🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 149 955
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 700
Иначе подкаста с Валерия (старата) беше приятен, не мога да кажа, че не говори добре. Но сама призна, че е гледала първите два епизода и последните два, за да се подготви. И не смятам, че е подходящо да се канят такива хора за анализ. Предпочитам да не е известен човек, но пък да се е задълбочил повече в съдържанието.
Това малко ме дразни и в самите водещи. Тръгнали да коментират и изведнъж “Ъъъ, е тая русата, бе, забравих ѝ името” или “Аз т’ва не съм го видял”. Неделчо често го правеше. Като си изкарваш парите анализирайки предаване, направи си труда да гледаш внимателно…

# 2 701
Иначе подкаста с Валерия (старата) беше приятен, не мога да кажа, че не говори добре. Но сама призна, че е гледала първите два епизода и последните два, за да се подготви. И не смятам, че е подходящо да се канят такива хора за анализ. Предпочитам да не е известен човек, но пък да се е задълбочил повече в съдържанието.

Каза и че чат-пат гледа части от епизодите. Което е повече от достатъчно. То реално и един епизод да изгледаш по средата на сезона можеш да си направиш сметка коя е “вървежна”, коя е хаплива, коя е неприятна, коалициите можеш да разбереш и т.н. Ние тук си го дъвчем, но човек ако се замисли чак толкова много различни неща за обсъждане няма, ние във форума също мелим едно и също през определен период от време. На мен пък ми хареса даже много епизода с нея ( пристрастна съм, защото я харесвам ), но определено доста обективно и по темата говори. Не говори като човек, който да е гледал само 2-3 епизода за подготовка. Simple Smile

Не знам на коя държава е този Ерген, ама нашите са 100 пъти По-симпатични.

# 2 702
Лично мое мнение, но Надежда ми изглежда по-възрастна от Маги. И двете не ги харесвам и ми е интересно като останат двете само (предполагам, Йо ще си замине в следващия епизод), Наум какви игри ще им дава да играят..

# 2 703
На мен най-неприятни от трите сезона са ми:
Людмила, Александра,  Елисавета, Валерия 1, Елена, Барбара, Валерия 2 (абе почти всички от сезон 3)
Най-приятни: Микаела, Поли, даже Зори Джи хахах, донякъде Милена, Марта, за Екатерина се чудя 😀

# 2 704
Само аз ли не виждам нищо нередно в телосложението на Алеко, явно не разбирам от...осанки 😅 Не е мой тип, но сравнявайки го с повечето български мъже има доста хубави черти, носът му е страхотен.

Визуално много харесвам Евгени, не бих го върнала. Дори приятелят ми е доста близо до него като типаж.

Надявам се следващият ерген пак да е някой с тъмни черти, тогава ще взема да се запиша и аз. 😂

Не, не и пак не. Моля ви, не искам мургави мъже, достатъчно много са по света. Поне очите му да са светли, моля ви. Имаме нужда от бяло агнешко месце в нашата държава, че доста взехме да потъмняваме. Какво му е на Алек? Хубав мъж е, а пък вие само кусури намирате, нямате угодия, ей. Момчето се представи добре, не виждате ли как му налитаха през цялото време и му се обясняваха в любов (световен рекорд направиха по обяснения в любов), а пък Мария направо силиците му изпиваше. Мисля, че на живо е още по-сладурчест.
Не знам колко сме потъмнели, но по площадките масово децата са русоляви.

Русички, като трите финалистки в Ергенът. Laughing

# 2 705
Така де, ама от нас се очаква да коментираме това, което виждаме. Всичко друго е спекулация.
Така е, но това за мен си е сценарии. Цял сезон пазиха Надежда, а към края и срутиха образа. Според мен си беше желан ефект, за да стане обрат преди финала.

Ох, за съжаление не стига, че е сценарий, ами е толкова калпаво сътворен, че едвам се търпи (знаем кой е в авторския колектив).

