🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 430
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 580
Lilly_85 , ти хубаво гледаш , ама виж и предците му, че някои черти се предава през поколение Да не купуваш намордник след време за внучето
Аууу. Ми аз по-добре с Генчо да се хвана тогава - барем детето хване на Танко гена.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 23:50 от Lilly_85

# 2 581
Не може да участвате вие. Продукцията търси непознати лица, които да популяризира и изгради като образи. Вие вече сте популярни и утвърдени личности и от доста време сте в ролята на разказвачи тук. А понякога и на злодеи... Grinning

# 2 582
Само аз ли не виждам нищо нередно в телосложението на Алеко, явно не разбирам от...осанки 😅 Не е мой тип, но сравнявайки го с повечето български мъже има доста хубави черти, носът му е страхотен.

Визуално много харесвам Евгени, не бих го върнала. Дори приятелят ми е доста близо до него като типаж.

Надявам се следващият ерген пак да е някой с тъмни черти, тогава ще взема да се запиша и аз. 😂

Не, не и пак не. Моля ви, не искам мургави мъже, достатъчно много са по света. Поне очите му да са светли, моля ви. Имаме нужда от бяло агнешко месце в нашата държава, че доста взехме да потъмняваме. Какво му е на Алек? Хубав мъж е, а пък вие само кусури намирате, нямате угодия, ей. Момчето се представи добре, не виждате ли как му налитаха през цялото време и му се обясняваха в любов (световен рекорд направиха по обяснения в любов), а пък Мария направо силиците му изпиваше. Мисля, че на живо е още по-сладурчест.

# 2 583
Осанка имаш ли, изглежда, че е важно условие

Без нея не те пускат на кастинга.

# 2 584
Средният ръст на мъжете в България е 175.2 см. Което ги прави най-ниски в Европа. Алек е нормално висок, даже над просека.

# 2 585
Дали изглеждаш висок или нисък много зависи от пропорциите и дължината на костите. Мария и Вики бяха под среден ръст, обаче ако не ги сравниш с другите момичета, не можеш да се усетиш.

Алек с Надежда, която е към 180:

Виктор го пишат 182. Понякога такива агенции прибавят някой см отгоре, но той има пропорции да изглежда висок.

Валерия е 172, с нисък ток Евгени й е тамън:

Аз съм се влюбвала във високи, ниски, всякакви разцветки, телосложения, въобще грам не ме е интересувало. При мен привличането започва по друг начин. Simple Smile

# 2 586
За мен няма значение как изглежда, важното е да е милионер.

# 2 587
Аз също мислех, че Виктор от сезон 1 е поне 186, а четох тук, че бил дребен.
Разби ми се илюзията, че поне ръст има, тъй като никак не го харесвам, а вече ич.
😀

# 2 588
Дали изглеждаш висок или нисък много зависи от пропорциите и дължината на костите. Мария и Вики бяха под среден ръст, обаче ако не ги сравниш с другите момичета, не можеш да се усетиш.

Алек с Надежда, която е към 180:

Виктор го пишат 182. Понякога такива агенции прибавят някой см отгоре, но той има пропорции да изглежда висок.

Валерия е 172, с нисък ток Евгени й е тамън:

Аз съм се влюбвала във високи, ниски, всякакви разцветки, телосложения, въобще грам не ме е интересувало. При мен привличането започва по друг начин. Simple Smile
Генчо не е толкова нисък, колкото са му несъразмерно къси краката и тесни раменете. Язък, че татковите танкови гени за тяло не са отишли при него.

# 2 589
Хаха, сетих се за един филм May, в който едно момиче си сглоби идеалния приятел от различни хора :Х Та като се замисля за тримата ергени... За един перфектен Франкенщерген може да се вземе: косата на Евгени с къдрици отпред и по-къса отзад, но с цвета на Алек; нослето на Алек и неговата брада; очите на Евгени и май и неговата усмивка, че на другите двама зъбките са или фасети или леко жълти. За тяло - май Виктор - Алек не изглежда да тренира много-много, а Евгени изглеждаше космат като малка горила. Вкусът за филми и музика на Алек. Предаността на Евгени. Галантността и сдържаността откъм раздаване на целувки на всички на Виктор. Толерантността (ако не е фалшива) на Алек. Чувството за хумор... те май и тримата си бяха сравнително забавни, така че нещо по средата от всички :Д

# 2 590
  • България
Една малка поправка: носът на който и да е, но не чипото руско носле на Алек. Носът на Евгени и зъбите на Алек са много добър вариант. Отношението на жените на Алек. Топлината на Евген, но да я раздава като Алек. Grinning Уменията за разговор на Алек.

# 2 591
Единственото, което ми харесва в Алеко е, че е позитивен.

# 2 592
АА как точно брадата на Алеко бре, цял цезон мислено я бръсна , чак не мога да се съсредоточа какво казва. И какво му е на чипото носленце , няма се разберем.  Франкенщерген явно трябва да е с няколко глави

# 2 593
Алек ми е симпатичен, но не е точно мой тип пък не ми се сглобява ерген от части. Ако се появи някой ерген, който прилича на Йордан Камджалов по външен вид и интелект определено ще ми стопли сърцето Joy.

# 2 594
Трътлест ми е. И в лице ми е като бебе. И са му много нежни ръчичките. Grinning Абе, не ме кефи. Подкрепям и това за брадата, хич не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт