🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 173
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 715
От думите на Надежда става ясно, че родителите имат споделено родителство и съдейки по това детето учи в Гърция и е основно с бащата. Няколко пъти тя каза “когато Косето е при мен”…, когато не е на училище, явно.
Жена, която играе до сутринта игри няма как да отглежда дете, май. Може би греша, тяхна си работа.
и аз така мисля. според мен детето няма да изтърпи нито един негатив от участието на майка си, не го мисля.

# 2 716
От думите на Надежда става ясно, че родителите имат споделено родителство и съдейки по това детето учи в Гърция и е основно с бащата. Няколко пъти тя каза “когато Косето е при мен”…, когато не е на училище, явно.
Жена, която играе до сутринта игри няма как да отглежда дете, май. Може би греша, тяхна си работа.

Това е доста интересно, като се има предвид с каква гордост изтъкна, че е събрала сили да си вземе детето и да си тръгне от бившия си съпруг. В такъв случай, щом, най-вероятно, родителстово е споделено - тя на него дава ли му 200 евро на месец?

# 2 717
Цитирам и гадая от онова, което беше излъчено. Няма как да знам, а и не ме интересува кой гледа детето й.

# 2 718
Надя със сигурност съжалява и за откровенията за 6-годишната ѝ връзка.  Каквото и да е било са били заедно толкова време. Момчето не заслужава личния му живот да бъде обсъждан от Сульо и Пульо.
Това беше много гадно. След 6 години заедно със сигурност имат много общи приятели и познати. Направи го за смях пред всички.
То 6 години заедно, значи са били още от гимназията. Тоест цялата гимназия в Хасково вече знае и сигурно половината град. Наистина ниско и грозно от страна на Надя.

# 2 719
Аз си мисля, че детето през годината е при нея, а лятото прекарва на морето при баща си. Нали каза, че преди влизането не го е виждала месец, това е разгара на лятото. Плюс, че той плаща издръжка (колкото и малка да е) означава, че през повечето време е при нея.

# 2 720
Няма как детето да е при баща си от началото на септември (аз знам, че на 7.09 започва учебната година в Гърция) до края на юни и да ѝ дава издръжка за него.

“Когато е при мен” означава, че се случва и да не е при нея, а не че е при нея само през ваканциите.

# 2 721
На мен ми направи впечатлени, че Надежда пък, за разлика от много други, не си е спряла коментарите и не трие фийдбека от разбеснелите се хейтъри. Понася си стоически.

Напротив, мен ме блокира. А аз и казах само, че за 40 годишна жена изглежда страхотно. 😁
Ееее вие пък. Тя се засегна, когато Маги каза че са долу горе на една възраст😆Едната 87 година, другата 89😆😆😆

# 2 722
Вижда се, че лятото Надежда винаги почива в Тасос, явно затова ходи там - за да може да е близо до детето. А и ако таткото го гледа 3 месеца, това обяснява защо издръжката е толкова малка.

Иска ми се да спрем с тази тема. Не можем да съдим родителските качества на някой на базара на това, което виждаме в едно риалити. Има много добри родители, които иначе са с кофти характер (не казвам, че Надежда е с такъв, само пример).

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 16:30 от Lilly_85

# 2 723
Не мога да разбера защо допускат Мила Михова да коментира Ергенът в БТВ при условие, че още в началото на предаването пускаше сторита Team Magi със снимки на Магдалена.
Не знам в практиката по света допуска ли се такъв коментиращ, че то доста тъпо това - да очакваш какво ще чуеш, поради тенденциозна нагласа.

# 2 724
Явно Маги движи в една и съща среда с маса популярни личности и избягват да я коментират в негативен аспект. Щом даже Кукушев я жали…
А не допускате ли, че може наистина да я харесват?
Аз например наистина харесвам Маги, не се припознавам в негативните коментари и не съм платен коментатор или трол (понеже имаше алюзия за много платени профили на някои от предишните страници).
Не е лично към теб, а по принцип.

Връщам се да чета 🤗

# 2 725
В семейството на Надежда явно е традиция възрастовата разлика между партньорите и не прави впечатление.
Цитат
Бащата на Надежда от “Ергенът” е женен за 26-годишна млада дама, издадоха пред PlovdivDaily запознати с житието-битието му. Родителят на претендентката за сърцето на Алек имал бизнес по морето. Той държал много от вилите на Цигов чарк. Негов бил и един от ресторантите в комплекса.
Това е втори брак за бащата на финалистката в риалити предаването на bTV
От тук https://www.novinite.bg/articles/252323/Bashtata-na-Nadejda-ot-E … fPjDKVct10AmFdC0C

# 2 726
Е,нерде морето,нерде Цигов чарк?Жълтурите пак са се развихрили...

# 2 727
Dia4ti, не дадоха ли в промото за сезона баща ѝ с две жени (предполагам настоящата и бившата, тоест майката на Надежда). Нито една не беше на 26.

# 2 728
Надежда е качвала снимки от Цигов чарк с някакви кепшъни, че си е вкъщи със семейството и тн, може оттам да е тръгнало, ако е невярна информация.

Но би обяснило откъде е финансирането за салона.

# 2 729
Бащата на Надежда къде е тръгнал – нито може да си мери вилите с Танко, нито сексапила.

Общи условия

Активация на акаунт