🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 962
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 830
Валерия си търси лошото момче, което определено Алек няма как да бъде..просто ѝ е скучен и не искаше евентуално да се налага да играе цирка след предаването колко се обичат.. ако беше останала щеше да избере нея, според мен
Не мисля, че щеше да избере нея.

Обърнете внимание във вчерашния епизод, начина на монтажа, когато Маги беше с него на диванчето и говореше как ще се чувства, ако не избере нея.
Музика, кадрите.......по всичко изглежда, че ни подготвят за разбитото й сърце.

# 1 831
  • Тайланд
Валерия си търси лошото момче, което определено Алек няма как да бъде..просто ѝ е скучен и не искаше евентуално да се налага да играе цирка след предаването колко се обичат.. ако беше останала щеше да избере нея, според мен
Според мен е лапе на 20, което си няма никаква идея какво иска и няма какво друго да предложи освен физическото. Лошо няма, млада е, нека си живее живота детето! Ще се изгради като жена някой ден.

На мен чисто визуално въобще не ми харесва, но пък си има други качества. Ще прави още грешки, но не я имам за тъпа, ще се оправи.

# 1 832
Валерия сравнително скоро е загубила майка си. Това, че дава израз на чувствата си говори, че все пак отработва травмата. Според мен, по-добре така, отколкото да дава вид, че всичко е наред, а вътрешно да трупа и трупа, докато не ѝ избие отнякъде.
Не успях да видя при Йоана какъв е бил случаят, но аз пък поведение като нейното не го намирам за особено здравословно ( най-вече за нея).

Абсолютно съм съгласна. Аз загубих брат си, когато бях на 20 год. и много добре разбирам през какво преминава Валерия. Години трябва да минат и да има някой, който да я обича такава, каквато е.

В следващия епизод ще гледаме майката на Йоана, нали? За какво говорим?

Случаят на Йоана е, че като малка баща ѝ ги зарязал, след години той искал да постоплят отношенията, занесъл ѝ подарък за Коледа, но не могли да се видят, защото тя не си била вкъщи, а човекът се споминал на другия ден.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 02:39 от LadyCharming

# 1 833
  • София
Валерия и Генчо наистина ли са още заедно или имат още малко време да си изпълнят договора към продукцията?
Пак са заедно.
Разделени ли са били?
[/quote]

Никога не са се разделили.

# 1 834
Тя цялостно е напълняла. Дупето и бедрата и са станали като на Дженифър Лопес. Не зная с какво ги хранят там, но много зле и се е отразил престоят.

Валката ми изглежда много подпухнала. А Сашо какво очаква от нея? Смята, че жените са длъжни да изпълняват безрезервно прищявките му ли? И той като Генади.
Има достатъчно маже на които им потичат слюнки когато се появи облечена с клинчето, въпреки че е "напълняла" тъкмо както Туджаров заяви преди всички в Преди обед, и не само той. Не всички са "стройни" като Маги
Валерия е с най-сексапилното тяло там. С няколко килограма или не - извивки, стегната, изправена, хубави рамене, хубав ханш, стегната талия, оформени бедра, пропорционална, знойна. То се видя, че се оцени от Алеко от раз.
Маги е много хубава в рокля с цепка, заради дългите й крака. Но няма същите пропорции и сексапил на Валерия.

# 1 835
Добре, тогава са си изневерявали. Така по-добре ли е?
По време на излъчването не са били заедно. Събрали са се в края на лятото.
Това е.

# 1 836
Това пък с изневерите откъде дойде?

Докато не си направят шест малки Светли, все ще има слухове май. 😁

# 1 837
  • Тайланд
Абсолютно съм съгласна. Аз загубих брат си, когато бях на 20 год. и много добре разбирам през какво преминава Валерия. Години трябва да минат и да има някой, който да я обича такава, каквато е.
LadyCharming, извинявам се за личния въпрос, но ти би ли си споделяла травмата пред 1 Алеко, 24 конкурентки, 20 човека екип и няколко стотин хиляди зрители по няколко пъти във всеки епизод? Не, нали? Такива неща са за пред най-близките ти хора и не ги дъвчеш по 50 пъти на ден.

Валерия изцежда и последната капка от ролята на жертва и го прави манипулативно. Това не й омаловажава преживяното, но е очевадно, че и е комфортно в тази роля.

# 1 838
  • София
Това е.

Не държа да те убеждавам в нищо, но отдавна твърдиш неверни неща. Няма да завърша с "Това е." и нека не ровим отново в това.

# 1 839
Това е.
Кой на кого? Валерия на Евгени? Или Евгени на Валерия?

# 1 840
Това е.
Интересно. Но сега (или винаги) са наистина заедно?

# 1 841
Каквито и да са момите, вече на доста хора им прави впечатление кофти начина, по който ги изпраща, като сърдит султан. Лош ПР.

# 1 842
За мен е гаден начинът, по който наклепаха почти всички момичета. Ергенът вечно излиза сух.

# 1 843
Наклепаха ги, но на тях дори не им пука. Нали си имат последователи… Освен Памела и Надя, никоя не каза, че съжалява за поведението си.

# 1 844
  • Тайланд
Е не беше чак толкова зле с Надя или сега с Валерия. Имаше прегръдчица и ги изпрати по живо, по здраво.
Това с Мария беше най-грубо и сега просто го виждаме в различна светлина.
А иначе си е мурук Алеко, не го защитавам.

Общи условия

Активация на акаунт