🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 346
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Варна
Валерия миналата година на тройната среща с Евгени и Елена след аватарите каза, че ако не се получава в една връзка, е най-добре раздяла/развод. Тогава май пак някои бяха скочили какво е казала.

# 2 866
  • София
Валерия няма шанс да ми хареса. А и не е нужно, де. Още помня наглата ѝ самодоволна усмивчица на Първата. Ewww😖😖

Между другото, по повод изказването за по-добре на 36 сама.... исках още нещо да кажа. Според мен, Надежда визираше точно обратното в "последния влак" за Маги - едно е на 34,35,36, разведена с дете, а съвсем друго е на такава възраст без дете. Маги тепърва ѝ предстои това. Тук визирам разликата, че едната все пак е майка вече, а колкото до мъж - за всеки влак си има пътници и последния влак (за мъж), може да е кой когато си реши.

Надявам се да не ме разберете погрешно, детето е въпрос на избор, разбира се, но и на възможност понякога, за съжаление. Всички знаем за какво говоря. Желая и на двете да си хванат влака, който чакат.

# 2 867
Валка бърка, че прилича на Маги. По-скоро на Надежда с това, че огромен хейт се излива и върху нея и има опити/закани да се прецака личния ѝ и професионален живот.
Е не , баш си е прототип на Маги, гледа си собствените работи , били те и странни за хората

# 2 868
  • София
Добро утро на всички.
За мен обзорният Надкаст беше наистина най-стойностният, но не защото там беше Валерия, а защото един уастник от преден сезон, достигнал до последната му минута, прави много неусетен и фин паралел с този сезон. Тя нямаше претенции за анализатор, защото каза реално какво от формата е гледала, но успя с помощта на Туджаров, разбира се, да излезе от нелепите детайли кой, как и защо погледнал и казал, и да разкрие неща от кухнята и от личните си преживявания и живота след формата. Дори темата за животните беше в контекста на новия сезон и не водеше до "хората са зли". Не обиди никого и от двата сезона, не изрази категорично предпочивание, беше балансирана и откровена отново. Не се стремеше да се хареса на никого.
И аз се опитах като нея да направя един лишен от ненужни емоции анализ, защото от коментарите разбирам, че много от пишещите не са чули и думичка от казаното в Надкаст.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 09:40 от Editor.

# 2 869
Валка бърка, че прилича на Маги. По-скоро на Надежда с това, че огромен хейт се излива и върху нея и има опити/закани да се прецака личния ѝ и професионален живот.
Е не , баш си е прототип на Маги, гледа си собствените работи , били те и странни за хората
Маги е много фалшива, изкарва се жертва, влиза в обяснителен режим и хвърчи в облаците. Нищо общо.

# 2 870
Само че Валерия 1 поне събуди у мен някакви чувства, за разлика от Маги и Валерия 2, за Надежда да не говорим.
Магдалена не трябваше ли да е нещо като Елена 2, или бъркам. Като цяло сценария не може да замести личностните качества и излагации.
Валерия, пак казвам, нямам намерение нито да я гледам, нито да я следвам, нито нищо, достъчно показа, когато беше времето. Уви, новия сезон е адски, ама адски скучен. Да бяха оставили Силви или някоя друга поне. Сега просто е досадно.

# 2 871
Може ли да прескочим възхвалите за Валка Първа? Достатъчно ги четохме миналата година, но и достатъчно видяхме и чухме от нея, не сме толкова късопаметни.

# 2 872
Само че Валерия 1 поне събуди у мен някакви чувства, за разлика от Маги и Валерия 2, за Надежда да не говорим.
Магдалена не трябваше ли да е нещо като Елена 2, или бъркам. Като цяло сценария не може да замести личностните качества и излагации.
Валерия, пак казвам, нямам намерение нито да я гледам, нито да я следвам, нито нищо, достъчно показа, когато беше времето. Уви, новия сезон е адски, ама адски скучен. Да бяха оставили Силви или някоя друга поне. Сега просто е досадно.
Да, те не случайно са приятелки с Ети. Всъщност Маги трябва да е микс между Ети и Вал. Отдавна бях писала, че това би било ужасна комбинация.

# 2 873
Големи хвалебствия на жената, която пак се изцепи - “По-добре сама на 36, отколкото да си се развела и детето да ти е страдало”.
На външен вид фея, на характер - биче.
И кое е обидното в горното изречение?! Дори Омар Хайям има подобно стихотворение - "...и по-добре е да си сам, отколкото с когото и да е!"

# 2 874
Е, за детето наистина е по-добре. Аз съм широкоскроена, нито ми пука, че Надежда е сама с дете, нито смятам, че Маги се е провалила в живота, защото няма дете. Но, като гледаме картинката при повечето семейства, детето и временния брак започват много да приличат на някаква прищявка, която българския ни хайлайф въобще не взима на сериозно.

# 2 875
Не осъждам участничките от този и минали сезони, макар да не харесвам Капитонова, Людмила, Блага, Елена, Валерия, всички от сезон 3 и сие. Идвам само да поздравя Trauma Team за актуалния аватар.

# 2 876
Комедито нещо рехаво взеха да обсъждат предаването. Нещо не са доволни.

# 2 877
И по-добре. Големи киселяци бяха в последните подкасти.

# 2 878
Само при тях имам надежда да не плюят по Надежда (pun intended). 😁

# 2 879
В последният епизод като си говореха за "дупките", в които са изпадали, Надежда разказа, че нейната била, когато родителите ѝ се разделили, баща ѝ ги е изоставил и на нея толкова лошо ѝ се отразило, че чак избягала в Гърция и понеже ѝ е липсвала бащинската фигура си взела и мъж с 10 години по-голям. Това за същия баща, който утре ще видим ли се отнася? Малко тъпо ако е така, че не ни доразказаха, как са си стоплили отношенията.

Общи условия

Активация на акаунт