И аз имам работа точно тогава. Но има вероятност и да се наредят нещата.
Ще пиша, ако мога да дойда за да се организираме. Не съм ходила никога, а не ни остава много време.
Честити месечинки на всички бебчовци!

-курса в Окръжна като е на 15 и 30 пък тоя месец няма 30-ти, кога ще е -28 или първи март-някой случайно да знае? За него вече 100 % съм решила да отида, то пък току виж няма. Ние с Виви покрай работата тъй ще си родим без нито една лекция 
! Нямам да споменавам подробности! Просто абсолютно ми падна в очите и мисля че отношението и е такова, защото съм на ЖК по здравна каса, а не си плащам за консултациите! Искам да ми кажете, ходили ли сте на БХС, колко ви е струвало, резултатите ви какви са били и изобщо подробности около БХС? Другото, което искам да ви попитам е за доц. Балев - колко струва прегледа при него на 3D, колко време напред са заети часовете? Благодаря ви предварително
! 
една в друга цял ден се мотахме двете поу лиците и най вече в морската. Моята палвница се научи на онези колички , където се пускат стотинки и се клатушкат и сега немога да я изкарам от тях и се налага почти всеки ден да сме в морската.Оня ден реших да я пробвам на бънджито и съответно си навлякох беля на главата
сега трябва и карта да купувам
а тя малката маймуна почна да прави майка си на голяма маймуна
Но днес времето е едно такова загубено и си седим в къщи
и съответно Никита нали свикна всекиден на вън и сега е една голяяяяяяяямааааааааааа кривотия незнам вече какво да я правя,цял ден се правя на маймуна,ама то детето си иска неговото-НАВЪН

Аз продължавам с маймунките работи
,а на вас лек ден