🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 418
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 625
Вариантите са два – да пие или да е преуморен. И в двата случая става леко неадекватен и също така и в двата случая Продукцията е виновна. В първия случай услужливо му осигуряват неограничени количства алкохол.

# 2 626
Ми дедазнам, Есме..може пък ние да сме все по пияни..та затуй Joy
То аз не пия де, ма мойто е от мързел..мързи ме да вдигна шишето, замарям се, пък не обичам да се замарям...хич даже.

Мен ме дразни дикция ли, ко се вика..отчетливо да произнася думите, той ги спарпутва..бльольоляла..чувам само....езикът тъй се връзва кат си на градус обичайно...
Но той и трезвен си мънка под носа...дразни ме това....

# 2 627
Скрит текст:
  ТГ с нов стих от 9ч тая сутрин...Grinning

Кога излиза инфо кой ще е новия ерген?

# 2 628
Миналата година мисля, че беше лятото, юли месец тръгнаха някакви статии, ако не се лъжа.

# 2 629
  • България
Гледайки промото с Виктор на яхтата си казах: "Брей, нов турски сериал ли ще има?" 😂

Аз като видях рекламите с дървения Виктор си казах: Какъв е този глупак, ще става ерген, показал си плочките на мотор и се качил на пробито корито. Приличаше ми на поредния български сериал.

В последствие Виктор се оказа по-приятен и по-умен от първоначалното ми впечатление.

Ще помоля да не правим сравнения на ергените с Путин, Хитлер, Натаняху и всички останали отрепки на властови позиции дори за външен вид.

# 2 630
Esmee - за пиенето си личи най-вече на синхроните не на срещите. Те се снимат след всичко и тогава вече алкохолът си казва думата.

# 2 631
В спойлерната тема излезе информация, че Алек често бил подпийнал. Твърдеше се, че източникът който го е казал, е свързан с предаването

# 2 632
И на мен Алеко ми идва прекалено нежен, с характер на плужек, все гледа да се измъкне. Не ми изглежда на мъж покорител на жени, а по-скоро пасивен и чакащ жените да му се натискат.

# 2 633
Да, ама Ирина, Джия и Боряна не знам кой няма да ги награби...този тук награби и Виктория, и Горджъса, и Хриси...Grinning Усещаш ли разликата? Вярво, че, който подбира...ама, чак толкова.

Виктор е мъжка версия на средностатистическа кифла.

# 2 634
Има и подкаст с Валерия и Ани Владимирова, психолог, май е към екипа на предаването.
Ауч, Владимирова не само, че не става за водещ (терапевт) в предаване, дори е отчайваща, но и много е заприличала на княкигня Калина...Мда.

# 2 635
Има и подкаст с Валерия и Ани Владимирова, психолог, май е към екипа на предаването.
Ауч, Владимирова не само, че не става за водещ (терапевт) в предаване, дори е отчайваща, но и много е заприличала на княкигня Калина...Мда.

Това не е ли старо видео....

# 2 636
Да, ама Ирина, Джия и Боряна не знам кой няма да ги награби...този тук награби и Виктория, и Горджъса, и Хриси...Grinning Усещаш ли разликата? Вярво, че, който подбира...ама, чак толкова.

Виктор е мъжка версия на средностатистическа кифла.

Намеквах, че Генчо си правеше квото си иска едва ли не. Виктор нямаше такава свобода на действие. Сиреч Генчо може, щот си е платил да бъде Ергенът и да си прави сам пиар и да се забавлява. Алеко е некъв загубен та пробва с всяка. Генчо беше далеч по-категоричен откъм интерес. Направо ме уби като беше цял ден с Валерия и после пак я вика нея на коктейла, там други хора изобщо няма JoyJoy 20+ жени гледаха в шок и гняв. И после като Валерия дойде неканена и той тръгна с нея и ги заряза другите. Беше си определено по-забавен и интересен сезон. Кво интересно има един олигофрен да угоди на всяка?

# 2 637
Ех, миналата година 3 дена преди финала какви страсти се вихреха, какви войни, какви емоции кипяха... а сега - викинги, немци, Ани Владимирова...

# 2 638

Това не е ли старо видео....

Може и да е старо, но чак сега наваксвам при вас и тъкмо го гледам.

ПП: Имайте милост и чакайте да ви прочета, 608 нови отговора!

# 2 639
Според мен не е до красотата на ергена. Има си мъже, които знаят как да флиртуват. Досега не мисля, че някой от ергените е можел и/или е искал да флиртува и съблазнява.
Само Генчо аха- да пробва, но его голямо и досадно дребнав, та и там не се получи.
Може пък от форматът умишлено да отбягват играчите.
В досегашните трима, че го няма това е факт. Лъсват им слабите страни още на третата седмица и някоя по-оправна рускиня оттам лесно поема нещата, било то с ласкателства, загриженост, възхищение, галене на его и други места и прочее.

Общи условия

Активация на акаунт