🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 981
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 815
На мен обяснението на Валерия ми звучи като обяснение, което е чула от Маги е го е възприела.

# 1 816
Едва ли има нормален човек, който не изпитва съчувствие, но е и изключително фрустриращо да подаваш ръка всеки път, а отсреща да няма кой да я хване, защото го е страх, защото е травмиран, защото отказва да пусне миналото си, защото whatever...

# 1 817
Каква ръка да подаде Алек, когато чува от Валерия как тя щяла да "избута" до края?! Сякаш насила са я свързали да стои и трябва да полага неимоверни усилия да се прави, че го харесва. Виждам и сериозни противоречия във версията й защо изведнъж е прозряла, че трябва да си ходи. Някой тук писа, че е казала едно пред Наум (не съм го гледала) и съвсем друго каза днес в Преди обед. Променят си сериозно стратегиите какво да говорят след излизането си. Явно под влияние на коментарите на зрителите.

Къде ги гледате пост интервютата с Наум?

ПП: И ти си права, Валерия в прав текст си му каза, че ще търпи докрая само, за да спечели. Но това не го оправдава съвсем.

Едва ли има нормален човек, който не изпитва съчувствие, но е и изключително фрустриращо да подаваш ръка всеки път, а отсреща да няма кой да я хване, защото го е страх, защото е травмиран, защото отказва да пусне миналото си, защото whatever...

А, да, сега се сетих за единствения втори шанс на Алек.

# 1 818
Скрит текст:
Защо вчера 100 пъти имаше драматични призиви да се съобразим с травмата на Валерия и да си мълчим и, едва ли не, да си обясним цялото ѝ поведение с тази травма, а за Йоана не чух такъв призив? Както разбрахме едва на края, тя също е изгубила родител като дете, точно на Коледа, с останало нещо неизказано. За Валерия чухме в първи, пети, шести, осми, всеки епизод. Това ли е причината за вълната от съчувствие, която я залива и защо преживяното от Йоана се подминава, все едно не се е случило?

Никой нищо не подминава, Йоана вече веднъж захапа Валерия, че парадира с драмата, която самата тя има. Не харесвах особено Валерия и не я защитавам, камо ли да й съчувствам повече от на Йоана, но Йоана със сигурност е по-обиграна и за мен има студено излъчване и по- премислено поведение.

О, напротив, точно тук, в темата, историята на Йоана се споменава мимоходом (ако изобщо), докато Валерия, каквото и да направи - ох, то това е защото толкова е преживяла... Ами може и Йоана да е по-студена и дръпната заради това, което е преживяла, не ли?

# 1 819
Валерия сравнително скоро е загубила майка си. Това, че дава израз на чувствата си говори, че все пак отработва травмата. Според мен, по-добре така, отколкото да дава вид, че всичко е наред, а вътрешно да трупа и трупа, докато не ѝ избие отнякъде.
Не успях да видя при Йоана какъв е бил случаят, но аз пък поведение като нейното не го намирам за особено здравословно ( най-вече за нея).

# 1 820
  • Тайланд
Каква ръка да подаде Алек, когато чува от Валерия как тя щяла да "избута" до края?! Сякаш насила са я свързали да стои и трябва да полага неимоверни усилия да се прави, че го харесва. Виждам и сериозни противоречия във версията й защо изведнъж е прозряла, че трябва да си ходи. Някой тук писа, че е казала едно пред Наум (не съм го гледала) и съвсем друго каза днес в Преди обед. Променят си сериозно стратегиите какво да говорят след излизането си. Явно под влияние на коментарите на зрителите.
Точно. И да допълня - той я пита "за какво си тук?" и ясния отговор, който чакаше беше "за теб". А тя изцепи неопределеното "за споделена любов". Другите 3 нямат проблем да му казват точно това. Валерия обаче вече беше паникьосана от разпита и изцепи неправилен отговор. Не вярвам да не го харесва и че не иска да е с него, можеше да му бие шута отдавна, а не да флиртува нон-стоп. Просто се осра.

# 1 821
По начина на който Алек гледа Йоана, ясно е че тя е там защото той така иска, не знам защо хората търсят причина в продукцията, в стратегии ( не че не са помогнали де). Въпреки вашите предпочитания, въпреки това което гледаме на екрана в негово отсъствие, той винаги я гледа мило и нежно, така и се отнася с нея. И не, не изпитвам същият криндж когато ги гледам двамата както изпитвам когато ги гледам заедно с Маги. Въпреки липсата на сексуална химия

# 1 822
Алек каза нещо на синхроните (преди време) за Валерия, което ми се е запаметило главата:
-Искам да излекувам душата и! Явно си е лаладжия.....

Той е от хората, които обичат да му гъделичкат егото и точно затова я натири, щото не му се получи.