Обаче, дали Надежда е била побутната от продуцентите да стане по-активна и по-нахална или направо са им казали: Ти, Алек, се правиш, че спиш, ти Наде си изиграй ролята, а останалите се правете на заспали;
Другото, което предполагаме, че Йоана и Надя са подтикнати да са зли и заядливи и в замяна да им е обещано да останат по-дълго или са им казали  бъдете по-атрактивни;
Дали Алеко не е получил вниманието, което е искал от Валерия или Ани Владимирова ѝ е казала: първо се вземи в ръце и после се впускай във връзка.
Не знаем какво точно е ставало.

# 2 706
Ама, това дете и аз не знам какво го намесвате Все пак, не е пеленаче. Не е такава драма. Държанието на Надежда, към Алек, ми е по-скоро смешно и инфантилно, отколкото рзавратно. Въобще не мисля, че това ще остави и спомен в съзнанието на дедето. Единственото неприятно ми беше сипване по въпроса с бившия съпруг.

# 2 707
Другото, което предполагаме, че Йоана и Надя са подтикнати да са зли и заядливи и в замяна да им е обещано да останат по-дълго или са им казали  бъдете по-атрактивни;
За това се съмнявам, Надя хич не изглежда доволна от това, което вижда за себе си. Усети се, че е прекалила със заяждането си.

# 2 708
Надя със сигурност съжалява и за откровенията за 6-годишната ѝ връзка.  Каквото и да е било са били заедно толкова време. Момчето не заслужава личния му живот да бъде обсъждан от Сульо и Пульо.

# 2 709
Надя със сигурност съжалява и за откровенията за 6-годишната ѝ връзка.
чак се питах как ли се е почуствало това момче, той може и сега от телевизора да чуе тези неща за първи път. а и тя го изкара, че е негова вина едва ли не. Най-малкото може и да се окаже клевета и да бъде подиграван от познатите си.

Мила Михова ми е по-антипатична и от Надежда, но е права - те са си такива, няма как някой да я манипулира да каже, че Магдалена била с провален живот, нищо не била постигнала за своите крепки 36години.

# 2 710
От думите на Надежда става ясно, че родителите имат споделено родителство и съдейки по това детето учи в Гърция и е основно с бащата. Няколко пъти тя каза “когато Косето е при мен”…, когато не е на училище, явно.
Жена, която играе до сутринта игри няма как да отглежда дете, май. Може би греша, тяхна си работа.

# 2 711
Надя го отнася. Тук я нарекоха фригидна.

# 2 712
Ама, това дете и аз не знам какво го намесвате
В конкретния случай е просто провокация и търсене на конфликт.
А иначе, подобно нездраво любопитство винаги ме подсеща за оная слугиня, дето отишла да се изповяда на дядо поп и като изброила греховете си, по едно време се засрамила много и казала, че всяка нощ вършила безпътни неща. То се знае, щом попът чул това, веднага му потекли лигите и казал: „Е, хайде, не свенувай се, чедо мое, та аз съм тук наместник на бога, разкажи ми подробно за безпътните си деяния.“ Тя пък се разревала и казала, че това е един много страшен порок, а пък дядо поп продължил да ѝ обръща внимание, че той ѝ е духовен баща и че пред него всичко трябва да се открие. Най-сетне след дълго усукване тя казала, че всяка вечер се събличала и си лягала в леглото. И той пак не можел да изчопли нито дума от нея. Тя само още повече се разревала. Тогава попът взел да я убеждава, че човекът си е грешен по рождение, но че милостта божия е безкрайна. И тя накрая се престрашила и разплакана му разказала: „Като се съблека, значи, вечерно време и си легна, аз започвам да вадя мръсотия измежду пръстите на краката си и да я мириша.“ Та това ѝ бил целият порок.

# 2 713
Надя със сигурност съжалява и за откровенията за 6-годишната ѝ връзка.  Каквото и да е било са били заедно толкова време. Момчето не заслужава личния му живот да бъде обсъждан от Сульо и Пульо.
Това беше много гадно. След 6 години заедно със сигурност имат много общи приятели и познати. Направи го за смях пред всички.

# 2 714
Надя го отнася. Тук я нарекоха фригидна.

Не знам дали е фригидна, но при 6-годишна връзка да не можеш умело да прегърнеш мъж е някак нереално.

Общи условия

Активация на акаунт