🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 442
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Ако Алек беше първи ерген, можеше и да не го гледам. Виктор с нещо ми хареса преди предаването, може би съм усетила, че е Овен Trollface Мои приятелки загледаха втория заради Генчо Simple Smile , който също беше симпатяга. Алек не е уау, но става. Нормален млад мъж.

# 2 611
  • България
Наистина ли виждате Алек подпийнал във всеки епизод???

Носът и бузите червенеят, погледът блуждае

# 2 612

Да

Евгени на мен въобще не ми харесваше, ама хич. Прилича ми на недорасъл, недоразвит в телосложение. Единствено имаше хубав поглед и мигли.

# 2 613
Неслучайно избират синеоки актьори да играят ролите на психопати.

Като коментирате нежните ръце на Алеко, да споделя и наблюдението си за ръцете на Евгени – опровергава мита, че необходимото условие да свириш на пиано е да имаш дълги пръсти. Много ми хареса вчера гостуването му по БНТ при Георги Любенов.

# 2 614
Властват друг път....
Алеко ми е като брат..не като страстен мъж...
Освен това разко сгъна и погрозня за два месеца...гледам снимката горе в темата..друг човек.
И да, на градус е..ако не си глидал ночалото, може и да не схванеш разликата...ама постоянно фъфли и слива думите...

# 2 615

Да!

# 2 616
  • SF
Цитат

Да

а имаме ли някакви доказателства или е субективно твърдение?
Учудена съм и питам, защото аз не съм забелязала такова нещо. Ама никак не съм го забелязала, а обикновено ги улавям тези отклонения в поведението.

# 2 617
Ами казах ти..не гледаш от началото, за това.

# 2 618
То не е до поведение, подпухнал, зачервен, блестящи и блуждаещи очи.

# 2 619
По различен начин говори и завалва думите,като е на градус.

# 2 620
Цитат

Да

а имаме ли някакви доказателства или е субективно твърдение?
Учудена съм и питам, защото аз не съм забелязала такова нещо. Ама никак не съм го забелязала, а обикновено ги улавям тези отклонения в поведението.
Какви доказателства? С дрегер ли да го мерим? А и тук не сме съд, че да доказваме каквото и да било. С просто око се вижда как не пуска чашата, а на синхроните е с блеснали очи, червен нос и завалящ думите.

# 2 621
Ако Алек беше първи ерген, можеше и да не го гледам. Виктор с нещо ми хареса преди предаването, може би съм усетила, че е Овен Trollface Мои приятелки загледаха втория заради Генчо Simple Smile , който също беше симпатяга. Алек не е уау, но става. Нормален млад мъж.
Гената в промото с това елече в онзи хеликоптер изобщо не ми хареса. Чак като започнаха да го обличат нормално.

Гледайки промото с Виктор на яхтата си казах: "Брей, нов турски сериал ли ще има?" 😂

# 2 622
Властват друг път....
Алеко ми е като брат..не като страстен мъж...
Освен това разко сгъна и погрозня за два месеца...гледам снимката горе в темата..друг човек.
И да, на градус е..ако не си глидал ночалото, може и да не схванеш разликата...ама постоянно фъфли и слива думите...

Еми с тия жени, дето са му ги довлякли...и аз щях да съм пияна през цялото време.
Човекът ги е преценил на минутата и дето казваш, се сгъна. Не го знам какъв е в леглото, но доста добре се отстоя в шоуто и в никакъв случай не беше мекотело. Въпреки тъпия каст не стоя безучастен като Виктор, прояви се като кавалер и нежен мъж, но същевременно не беше лигав като Евгени и да, направи неочаквани избори - изпидурка Мария като стой та гледай, тя твърде много си позволяваше. Не си пада по нахални жени, Надежда напоследък изнагля, в началото беше хрисима, мисля, че няма да е тя победителката. Не е човек, който ще допусне да му се качат на главата определено, пък нека да ти изглежда като брат. Той и Путин изглежда като малка панда...а и малките панди изглеждат сладурчести, обаче...не е баш така ако ги ядосаш.

# 2 623
  • София
Ама Гената си се харесва по потник. Тия мускули, дето ги прави с блъскане във фитнеса, трябва да видят свят. Simple Smile

А пък аз, гледайки Виктор на яхтата, си помислих, че ще гледаме голямо менте - представиха ни несъществуващ образ. То така и се оказа.

# 2 624
  • SF
Ами не такива доказателства... Такива знам, че нямаш.
Някои хора не разбират от добър тон и въпрос, зададен с интерес и любопитство,  а го удрят директно на заяждане.
И не, нямам доказателства за това твърдение. Просто и аз от наблюдение го казвам.

Тета, гледам от самото начало. Не ми е направило впечатление. Сега ще гледам малко по-тенденциозно, да видя ще ми направи ли впечатление. До този момент не.
Блуждае с поглед и го играе с присвити очи, когато му говорят в слушалката. Те през цялото време са навигиране от редактори. Включително им дават знак и за целувките. Има и спонтанни.
Целувката му с Надя беше спонтанна. За много други е подканян. Не го задължават, но му подшушват, че моментът е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт