Дано да се оправи времето тази седмица, за да се разхождаме заедно в морската
? Дано бебоците да са ви оставили да поспите повечко
.
Явно е имал проблем с часовата разлика и вече привикна и отново ме оставя да поспя до 8 -8.30 сутрин, а днес се излежавахме до 9 - нали е Неделя!
и въобще как ви беше по удобно ?
А другите да се пазят да не се разболяват 
Баща й на Ники беше тук за да види малката маймуна(Ние с него се разделихме,когато Ники беше на четири месеца по моя инициатива.Просто ми писна от всичките му простотии)Та беше тук и ме ядоса страшно
Идваше ми да го
Аз го оставиш с Ники да си играят и съответно отидох в кухнята да свърша малко работа и както винаги те си играеха на самолетче(той друго не можел.к'во съм искала от него да й приказва глупости и да я занимава )но на Никита й писна и ревна.А той само и това чакаше за да ме обяви за незаинтересувана и неспособна майка,която изобщо не е еня какво прави детето й(а пък аз съответно не можах веднага да отида,защото в това време готвех и ръцете ми бяха в брашно-месих едно тесто"Чудо")И ми стана много кофти
После на Ники й се приспа,аз отидох да я приспя в спалнята и след като заспа аз седнах да се разкрасявам(с епилатора,после с пенеста и т.н.),а той идиота вместо да си тръгне почна да ми вдига нервите все повече и повече
Какво съм си мисле аз?К'во съм била седнала да се разкрасявам?Не съм си гледала детето?(а такова нещо няма)Само за мъже съм била мислила?(ала уви досега откакто сме разделени аз с друг не съм излизала)Ама за него не съм мислила нали?Как се било чувствало това дете без баща?(не че като имаше баща,Ники разбираше че има,ама..... )И пр. и пр.Направо ми направи деня кошмарен.
И сега като си тръгна ми стана още по-криво Почнах да се замислям дали наистина давам всичко на Ники?Дали не съм я лишила от нещо? Много ми е кофтиииииии.