Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 645
  • 435
  •   2
Отговори
# 210
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Може другата седмица в сряда,преди обяд пак да тръгнем към 9.30-10 ч и да поостанем там до към обяд!Желаещи да дойдат с нас newsm78
 Stop и още нещо,аз за този дом      без Ния нетръгвам                     

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 23:25 от Дидка

# 211
  • пяната на дните
Ами аз съм желаеща, до другата сряда има достатъчно време да измисля на кого да оставя малката. Само трябва да проверя какъв транспорт има до Страхилово. От какво освен книжки с картинки имат нужда мъниците там?

# 212
Ние ще сме с една кола,а ако трябва с две ще идем от Горна

# 213
Да,аз ще съм с кола,ще се съберем предполагам.Диде,иска ми парола Confused

# 214
Така ми се иска и аз да дойда,но съм на работа.
Дидка и на мен ми иска парола.

# 215
verte не ти отговорих от какво друго могат да имат нужда там децата-плодове,книжки за оцветяване,цветни моливи,бонбони,предимно имат нужда да им се отдели време за прегръдки...за разговори

# 216
Получих молба за помощ на мама от Горна Оряховица с 11 месечно момче,имат спешна нужда от количка,ако някой има излишна..... newsm78,дано до утре се видя с майката или с жената отправила молбата за помощ,за да видим с какво можем да помогнем
 Утре ще ви чакам в 16ч в Свети Валентин,ще мина да запазя една от големите маси край прозореца,че да се събереме

# 217
Ами аз съм желаеща, до другата сряда има достатъчно време да измисля на кого да оставя малката. Само трябва да проверя какъв транспорт има до Страхилово. От какво освен книжки с картинки имат нужда мъниците там?
Какво значи другата сряда - като дата? И за хора без транспорт какъв е варианта за предвижване до там....????

# 218
Другата сряда ...значи 24 -ти октомври ,който няма транспорт ще се вози с нас Mr. Green място има!Ще се чуем и уточним!

# 219
Получих молба за помощ на мама от Горна Оряховица с 11 месечно момче,имат спешна нужда от количка,ако някой има излишна..... newsm78,дано до утре се видя с майката или с жената отправила молбата за помощ,за да видим с какво можем да помогнем
 Утре ще ви чакам в 16ч в Свети Валентин,ще мина да запазя една от големите маси край прозореца,че да се събереме
Ако имаш информацията по-рано през деня-пиши ми на лични-имам някои неща. за съжаление количката си дадох миналата седмица на друга майка от града, имаше спешна нужда от нея...

# 220
за съжаление количката си дадох миналата седмица на друга майка от града, имаше спешна нужда от нея...
и аз имам някои неща и количка...писах на лични Peace

# 221
Да и ще се чуем с тебе!Утре съм на изпит и после ще се чуем по телефона

# 222
Здравейте! За срещата днес-предполагам всички знаете- в 16 ч., "Св. Валентин", а Дидка ми се обади току що-запазила е една от вътрешните маси.Така че, като влезете-смело напред, масата май не се вижда от входа. Айде, ще се видим на по кафенце следобед!  bouquet

# 223
  bouquet Благодаря на тия,които отделиха от свободното си време и дойдоха на  срещата днес! Който не е дошъл,да мисли как да се включи към подготовката за благотворителният базар,да заинтригува сръчни приятели,познати,роднини,съседи за каузата Hug
  В сряда ще се ходи при децата в с.Страхилово Thinkingжелаещи.......

# 224
  • пяната на дните
А други желаещи от Търново, освен мен, за Страхилово има ли?

Общи условия

Активация на акаунт