🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 165
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 730
Да не излезе накрая, че Надежда е по-богата наследница от Алек? Grinning

# 2 731
Бащата на Надежда къде е тръгнал – нито може да си мери вилите с Танко, нито сексапила.
Ама пък потвърждава на Надя теорията. Жената е на 26 и вече единственият, който я иска, е някакъв чичак. И даже не е от калибъра на Танко. Тц, тц.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 17:16 от Lilly_85

# 2 732
За нея не знам, но ланшният Ергени със сигурност. Валерия да си го държи изкъсо.

# 2 733

Ако мащехата е на 26, то със сигурност се очакват още наследници - братя, сестри 😀.

# 2 734
Dia4ti, не дадоха ли в промото за сезона баща ѝ с две жени (предполагам настоящата и бившата, тоест майката на Надежда). Нито една не беше на 26.
А, не се знае, никой не изглежда на годините, на които е, в днешно време...

Бащата на Надежда къде е тръгнал – нито може да си мери вилите с Танко, нито сексапила.
Joy Ама е абсолютната истина! Ако не знаехте, че това е Танко, как ви се види тая снимка, а?
Скрит текст:

# 2 735
Впрочем и на мен ми идва в повече обсъждането на Надежда и дали има или няма родителски капацитет. Грозно е.
Но пък за Маги също се изписаха гнусотии каква държанка е и т.н., без никакви доказателства.

Някои зрители просто трябва да са малко по-chill, това е просто предаване, не е нормално да се излива толкова хейт и помия.

На мен примерно Надя не ми допада изобщо - от самото начало, но не мога да си представя да тръгна да ѝ пиша негативни коментари в Instagram. В крайна сметка това също е ниско ниво, толкова да нямаш живот,че си отделяш от времето да следиш профили, да вадиш компромати, да пишеш коментари... Кофти е..

# 2 736
То, ергените не могат да му се намажат на малкия пръст, ти за някакви дедовци говориш 😂

# 2 737
Точно тези, които коментират как Надежда си била оставила детето и така нататък, са най-опасните родители. Тези, които цял живот вървят по тях и не могат да ги изпуснат от поглед… Накрая питаме защо има толкова мамини синчета и защо хора на 30+ още живеят с мама и тати. Ами, затова.

Шегата настрана, но “Златният Ерген” БГ вариант ми харесва като идея. 😁

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 17:26 от Lilly_85

# 2 738
На мен Надя и Йоана доста ми харесаха. Смятам, че са единствените що годе нормални вътре. Разбира се, изобщо не отричам, че им раздадоха страшно тъпи роли и бяха изключително досадни. Повечето сюжети в сезона бяха плачевни като цяло.
Непоносимостта си към участнички до тук класирам по следния начин: на първо място Елена, после: Пам, Александра, Дениз, Блага, Маги. От по-главните изброявам, иначе Габита, Горджъси, Елисавети и тн. са ясни. Симпатии сред главните героини нямам, но някои статистки през 3те сезона ми станаха доста симпатични: Меган, Раия, Боряна, Карина (сезон 1), Екатерина (сезон 3). Както се вижда и по дразнители и по симпатии за мен най-силен беше сезон 2.

# 2 739
Честно казано,за първи път не можах да си намеря "любимка"сред момите.Обаче се гордея със себе си,че стоически издържам всички епизоди на тая боза.Айде,Ерген 4 ,моля.

# 2 740
Не помня такова чудо да е било за някоя друга реалити героиня с дете. Включително за Марта в сезон 1. Надежда явно дразни и с нещо друго, вероятно с визията си на Мики Маус. Обаче едното няма общо с другото. Мен в началото на сезона, покрай визитката, много ме беше подразнила с драмата за нещастния брак и последвалия развод. За щастие се оказа само кукичка в началото. Надежда не е от жените дето много се жалват, че са разведени и самотни майки. Тя явно и не се оставя самотна, което май е по-добре от това да изкуква, че животът ѝ е приключил и да си го изкарва на детето. Относно това колко време е с нея, не знам какво е задължена по закон и не, но със сигурност е добре да прекарва едно дете време с баща си и роднините си. Не съм специалист по тия теми, но ми се струва, че има някакъв постигнат баланс по въпроса с детето и Надежда изглежда доволна от живота.

# 2 741
Никой не канонизира Маги - колко критики изяде, заради пренавиването и послъгването си. Но трябва да ѝ се признае, че колкото и да е ядосана, не нарушава добрия тон - дори на синхрони.

Признавам й го
Ама и Силви беше така.
Надя също.

# 2 742
  • София
Като най- неприятна ергенка класирам Людмила, познавам я, в предаването беше бяла и добра на фона на действителността. Затова и трудно вярвам че например Надя и Йоана са представени по- лоши отколкото са. Пам ми е на второ място.

Ако им е къс бюджета за другия сезон, могат да вземат Горджъса - хем гримьор, хем сценарист.

# 2 743
Никой не канонизира Маги - колко критики изяде, заради пренавиването и послъгването си. Но трябва да ѝ се признае, че колкото и да е ядосана, не нарушава добрия тон - дори на синхрони.

Признавам й го
Ама и Силви беше така.
Надя също.
Силви жестоко солеше всички след предаването. Надя си мълчи - усетила се е, че прекали. Ще видим Маги как ще се държи, след като излезе.

Пак заметоха последните страници… То за какво да си говорим вече, уф.

# 2 744
Виктория много ми напомняше на Людмила от С1.

Сега Александра и Бони правят рейтинга на Хелса.

Общи условия

Активация на акаунт