🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 332
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 880
Класика в жанра – след развода, майката яхва метлата и настройва детето срещу бащата. Той изчаква детето да стане самостоятелно мислещо и тогава си оправят отношенията.

# 2 881
Броени часове преди финала вълненията са по... миналогодишната победителка. 😀

Няма лошо. Аз се чувствам както като гледах първи сезон - цял сезон бях убедена, че ще спечели или Марта, или Александра, накрая останаха Дениз (?) и Капитонова и ми беше все тая.

Та и сега така. Ако избере едната руса висока кака - окей, ако избере другата - окей. Не успях нито да ги харесвам особено, нито да ми станат чак толкова противни. Стратегията с изграждането на лагери у зрителите от сезон 2 си остава най-успешна.

# 2 882
В този сезон никой няма любимка, само се сменят нехаресваните. Една противна си тръгва, друга почва да се изявява. Горджъса, например, в началото никаква я нямаше, изведнъж взе да дудне. Надежда до онзи ден само муцунки правеше, изведнъж стана злодей номер 1. Само Мага от ден първи стои и се удивлява на всичко, което ѝ се случва за първи път и няма развитие там.

# 2 883
Дословно какво Валерия1 каза по въпроса (Маги е на 36 без брак и дете, а Надежда пък има развален брак, но поне има дете) :

"По-добре да не си имал брак и развалено семейство и детенцето да страда...по добре да си на 36 и сама, отколко с детенце което няма баща...което нали..не означава...може да срещнеш човек и той да обича детето като свое. (Много ми е странно...Надежда и Маги трябва да са солидарни една към друга...).. Маги е в много по-добра позиция, защото тя е сама и решенията които взима са си само за нея. А Надежда има да мисли и за детенцето."

Според мен, така разсъждават млади жени които не са имали деца. За мен като майка, всеки сценарий, за жена над 37, които не включва дете е абсолютно непонятен и изобщо не е по предпочитан , защото знам какво е да имаш дете, не се сравнява с нищо, нито с най-скъпите обувки, нито с най-голямата свобода, нито с десетки почивки на Малдивите и никакви богатства. Необяснимо е. Така че, тази Валерия1 още по анти-пати ми е, тук май ще се изкажа отново грозно, но... външно ми прилича на своите бенефициенти (съжалявам 🙄🫣)

# 2 884
Простете грубите ми сметки, но Надежда не е ли била на 20+, когато са се разделили родителите 'и, ако тогава е избягала към Гърция?

# 2 885
Дословно какво Валерия1 каза по въпроса (Маги е на 36 без брак и дете, а Надежда пък има развален брак, но поне има дете) :

"По-добре да не си имал брак и развалено семейство и детенцето да страда...по добре да си на 36 и сама, отколко с детенце което няма баща...което нали..не означава...може да срещнеш човек и той да обича детето като свое. (Много ми е странно...Надежда и Маги трябва да са солидарни една към друга...).. Маги е в много по-добра позиция, защото тя е сама и решенията които взима са си само за нея. А Надежда има да мисли и за детенцето."

Според мен, така разсъждават млади жени които не са имали деца. За мен като майка, всеки сценарий, за жена над 37, които не включва дете е абсолютно непонятен и изобщо не е по предпочитан , защото знам какво е да имаш дете, не се сравнява с нищо, нито с най-скъпите обувки, нито с най-голямата свобода, нито с десетки почивки на Малдивите и никакви богатства. Необяснимо е. Така че, тази Валерия1 още по анти-пати ми е, тук май ще се изкажа отново грозно, но... външно ми прилича на своите бенефициенти (съжалявам 🙄🫣)
До половината на коментара съм съгласна с теб. Но тези оценки със или без деца е по-добре ми идват в повече.

# 2 886

Магинцето рекламира Нивеа. Не знам дали е от качеството, но не ми харесва как говори.

Казва, че е отслабнала с 9 кг вътре, което малко не знам дали го вярвам... Явно вътре хората или качват от нерви, или рязко отслабват (аз щях да съм от първите 🙄🙄🙄) - Мария и Виктория са свалили 3 макс, което е по-реалистично. Маги щеше да е ходещ скелет с тия 9.

# 2 887
Поне вече знаем каква е новата й професия, след като е напуснала ресторанта. Не, че не се досещахме. Grinning

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 11:33 от Meddyy

# 2 888
Възможно е Маги да е свалила 9 кг, ако е трябвало сама да си готви.

# 2 889
Искрено съм учудена, че толкова се харесва тв образ (Маги), който не просто не притежава автентичност, но е и напълно лишен от съдържание. Наистина ли ви е интересно да гледате това? Както и не приемам сравнението: ами те другите са толкова зле, че тя изпъква. За мен, дори на фона на другите, изпъква единствено с липсата на индивидуалност.
Мисля, че най-логично е Алеко да не избере никоя. Няма подходящо момиче за него вътре и той го разбра много рано.
От трите финалистки, симпатизирам най-много на Йоана, но не мисля, че тя го харесва, както и никоя от другите й две конкурентки.
Надявам се майката на Алек да осмисли финала на този толкова скучен сезон. Искам поне малко забавление накрая. Аман от лични драми, спиране на дъха и палатки.

# 2 890
На Алеко му трябва доста специфичен тип жена. Самият той е особен тип, хем инфантилен, защото до голяма степен е живял в стъкленица, хем малко като чичак, защото средата му е главно от родителите му (покрай работа). Може би нямаше да му е лошо да поживее заради учене известно време в чужбина, но той си е дете на семейното гнездо. В дългосрочен план му трябва жена, която някак си да се впише в семейството му и отвътре да гради собствено  с него. Което както знаем почти никой човек не може да го направи. По тази логика Надежда е абсолютен аут. Тя вече го е гледала този филм с вписването в голямото щастливо семейство. Маги и Валерия също не са особено подходящи, но по различни причини.

# 2 891
Ама, верно всеки си чува, това което иска. Аз изказването на Валерия го тълкувам като : Жена с дете няма свободата да избере партньор, който да допада само на нея – има дете, което ще съжитества с този човек. Оттам свободата на необвързаната Маги.
Аз, лично съм на мнение, че е по-добре да имаш дете, па макар и сама да го гледаш, отколкото да чакаш принца на бял кон. Трябва да се рискува в някакъв момент.

# 2 892
вътре не съм видяла някоя да има изявена индивидуалност.

# 2 893
вътре не съм видяла някоя да има изявена индивидуалност.
Силви може би?

# 2 894
Вики. Единствената. Не непременно с добро...

Общи условия

Активация на акаунт