Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 26 982
  • 435
  •   1
Отговори
# 45
  • ГО
Здравейте на всички.Чак сега видях темата и много ме стигна яд,че не можах да се включа и аз.
Имам 2 големи чанти с бебешки,детски и дрехи за по-големи(за възрастни).Искам да ги дам на някого или някъде.Бихте ли ме упътили къде или на кого да ги оставя?Благодаря.

# 46
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Обади ми се ! 0889 83 50 26  и  2-86-26  Има и за какво да поговорим
Исках да ти пусна лично съобщение ,но беше ти прехвърлен лимита-поразчисти си ги личните съобщения за да можеш да приемаш нови
Мили момичета,Великден наближава времето намаляма-очаквам желаещи да се включат в подготовката на Великденският базар! Stop За който не е наясно,за какво става дума,нека прочете темичката от началото!
Успешна нова седмица на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 23:58 от Дидка

# 47
Дидка,невероятно мило е всичко,което правиш! Hug
Мисля с какво мога  да ви помогна... Thinking
Много съм ангажирана напоследък,започнах работа,а така ми се иска да дойда с вас.Навремето най-редовно ходех в домовете,но по друга линия(БЧК),а сега почти нямам време даже за моето дете,като се замисля Embarassed

# 48
Погледни в РАБОТИЛНИЦА ЗА ВЕЛИКДЕНСКИ ЧУДЕСА,или пък в темите на другите градове..още от първите има страници  Hug на тия които подготвят базари-там всеки е поместил идеи с които ще се включи в базара!Който може да направи нещо ще е чудесно!Мисля в края на седмицата да се видим в Търново и да обсъдим кой може и как може да се включи в подготовката на базара.  bouquet

# 49
Аз ще се включа в базара, заедно със сестра ми!
Но моля те, пиши ми, точно кога, къде и какво да приготвим.

# 50
Нека който иска да помогне ми се обади за да се уточним или да се видим,което е още по -добре,или се обаждайте  и на другият поместен в началото на темата номер-на Елена!Намалява времето за подготовка!Базара ще е на 6/петък/ и 7/събота/ април ,предполагам,че на площада на Горна Оряховица!Тая седмица ще се разговаря с кмета!
Ще ни трябват и момичета за продажбите,аз в петъка ще съм малко заета и няма да мога да съм на щанда през цялото време!
ЛеСи разгледай темата за работилница за великденски чудеса,от начало темите на тия които подготвят базари-има поместени невероятно много идеи!
              обаждайте се..творете... на нас разчитат много дечица

# 51
Искам да питам - има ли нужда от дрехи за деца?

# 52
Дидка при мен има доста детски дрешки и обувки.Майки от детската градина ги донесоха.
Ако се организира среща ще ги донеса.Само пиши с какъв транспорт ще дойдеш,защото ще ти е трудно с тях по автобуса.

# 53
Ще ти звънна и ще дойдем да ги вземем!Тъкмо ще ти донеса и плетеният кош-него не го занесохме,прехвърлихме играчките в кашон!
Момичета,тези ,които изявиха желание да помагат,защо не се обадиха Thinking...времето намалява
Някоя мама с кола и свободни няколко часа...да идем до СТрахилово в четвъртък или петък,в краен случай в събота...Моята кола е на ремонт,другата е двуместна,а е хубаво да идем по-вече жени за да има по-вече ръце да гушкат сладките  дечица !Ще се занесат играчки,брашно,листи за рисуване ,цветни моливи

# 54
Ще ти звънна и ще дойдем да ги вземем!Тъкмо ще ти донеса и плетеният кош-него не го занесохме,прехвърлихме играчките в кашон!
Момичета,тези ,които изявиха желание да помагат,защо не се обадиха Thinking...времето намалява
Някоя мама с кола и свободни няколко часа...да идем до СТрахилово в четвъртък или петък,в краен случай в събота...Моята кола е на ремонт,другата е двуместна,а е хубаво да идем по-вече жени за да има по-вече ръце да гушкат сладките  дечица !Ще се занесат играчки,брашно,листи за рисуване ,цветни моливи
здравей ДИДКА! Hug
Прехвърлям се от темата "РАБОТИЛНИЦА ЗА ВЕЛИКДЕНСКИ ЧУДЕСА" и искам да ви помогна с каквото мога-пиши дали ще ви бъдат от полза бели листи А4 за дечицата да рисуват и също така малък брой (колкото успея да направя) картички за базара ви! Пиши с какво друго мога да помогна(играчки или нещо каквото се сетиш... че аз не съм запозната много с това)-ще се радвам! Успех!!!  bouquet
П.с. а до кога ще се майстори и кога най-късно да ти пратя всичко? newsm78

# 55
Мама Цоцоланка винаги има нужда от дрехи ,миличка,но по-добре ги дай в София ,свържи се с Роси или другите мами,там има централен склад от който се разпределят дрехите по места ,където имат нужда от тях!Благодаря ти   bouquet за предложението  Heart EyesНали знаеш,че много те обичам тебе ....
iguanka как се радвам на такива предложения,правиш ме много щастлива с твоите предложения!!!Листите са много необходими за рисуването!Благодаря сърдечно!!!Картичките-колкото направиш-толкова!!!!А всички майстории трябва да са пристигнали поне до 4 април   Flutterе и в последният момент да дойде нещо няма да го върнем  bouquet

# 56
нямаше ме,ходих до Варна...от къде да се закупят в по-голямо количество малси обли магнитчета за ги лепнем върху фигурки -дървени и картонени и да станат магнитни картинки за хладилник newsm78

# 57
Да ви кажа,че днес разговаряхме с кмета на Горна Оряховица,мястото е уточнено-ще ни монтират и една червена къщичка точно пред фонтаните на площада,за петъчната вечер въпросната къщичка ще се охранява от общинските органи за охрана и ред!Безкрайно съм им БЛАГОДАРНА- на нашият кмет и неговият екип!!!
Лейси щеше да се обаждаш......
Кам   Thinking къде изчезна?
iguanka очакваме с нетърпение това,което си ни приготвила  bouquet
 StopГорнооряховски и Търновски момичета-нази седмица трябва да идем до Страхилово

# 58
  • sofia
Да ви кажа,че днес разговаряхме с кмета на Горна Оряховица,мястото е уточнено-ще ни монтират и една червена къщичка точно пред фонтаните на площада,за петъчната вечер въпросната къщичка ще се охранява от общинските органи за охрана и ред!Безкрайно съм им БЛАГОДАРНА- на нашият кмет и неговият екип!!!
Лейси щеше да се обаждаш......
Кам   Thinking къде изчезна?
iguanka очакваме с нетърпение това,което си ни приготвила  bouquet
 StopГорнооряховски и Търновски момичета-нази седмица трябва да идем до Страхилово

Браво на кмета Диде,той е поредният наш помощник Twisted EvilБез тях не можем  bouquet
Ще имате ли достатъ4но неща за базара?

# 59
Ами все още незная,Роси!Може би другата седмица ще стане ясно какво и колко има!Тази седмица ще ходим до един дом за дечица в Горски Сеновец,там ,макар,че децата са с увреждания,директорката ги е ангажирала в изработването на глинени сувенири,та може би ще вземем от тях за базара,не сме взели изрботеното и от другите домове,от съмишленичките ни!Да неговорим,че не съм почвала да майсторя моите неща Sick

Общи условия

Активация на акаунт