постоянно.Само априлките сме 5.

bela, наистина нямаш повод за притеснение. И моя племанник беше така. Сега е на 8мес. и всичко е ок.
И аз си мислех, че с тези темпове скоро ще тежи колкото първокласник. #Crazy
Но детето си привикна към храната, само спира да яде като не е гладно и сега си върви в нормите.

sky_angel, и мен ме е страх ужасно от игли, вземане на кръв и всякакви подобни манипулации. Но смятам, че теста за упойка е абсолютно задължителен.
И наскоро видях колко леко драсват по ръката и не вярвам да боли много.

# 167
  • морето и сините вълни :)
добрютро ВарНяНки Hug
Благодаря за топлото посрещане.
Радвам се че има и други бремелинки тук освен мен-макар че аз съм всеее още в началото.Ама нали се водя бременна
Искам да ви запитам нещо-от една седмица покрай устите и по скоро отстрани на устните ми излязоха едни червени петънца на който им се лющи кожата.Аз реших че това са лишей-с какво да ги лекувам.Сърбят ме и се мажа с дефламол.Понеже е по мазничко.Направо откачам с тез работи около устата ми.И ми е интересно на какво се дължи появата им. newsm78 newsm78 newsm78

# 168
# 169
ЧРД Marishka   Heart Eyes  bouquet

# 170
Ани според мен е пресушена кожата ти. Имам такова над устната и го третирам с вазелин за устни. Минава и след време пак се появява. Използвам лечебния вазелин на нивеа - зелена опаковка. Може да се дължи на бременността може и на пролетта. Упорито е.

# 171
                      Здравейте варненски настоящи и бъдещи мамчета,

С удоволствие се присъединявам към вас - термин 23.05.2007г.,момченце, първо детенце, живея еднакво близо до Окръжна болница и Черевения площад....
       Пиша и в отчетни, очакващи бебета през май/даже видях тук една добра познайница от там - Katia_N Simple Smile/ - там има и други варненки, които май не са се усетили още да минат насам...

Искам да ви питам за курсовете:
      1.Знам, че утре има на списание 9 месеца - трябва ли предварително записване, къде точно се намира и в колко часа???
      2.Къде точно трябва да отида за курсовете на ОБ и АГ?
      3.Някой ходил ли е на курсовете в Орбита, доволен ли е и за какво иде реч???
      4.А на гимнастика за бременни???

Някой ще ходи ли утре ???

Sorry, ако ви натоварих с много въпроси, но може да ми отговорите само на този, който си харесате Wink

Пожелавам ви хубав ден  bouquet

# 172
Аника, като оздравее баткото и минат десетина дена от приема на антибиотика, искай от доки да ти пусне изследване на секрет от носоглътката и гърлото. Често там има стафиликоки, които причиняват гнойна ангина. Ще излезе на изследването, ако има нешо такова.
Нашия батко беше така, но май ги ликвидирахме Hug

# 173
  • Варна
Здравейте мамита и от мен. Аз днес май- много си поспинках, но нали моя бебешок е още в корема и ме остава да се наспя за да имам сили когато то ще се появи. Днес времето е страхотно, така че ви пожелавам причтни бебешки разходки, а аз като го няма бебчо на бял свят ще разходя таткото.. Laughing
Добре дошли и на новите слънчеви мами. Не че аз съм стара.... Embarassed
Честито и от ме Marishka, много усмихнати дни , щастие, любов......

Здравейте варненски настоящи и бъдещи мамчета,

С удоволствие се присъединявам към вас - термин 23.05.2007г.,момченце, първо детенце, живея еднакво близо до Окръжна болница и Черевения площад....
       Пиша и в отчетни, очакващи бебета през май/даже видях тук една добра познайница от там - Katia_N / - там има и други варненки, които май не са се усетили още да минат насам

Ще се радвам да се запознаем лично, защото май сме сходни съдби. Моят термин е 19.05 и живея в твоя район (е близко- Спортна зала), така, че ако желаеш мойе да запознаем нашите бебчета и живот и здраве да ги водим на расходки през лятото. До скоро на всички.

# 174
Dana, много въпроси бе мила! Hug
Ще се опитам да ти отговоря, макар, че съм сигурна, че бременният ми мозък ще пропусне нещо.
1. Утре ще има курс. Не трябва записване.Намира се срещу ФК. Има бараки с различни стоки и след тях е пицарията.
2.На 15 и 30-то число са курсовете в ОБ. В Спешния център.
Слиза се надолу към сутерена, и после ще питаш къде точно ще се проведе курса.
В АГ знам, че е платен / последно беше 50 лв/, но не съм ходила и незнам къде става записването.
3. Курсове в Орбита мисля. че в момента няма.
Ходих веднъж, но не останах очарована. Беше по някаква програма, безплатен. После изведнъж парите свършиха и казаха, че ще има пак, но платен.
Караха ни да рисуваме какво си представяло бебето. Ами, аз откъде да знам? newsm78
4. Гимнастика нямам представа къде има.

Хайде, покани и другите мами да се присъединят към нас в този форум.
Ако искаш ми пиши на ЛС. Утре ще ходим доста мами на курса и да се видим някъде преди него, за да отидем заедно.

Marishka, ЧРД!
Много щастие и поводи за усмивки.

# 175
ЧРД Marishkaда сте живи и здрави и много, много да те слуша !

# 176
ЧРД Marishka! Да си жива и здрава и много късмет!
Мислех нещо да пиша обаче зад гърба ми един бунт едно чудо ... Изчезвам!

# 177

Виви_Ан , много си мила. Благодаря ти за отзивчивостта и изчерпателните отговори   bouquet
            Сaisa , сега виждам, че и ти си пишела тук, иначе те знам от май-ските отчетни. Хайде да привлечем и останалите варненски Май-чета тук - ние сме си добра цифра там......

ЧРД Marishka, много здраве и късмет!!!

Хубава вечер на всички

# 178
ЧРД Marishka   bouquet !

# 179
  • Варна
ЧРД Marishka!  bouquet
Аз ще вляза в ролята на щъркел, че baby doll е родила момиченце на 19.02 (надникнах във февруарската тема). Да и е жива и здрава госпожицата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт