🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 372
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 850
А аз не бих гледала Валерия. Твърде ограничена е. Не може да обичаш животните,  а да мразиш хората. Трябва освен директен, да си и градивен. А пък за да си по тв, трябва и да си чаровен.
Новата Валерия горе долу същата, но с други фиксации. Иначе директна ( демек невъзпитана). Просто красиви, но объркани момичета, чиито потенциал ще замине бързо в кофата. Е, може междувременно някой посредствен безработен като Евгени или Туджаров да се облажи.

# 2 851
Много грозно изказване за Евгени и Туджаров. И двамата не са безработни. Евгени е музикант, а Туджаров освен пътешественик и влогър, вече е и продуцент.

# 2 852
  • софия
Добрютро, антипатенца! Пускам кафето да загладим перушината и да избутаме още ден до последните два епизода криндж и гърч. Оцеляхме въпреки този сезон.
 Чакам си аз подкастите с Надя. Че последните епизоди на всички нямах нерви да ги изслушам. В нея ми е надеждата.
 Потривам лапки и за нахлуването на родата в имението, тогава ще имаме още един ъгъл за опознаване на оцелелите до края.

П. П. Ще замоля дитирамбите и съскането по отминалите претендетки в друга тема. Едно и също не ми се чете още една година.

# 2 853
  • SF
Големи хвалебствия на жената, която пак се изцепи - “По-добре сама на 36, отколкото да си се развела и детето да ти е страдало”.
На външен вид фея, на характер - биче.

Това не е до характер, а неспособността й да разсъждава и да квалифицира.
Ето затова е важно да четем книжки, да учим, да помним и да сме възприемчиви, а не "надявам се, че Алек не търси професорка". Не е до професорката, а да имаш изказ, култура и да знаеш кое какво означава.
Никой не е застрахован от развод.
А да не говорим, че понякога е жизнено необходима стъпка.
Разводът е раздяла на хора, които са сключили брак. Иначе си е раздяла като тези, които и тя е имала.

# 2 854
Ох пак рефрена, обичаш животните , мразиш хората. Биеш ли ги нападаш ли ги , вредиш ли им. Пращаш ли им нон стоп проверки , опитваш ли се да им съсипеш бизнеса , работата, делото, следиш ги и прочие Не , нали , но много човеколюбиви люде постъпиха точно така с нея(не са я били )  Не може ли да си разочарован от  част от хората и да си огорчен

# 2 855
Чакайте малко, коя е казала, че по-добре било на 36 сама отколкото с дете, Магдалена ли това? На някой от синхроните ли?

# 2 856
Валка 1 в Надкаст.

# 2 857
  • Варна
Ох пак рефрена, обичаш животните , мразиш хората. Биеш ли ги нападаш ли ги , вредиш ли им. Пращаш ли им нон стоп проверки , опитваш ли се да им съсипеш бизнеса , работата, делото, следиш ги и прочие Не , нали , но много човеколюбиви люде постъпиха точно така с нея(не са я били )  Не може ли да си разочарован от  част от хората и да си огорчен

Аз още миналата година писах, че явно Евгени, Айлин, Джия,  Габи и Елисавета са животни.

И по повод реализма на Валерия да кажа, че пропуснах в първия си пост. Нормално е след като от тийнейджърка се сблъсква с жестокости покрай животните да го има.

А на когото не му се чете нещо, може да пропусне, няма нужда от даване на наклони какво и за кого да пишем. Мисля....

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 20:57 от scalestone

# 2 858
  • SF
Не го е казала точно така, но така се преразказва.
Иначе е перефразирала клишето, че по-добре да си сам, отколкото зле придружен, с неподходящ партньор. Но както е все тая дали сме президентска или парламентарна република, така е и все тая дали имаш дете или нямаш.
Там е работата, че Алек само би се възхитил на такова изречение, защото ще е изречено с дъх, притваряне на очите, обещаваща усмивка, красиви думи в стил В.Щ.  "О, Алек, за мене е по-важно да срещна мъж като тебе и да усетя споделеност, заедност, топлота, красота... отколкото да съм създала една неподходяща връзка с дете, което да страда от развода ми."
И Алек е трогнат.

# 2 859
Валка бърка, че прилича на Маги. По-скоро на Надежда с това, че огромен хейт се излива и върху нея и има опити/закани да се прецака личния ѝ и професионален живот.

# 2 860
Аз съм последният човек, който ще адвокатства на Валерия, но според мен тя имаше предвид, че житейската ситуация на Надежда не е за предпочитане пред тази на Маги и в този смисъл коментарите на Надежда са неоснователни. На Валерия мисълта и тече гладко и може да се аргументира, просто няма уменията да се изказва умерено, така че да не засегне този, за когото говори. Не е само тя, де. Това са обикновени хора, изведнъж попаднали под светлината на прожекторите.

# 2 861
  • Варна
Валка бърка, че прилича на Маги. По-скоро на Надежда с това, че огромен хейт се излива и върху нея и има опити/закани да се прецака личния ѝ и професионален живот.

Валката се оприличи на Маги по линията, че всички са срещу нея вътре в къщата. Аз така я разбрах. Хапят Маги, както хапаха нея миналата година.

# 2 862
Да, разбрах, но пък по линията на хейта отвън прилича на Нани. Истината е, че тази година никоя не прилича на нея наистина. А Надя и Йоана играят ролята на Елена. Не толкова успешно.

# 2 863
  • Бургас
Тръгна ми автоматично нейния надкаст, на Валерия -Не, мерси! Загуби ме още в началото, тъпотии и празни приказки, лъжи, правежи не ми се слушат.

# 2 864
А Валерия (1) от позицията на вряла и кипяла в живота се изказва. Детето може да страда и когато гледа двамата си родители постоянно напрегнати, отчаяни и нещастни. В модерни времена живеем, в които разводите са нещо нормално и е добре за двама човека да се разделят, ако не се засичат в емоциите си. Отделно на това, няма гаранция, че ако намериш партньор на по-зряла възраст и имате дете, но след време откриете непреодолими различия, няма да се разделите. С това ми мнение не искам да обвинявам Маги, че не е създала семейство, нито Надежда, че нейното се е разпаднало.
Като цяло аз мисля Валерия за доста тесногръда и недорасла, но ще помъдрее с времето, надявам се. Иначе каузата и е много смислена и я адмирирам за което.

Общи условия

Активация на акаунт