🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 560
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 265
Мисля, че всички канят, но момичетата не са задължени да отидат. Силви например беше отказала. Няколко седмици по-късно размисли и се появи при тях.

# 2 266
Ето, аз в момента пред всички ви пускам слуха, че с Наум са имали тайна афера по време на снимките. 🌹
Да, след изгонването Виктория нали каза, че са се засякли в хотела. Преди това е видяла Тушев и Наум да излизат от стаят на Алеко. Затова не я закачат, когато уж случайно изпусне нещо от развоя на събитията Joy

# 2 267
По договор май са задължително само в След церемонията и Преди обед, нали? Пам единствена не отиде, мисля поради здравословни причини.

# 2 268
Надя ще гостува в Надкаст, казаха го. Просто си нагласят ангажиментите, тя все пак има нормална работа.

# 2 269
Туджаров каза, че ще снимат и с Надя.

Иначе, на мен поведението на Надежда не ми е развратно или недопустимо, просто ми беше много криндж за гледане. Grinning Направо неудобно ми стана.

# 2 270
По договор май са задължително само в След церемонията и Преди обед, нали? Пам единствена не отиде, мисля поради здравословни причини.
Аз си мисля, че Пам излъга - поканата в “Преди обед” беше отворена и можеше да се появи друг ден. Тя абсолютно се изпокри, като сама квалифицира представянето си като “трагично”. Чак ми е малко жал… Не е лошо момиче, но трябва да порасне и да спре да се води по акъла на нахалната си сестра.

# 2 271
Нищо между Надежда и Алек не е толкова криндж както като се заяде на Маги за разликата в годините и каза, че "тази една година много й тежи". Аз сигурно и по-тъпо от Маги гледах тогава.

# 2 272
За мен поведението на Йоана и Надя е много по- нараняващо и уязвяващо противника от това просто да го нарекат тъп или грозен. Осъзнато и целенасочено човъркане по болните места.  Кофти хора!

Изобщо ама изоцщо не съм съгласна.
Я си представи сега директно да ти каже в лицето ти си смотана и за нищо не ставаш, примерно де...боли, боли си, кофти е...
Да се занимава някой с мен и да съм му в устата, не ми пречи и не ме наранява.
Факт е, че Надя нито е псувала, нито викала, нито крещяла..коментираше си, тихо.

# 2 273
Коментарът на Надя за Маги, че нямала нищо и не е постигнала нищо, беше адски жалък. Казвам го като човек, който не харесва Магдалена. Надя, милата, какво точно е постигнала? Участие в предаване и шестгодишна връзка без един оргазъм. Доста тъжно.

# 2 274
Оргазмите някакво лично постижение ли са? Като започнете с такива доводи... Grinning
Не е, но сама каза, че е била в 6-годишна възраст без тази страст и химия (и умения).

Не я обвинявам Надя грам! Все пак е била малка, тепърва е водила полов живот, жени, много по-големи от нея са в подобни връзки, защото са преценили, че нещо друго им е важно и тн. Нейна работа, неин живот!

Но както се заяжда на Маги, че била чакала последния влак и била отчаяна, така и Маги можеше да й се отвори, че например е инфантилна, фригидна и пасивна, или каквото друго иска да си измисли. 🤷🤷🤷

Затова е важно да си мериш приказките, защото и ние като нападаме не сме цветя за мирисане.

# 2 275
Млада жена да говори по телевизията, че е била шест години с мъж, сякаш по задължение, а не защото са се обичали или е имало химия помежду им - това е адски тъжно и жалко. Не ми се мисли какво чудо ще бъде като стане на годините на Магдалена. Явно Надя не осъзнава как изглежда отстрани. Плюс това нищо не ѝ гарантира, че тя ще има деца и мъж на 36-37.

# 2 276
Ами не е искала да падне хеликоптера или да потънат с лодката... както някои други коучове по етикет. Не е тикала парцали или да пее песни на Ъпсурт...

Когато Валерия я обиди изключително грозно, само плака...

Надя беше коментатор и това й беше ролята, в която сама се е вкарала. Сама си го каза. Това, че го целуна е изключение да се включи в action-a.

Надя и Йоана се подиграваха за тренировките само. Според мен това им е било подсказано. И то беше гадно. Ама не казаха Горджъс каква си грозна и тъпа....

Да, Надя сигурни дразни другите със задаване на въпроси с усмивка. Но не съм чула грозни думи, освен за последния влак.

Значи може да пилим някому нервите постоянно и непрестанно с гадни инсинуации, това не се брои за обида?!

# 2 277
На Маги досега готвили ли са ѝ? 🤔

# 2 278
А жена, която 10 г. е била с мъж, който се е скъсал да й изневерява? И това също го споделя в национален ефир?
Не ми се пише нещо, да не си помислите, че нямам доводи да оборя и останалите аргументи, просто се повтаря едно и също и дискусията се върти в безкраен кръг.

# 2 279
Е, да, ама Надя нали ЗНАЕ, че ще е по-добре от Маги и не иска да стига нейното дередже? Ето това е лошото, когато говориш за неща, които не зависят от теб. Не знаеш какво ще стане утре и колко смешен ще изглеждаш.

Общи условия

Активация на акаунт