Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 26 992
  • 435
  •   1
Отговори
# 90
Hug    Тръгваме.......пожелайте ни успех  Heart Eyes

Успех!!!  Grinning Стискам палци!!! Hug

# 91
МОМИЧЕТА ДОРИ ФАКТА, ЧЕ ПРАВИТЕ БАЗАР Е ОГРОМЕН УСПЕХ. СТИСКАМ ПАЛЦИ И ЧАКАМЕ НОВИНИ. УСПЕХХХХХХХХХХХ  bouquet  bouquet

# 92
Успех и от Видинчанки  bouquet
Дано няма човек, който да ви отмине без да си закупи нещо, макар и дребно Praynig

# 93
момичета ,брависимо за вас ,от нашата група
радваме се ,че  ви има и вас  Hug Heart Eyes

ДОБРОТО ЗАРАЗЯВА ,това е девиза на нашата група
  bouquet

# 94
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Виждам,че Тиха вода не е писала,доволни сме от базара,като за пръв път,непопулярни още в града,нещата сутринта тръгнаха плахо и ...когато тръгнаха хората по центъра,понеже беше и пазарен ден тук,не ни подминаваха!Нещата,които бяхме изложили  са малко и за сега имаме около 120 лв,утре неочакваме много но  Stop знае ли човек!?Мисля,че ще се справим със закупуването на бельо за децата в двата дома на финала-това беше целта!Уморена съм,че след базара отидохме на служба-нали е разпети петък-отивам да почивам,утре пак ще пишем и предполагам,че Елена/ТИХА ВОДА/  ще качи снимките.Дадоха ни и по местната телевизия,видяха ни и чуха за нас...за ДБМ
  bouquet БЛагодарим ви за сърдечните пожелания!

# 95
Успех на базара, момичета! Дерзайте! Дано има повече парички.....

# 96
 HugНие привършихме с няшият базар със скромните 150 лв,но пък ще стигнат за бельото предполагам,понеже имаме обещани и едни 50 лв от търновска мама-  vessy78  bouquet!Много ни беше кратко времето за подготовката,много малко ни бяха помощниците за самият базар Sickако имаше по-вече момичета можехме да стоим до късно следобяд и двата дни.Още веднъж безкрайни благодарности на  bouquet Лейси,която вчера дойде да помогне  заедно със сладкото си бебче/което спеше в количката/,  bouquetНа всички които изплетоха или изработиха по нещичко за базара,на нашата съфорумка от търново  bouquet ..ети  май се казваше/извинявай, но май обърках ника/,която дойде със семейството си,купиха си неща произведени от децата,дариха паричка и едни прекрасни великденски свещи,които ще видите скоро от снимките на Pepi 111,на която пък просто не мога да и се отблагодаря за неоценимата помощ  newsm51през двата дни...днес стоя до последно с мен  smile3525и заедно със съпругът си ми помогна да приберем и пренесем до нас кашоните   bouquet и направи дарение  Hug
  Stop Велико Търново   с такива мами ще постигнете много
                          Като съм започнала с благодарностите да продължа ...
 newsm51Благодаря на кмета на гр.Горна Оряховица за отпуснатата и монтирана палатка,без която в тоя вятър нямаше да можем да се справим
 smile3525Благодаря на ръководството на пощата в нашият град за отпуснатият стилаж за картички
 smile3525Благодаря на Великотърновската митрополия,която ще ни съдейства за построяване на параклис в двора на дома за деца с умствени увреждания в с.Горски сеновец
 newsm51Благодаря на фирмата на Елена - TIHA VODA която предостави за базара прекрасни вази,кухненски кърпи,великденски покривки и други сувенири
 newsm51Благодаря на софийските мами ,които ни предоставиха част от техните сувенири
 smile3525 Благодаря на ЕТ"Тони М-Христо Вачев" от с.Първомайци за предоставените сувенири и играчки
 smile3525  Благодаря на iguanka ,която многократно ни изпраща нейните красиви произведения
 HugБЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ....запрятайте ръкави,че ни чака още много работа   smile3521

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 08:42 от Дидка

# 97
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от мен!

Дидка е обобщила най-важното от базара  Simple Smile. Радвам се, че успях да помогна!

Вижте какво продавахме:
Снимки от Великденския базар в Горна Оряховица

# 98
На Великденската служба в църквата продадох още сувенири за 18лв и така сумата стана 168лв

# 99
В четвъртък се видяхме с една много симпатична мама от Търново  Hug vessy78 и вечно засмяното  и детенце-тя прибави към събраната сума още 50 лв...  bouquet Благодаря и от името на децата  Heart Eyes ...и сумата стана на    218лв   Hug

# 100
Говорих с директора на дома в с.Балван-там са в много окаяно положение след пожара-почти всичко им е изгоряло!Карам на ред с нужните им неща-1-2 компютъра с мониторите,принтер,бельо-спално,долно бельо за децата,одеала,халати за банята или големи хавлиени кърпи,малки хавлиени кърпи-за ръце/аз се наемам да ги осигуря/пижами,чехли,маратонки,обувки,сандали,тениски,чорапи,анцузи ..въобще дрехи всякаквиТам има деца от 7 до 18 години ,като преобладават дребничките!Предполагам,че са необходими и още куп неща-фибички,ластици,гривнички,сапуни,дамски превръзки,шампоани за къпане,гъби...с две думи-всичко!
Утре сутринта ще ходим с Елена/TIHA VODA / в Стражица,там ще разговаряме с децата в дома,с директора,ще се видим и с 4 бъдещи абитуриенти...трябва да им помогнем за бала-нямат с какво да идат!

# 101
  • sofia
Говорих с директора на дома в с.Балван-там са в много окаяно положение след пожара-почти всичко им е изгоряло!Карам на ред с нужните им неща-1-2 компютъра с мониторите,принтер,бельо-спално,долно бельо за децата,одеала,халати за банята или големи хавлиени кърпи,малки хавлиени кърпи-за ръце/аз се наемам да ги осигуря/пижами,чехли,маратонки,обувки,сандали,тениски,чорапи,анцузи ..въобще дрехи всякаквиТам има деца от 7 до 18 години ,като преобладават дребничките!Предполагам,че са необходими и още куп неща-фибички,ластици,гривнички,сапуни,дамски превръзки,шампоани за къпане,гъби...с две думи-всичко!
Утре сутринта ще ходим с Елена/TIHA VODA / в Стражица,там ще разговаряме с децата в дома,с директора,ще се видим и с 4 бъдещи абитуриенти...трябва да им помогнем за бала-нямат с какво да идат!

Диде,до ден-два по4ваме да пращаме,ще пишем какво за да се знае от другите.

мисля,4е имаме 1-2 компа,ще проверя.........Всирко ще пращаме по БДЖ,имаме тел.на директора Wink

# 102
Много беше щастлив човекът като му казах,че ще има одеала и хавлиени кърпи,малко дрехи и обувки!Ние сигурно ще идем понеделник или вторник в Балван!
Благодаря за съдействието Роси

# 103
Роси до нас намерих един от тези магазини Липненски и си купих чорапи от тези тънките за мен и не са скъпи, мога да взема малко, ще проверя и колко е бельото, само да видя как ще стане изпращането защото колегата пак излиза отпуска #Cussing out и ще съм на работа до 4 май

# 104
При Verti има чорапи, само кажете какви размери горе-долу и ще им заделим, при мен също има дрехи и 2-3 хавлиени кърпи от големите,може другата седмица да се организираме и да ги пратим по влака.
Само кажете кой ще ги пренесе с кола до там newsm78

Общи условия

Активация на акаунт