🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 498
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 595
От тримата ергени най-много ми харесва Гената. 😁

Гената и на мен ми въздействува на..първично тЕй, ниво....погледът особено...мда.

Алеко е прегърбен и с отпусната осанка..има и цицки  прозиращи под тениската, ама аз руси не харесвам...

# 2 596
  • софия
Брутро, страдалици и страдалясници! Понеделнишко кафе за всички!
 И тримата са хвани единия, пък удари другия.
 ВиктАр обича най-много от всичко отражението си в огледалото. Еугленчо мучеше, завалията с премрежен поглед и това му беше най-голямата претенция за артист в Боливуд, но нещо и там се закучиха нещата. Олигави де що имаше, топна чушлето, където успя и накрая влюбен излезе.
 Алеко не изтрезня два месеца. Вече и гримът не помага.
 Мне, мерси и за тримцата.

# 2 597
Виктор имам чувството, че ако го пипна и ръцете ще ми станат в мазно. Евгени ми има излъчване на подмолен човек. Grinning

# 2 598
Точно Евгени?! 😁 Според мен има излъчване баш на кученце. Рошльо. 😂

# 2 599
Абе, да, ама има нещо, което ми бие на измамник, хаха. :DD

# 2 600
На измамник ми прилича Виктор. С тази мазна усмивка.

# 2 601
Ох, да - ръчичките на Алек са ми особено анти - с тази селска нокътна плочка и розова кожа. В тело е много зле и като цяло никак не е мой тип. Ако ще се прави сглобка - да е между Виктор и  Евгени.

# 2 602
  • SF
Само аз ли не виждам нищо нередно в телосложението на Алеко, явно не разбирам от...осанки 😅

Само ти не виждаш.
Но това не означава, че не разбираш от осанки. Вероятно, ако беше в предаването, щеше да си от влюбените в Алек.
На мене той ми е на трето място по привлекателност от тримата ергени. Което не означава, че много разбирам или че хич не разбирам. Въпрос на вкус и Алек някак не покрива моя.

# 2 603
Алек ми е симпатичен, но не е точно мой тип пък не ми се сглобява ерген от части. Ако се появи някой ерген, който прилича на Йордан Камджалов по външен вид и интелект определено ще ми стопли сърцето Joy.
Външно може, но дано не е човек с такова гигантско его

# 2 604
Ако трябва да избирам между тримата и външно и по държание избирам Алек.

# 2 605
В контекста на последната Евровизия Алеко ми идва небинарен – не може да реши дали да е любовник на момичетата или техен опекун.

# 2 606
  • България
Алек ми е симпатичен, но не е точно мой тип пък не ми се сглобява ерген от части. Ако се появи някой ерген, който прилича на Йордан Камджалов по външен вид и интелект определено ще ми стопли сърцето Joy.

Той е по-мазен и по-изкуствен от Виктор! Много антипати личност без покритие.

Аз си избирам Алек от ергените.

# 2 607
И тримата ергеня  са привлекателни мъже. Ако не бяха, нямаше да са там. Алек ми харесваше в началото, но това, че го виждаме всеки епизод подпийнал, страшно много ме отблъсна. За мен това е най-сериозният червен флаг в момчето, не чипият му нос или русата брада.

# 2 608
  • SF
Наистина ли виждате Алек подпийнал във всеки епизод???

# 2 609
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ергените са хвани единия, удари другия, третия сам ще падне.
Иначе все пак им отчитам, че по цял сезон всеки един от тях е бил в птичарника барабар с всите бели птици и хич не им е било лесно.

Общи условия

Активация на акаунт