# 1 823
Валерия си търси лошото момче, което определено Алек няма как да бъде..просто ѝ е скучен и не искаше евентуално да се налага да играе цирка след предаването колко се обичат.. ако беше останала щеше да избере нея, според мен

# 1 824
По принцип гледам това предаване като развлекателен театър, в който има положителни и отрицателни герои. Гледам ги, променям си или не мнението за някой в зависимост от това, което са ни показали. От последната четворка  - Валерия поначало не ми хареса, още от представянето ѝ; Йоана ми беше невидима, но в един момент ми хареса /те двете с Надя, а и останалите от групичката им не правиха нищо по различно от нас тук, с тази разлика, че тях ги снимат и показват по телевизията/; двете "каки" Магдалена и Надежда - и двете първоначално ми харесаха. Първо "разлюбих" Магдалена - прекалено лигава ми се видя. Това е основното, което не харесах. Постепенно и Надежда почнах да не харесвам - далеч от тези моменти, които сега гледаме. В един момент, по изпуснати реплики я усетих, че е фалшива и тя, и че е дълбока, тиха вода. Та в този ред ако трябва да избера "фаворитка" бих се спряла на Йоана, но и да не е тя, не бих "скърбяла".
Относно сцената, която гледахме снощи - представих си ги нещата така:
Сутринта се разбужда Надежда и усеща, че и се ходи по малка нужда, заради което се измъква от шатрата /тия хора си личи, че не знаят що е палатка, щом на шатрата казват палатка/, но при това нейно ставане се разбуждат и останалите. Екипът казва "Стоп, няма да ставате. Сега, Надежда, след като си свършиш малката нужда, ще отидеш при Алеко и ще се гушнеш при него. Останалите момичета ще се правите, че спите през това време /нищо, че и вас ви мъчи малката нужда/. След като Надежда се гушне в Алеко, ще изчакате пет минути, да направим кадри и тогава почвайте да отваряте очи и да се възмущавате. Дори като тръгнете да ходите до тоалетна, го направете така, че уж сте възмутени и затова тръгвате нагоре по стъпалата, за да не ги гледате. А вие Надежда и Александър ще стоите в шатрата докато се върнат останалите и тогава се измъквате. Разбрахте ли? Тогава: Първи кадър, първи дубъл, камера, екшън"

# 1 825
Валерия и Генчо наистина ли са още заедно или имат още малко време да си изпълнят договора към продукцията?
Пак са заедно.
Разделени ли са били?

# 1 826
Валерия даваше някви объркани отговори на елементарни въпроси. Не спираше да повтаря, че не може да изрази емоциите си с думи- ами опитай пък, кажи две думи  и толкова не е нужно да пишеш стихотворения. Говореше с един раздразнителен тон , абе все едно искаше да си тръгне точно в този ден.

# 1 827
Тя цялостно е напълняла. Дупето и бедрата и са станали като на Дженифър Лопес. Не зная с какво ги хранят там, но много зле и се е отразил престоят.

Валката ми изглежда много подпухнала. А Сашо какво очаква от нея? Смята, че жените са длъжни да изпълняват безрезервно прищявките му ли? И той като Генади.
Има достатъчно маже на които им потичат слюнки когато се появи облечена с клинчето, въпреки че е "напълняла" тъкмо както Туджаров заяви преди всички в Преди обед, и не само той. Не всички са "стройни" като Маги

# 1 828
  • у дома
Скрит текст:
Защо вчера 100 пъти имаше драматични призиви да се съобразим с травмата на Валерия и да си мълчим и, едва ли не, да си обясним цялото ѝ поведение с тази травма, а за Йоана не чух такъв призив? Както разбрахме едва на края, тя също е изгубила родител като дете, точно на Коледа, с останало нещо неизказано. За Валерия чухме в първи, пети, шести, осми, всеки епизод. Това ли е причината за вълната от съчувствие, която я залива и защо преживяното от Йоана се подминава, все едно не се е случило?

Никой нищо не подминава, Йоана вече веднъж захапа Валерия, че парадира с драмата, която самата тя има. Не харесвах особено Валерия и не я защитавам, камо ли да й съчувствам повече от на Йоана, но Йоана със сигурност е по-обиграна и за мен има студено излъчване и по- премислено поведение.

О, напротив, точно тук, в темата, историята на Йоана се споменава мимоходом (ако изобщо), докато Валерия, каквото и да направи - ох, то това е защото толкова е преживяла... Ами може и Йоана да е по-студена и дръпната заради това, което е преживяла, не ли?
Лев Толстой ли беше казал, че всички щастливи семейства си приличат, а всички нещастни са нещастни, сами по себе си. Трагедиите на тези момичета не могат да се сравняват. Но за мен, Валерия е едно, дълбоко нещастно дете. Без детство, изоставено първо от баща си, после 7 години се грижи за онкоболен родител и сестра! За да загуби майка и битката, най - накрая... Дано да намери себе си и щастието, пожелавам и го от сърце.

# 1 829
По начина на който Алек гледа Йоана, ясно е че тя е там защото той така иска, не знам защо хората търсят причина в продукцията, в стратегии ( не че не са помогнали де). Въпреки вашите предпочитания, въпреки това което гледаме на екрана в негово отсъствие, той винаги я гледа мило и нежно, така и се отнася с нея. И не, не изпитвам същият криндж когато ги гледам двамата както изпитвам когато ги гледам заедно с Маги. Въпреки липсата на сексуална химия

На мен ми е някак все едно само с нея успява все още да докара актьорската си игра. Сякаш са хора в добри работни взаимоотношения. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт