🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 795
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 485
Значи все пак Йоанка наистина излъга на шатрите. В такъв случай с какви очи хвърля обвинения по Магда, че била фалшива и лъжела? Крадецът вика "Дръжте крадеца!".

# 1 486
Значи все пак Йоанка наистина излъга на шатрите. В такъв случай с какви очи хвърля обвинения по Магда, че била фалшива и лъжела? Крадецът вика "Дръжте крадеца!".
Понякога ти се чудя. Да не споделиш пред всички такъв тип история не е лъжа.

# 1 487
Йоана изобщо не ми е красива,няма нищо нежно в нея. В допълнение с характера й направо ми е трудна за гледане.
Маги без грим ми е в пъти по-симпатична,отколкото като сложат тежкия вечерен..
И от четирите нямам фаворитка. Скучен финал на сезона.
От тазгодишните Ергенки не виждам Алеко с нито една. Но не знам защо си мисля,че с Мика биха били чудна двойка.

# 1 488

Не излъга. Каза, че не иска да споделя.

# 1 489
Айлин 2. "Ама ти наистина ли не искаш да ми народиш 6 деца?!!!"

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 22:53 от Alucard

# 1 490
Много е красива Йоана.
Понеже няма опция палец надолу, сега ти го давам 😂
Съжалявам, ама нищо красиво не виждам в нея
И аз много се смях. Това е чудесна шега 👏😁, по принцип.
Красотата , за мен е като сексапила, няма нищо общо с външен вид. Дори и да разглеждаме нещата от към външен вид, специално, за това нещо, най-ласкавото ми изказване би било , че е застаряваща дама на абитуриентски бал. Това , разбира се си е мое мнение 🙂

# 1 491
Много е красива Йоана.
С теб за 95% от нещата са на едно мнение, но в случая - Йоана хич не ми е красива. Не знам защо, но сякаш има мъжко излъчване… А лъщящата кожа и острата брадичка ме побъркват.
Ще те шокирам, че на външен вид харесвах и Надя. 😁
Надя и на мен горе долу ми харесваше. Имаше нещо много сладко в тръпчинките ѝ, в тяло също беше хубава.

# 1 492
Мълчанката. Част 2.

# 1 493
Красива е, по някакъв си неин остър и студен начин.
По такъв начин красива? 😉

# 1 494
Аз Вал не разбирам.
Непрестанно използва двата си коза - прелъстяването и миналото й, пък ся? Изчерпа ли се?

# 1 495
А! Сетила се Мара да се побара, така ли беше лафа? Сети се наша Нанка, че може да е прекалила.

# 1 496
Оо Алек извади строгия поглед

# 1 497
Не, Нани. Никъв дерт няма. Не се кОси!

# 1 498

Modash не е точен, защото в случая на Надежда, тя си е ограничила профила, комантари и тн и сайтът показва 0% фейк профили.

Нещо тегаво намира профили ама излезе на Лудото Ленче $600 за 4 сторита JoyJoyJoy

Modash ми е показвало интересни неща, 15-35-50% фейк последователи на разни. Доста реалистично изглежда съдейки по харесвания на публикации. Яко купуват ботове разни кифли.

# 1 499
Ето, точно това е! Вал се е заключила и не допуска никого и за това сега е объркана, когато той й поставя ребром въпроса дали е влюбена в него. Страхува се да се влюби.

Общи условия

Активация на акаунт