🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 339
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 895
Погледах малко Надкаст с Валерия 1, припомних си колко е еднопластова и скучна.
Погледах и Валерия 2. Продължавам да я смятам за момиче с огромен потенциал, ако се измъкне от средата си и поработи усилено да се измъкне от ролята на жертва и лошо момиче. Много губеща стратегия е това.
И Екатерина изгледах - разкошно същество. Колко хубаво, че се измъкна невредима от мелачката на продукцията.

Двете фаворитки Маги и Нани тичат в една житейска писта. Маги е по-лъскава и обиграна, но Нани е по-хитра и опитна. Нани е едни гърди напред заради детето (наличието на дете я прави по-малко отчаяна по темата за последния влак) и професиите (независимо от нивото и качеството в тях). Но като цяло и двете са един дол дренки.  Неприятни лисички.
Нямам никаква идея защо това скучно същество Йоана стигна до тук.

# 2 896

Магинцето рекламира Нивеа. Не знам дали е от качеството, но не ми харесва как говори.

Казва, че е отслабнала с 9 кг вътре, което малко не знам дали го вярвам... Явно вътре хората или качват от нерви, или рязко отслабват (аз щях да съм от първите 🙄🙄🙄) - Мария и Виктория са свалили 3 макс, което е по-реалистично. Маги щеше да е ходещ скелет с тия 9.

Бая се е позакръглила Маги, повече й отива така, макар да ми се вижда и доста подплатена в лице.
ПП: Казах ви аз за Гринч. Laughing

# 2 897
  • София
Прекрасна Валерия в Надкаст. С гладка мисъл, умее да се аргументира, откровена. Спомена животните, разбира се, но не натъртваше, още пък по-малко да е имало противопоставяне с хората. Това, че обича животните, по абсолютно никакъв начин не означава, че мрази хората. Страхотна млада жена. Много хубава двойка са с Генчо, пожелавам им скоро малко Ергенче.

# 2 898
С нищо няма да запомня доста от момичетата .

# 2 899
Айде пак миналогодишните дами - темата е за СЕЗОН 3
Валерия 1 беше супер, подкаста - як.

# 2 900
Супер си е Виктория, не-нормално и нездраво ми се вижда някой да те съди, че си бил харесвал някояси.
Беше си за харесване, толкова.

# 2 901
  • Варна
Оф,ще ме накарате да си причиня Валерия 1.

# 2 902
Валерия няма шанс да ми хареса. А и не е нужно, де. Още помня наглата ѝ самодоволна усмивчица на Първата. Ewww😖😖

Между другото, по повод изказването за по-добре на 36 сама.... исках още нещо да кажа. Според мен, Надежда визираше точно обратното в "последния влак" за Маги - едно е на 34,35,36, разведена с дете, а съвсем друго е на такава възраст без дете. Маги тепърва ѝ предстои това. Тук визирам разликата, че едната все пак е майка вече, а колкото до мъж - за всеки влак си има пътници и последния влак (за мъж), може да е кой когато си реши.

Надявам се да не ме разберете погрешно, детето е въпрос на избор, разбира се, но и на възможност понякога, за съжаление. Всички знаем за какво говоря. Желая и на двете да си хванат влака, който чакат.

Тя Надежда има по-малък шанс да намери подходящ мъж като има дете, защото не всеки е склонен да го уважава. Както и тя каза вече е имала такава връзка и няма да е последната. Докато Маги просто не е намерила подходящ баща на детето си и затова не е направила тази крачка.  Аз също мисля, че по-добре сама, отколкото самотна майка  с дете и един куп чичковци в живота му щото майка му не е мислила като го е раждала. Мое мнение- не го налагам. Та Надежда с нейните глезотии ще подмамва мъже като Алек докато е млада и после ще остане сама на дърти години. Магдалена може и да не роди свое дете, но пък да срещне човек с деца, които да я уважават като нейни собствени. Никой не може да каже кога хваща последният влак и колко още има да хваща.
Това е страшно обидно за жените, които нямат все още деца. Никой не знае каква е причината да няма Маги деца на тази възраст и е малко отживелица да се смята, че няма и да има щото е остаряла. Елена Йончева роди на близо 50г. , ако не се лъжа.

# 2 903
Според мен никое не е по-лесно или по-хубаво, това са просто две различни житейски съдби. Затова се издразних, че Вялка каза това.

# 2 904
Ако мъжът е стойностен, няма да е против ако жената има дете. На 34-6 и нататък шансът да има дете вече е огромен. И жената трябва да не е против ако мъжът има вече деца. Това не е нещо едностранно.

# 2 905
Според мен никое не е по-лесно или по-хубаво, това са просто две различни житейски съдби. Затова се издразних, че Вялка каза това.

Предполагам, че тя от позицията на дете с един родител смята така. Както сама сподели не е имала контакт с баща си и е живяла само с майка си.

# 2 906
Големи хвалебствия на жената, която пак се изцепи - “По-добре сама на 36, отколкото да си се развела и детето да ти е страдало”.
На външен вид фея, на характер - биче.
Ако е визирала Надежда , няма резон , понеже детето и не чухме да е страдало, напротив има си добри отношения с бащата. Но ако визира ситуация по принцип - лекомислена майка , залепила се за първия нарцис , пияница паричко , който ги тормози , да по-добре да беше изчакала 36 те

Не искам да коментирам детето на Надежда, но в интерес на истината ще припомня само, че твърдението ѝ, че детето и е било подтискано и нещастно от връзката и с мъж е ключов момент от разговорите и с Алек. Веднага се сещам за пастата за зъби, мляскането и яденето на дивана. Така, че детето ѝ няма как да не е страдало от развода, след като тя сама говори за лошите последици от него, които са както за нея, така и за детето. Но не мисля, че трябва да я съдим за това, че се е разделила с бащата на детето си. Щом не се е чувствитвала щастлива с него, всеки има правото на втори шанс и възможността да бъде обичан. Валерия в случая е права от гледна точка на своята неопитност, разбира се, че е по - добре детето ти да расте и с двамата си родители, вместо да търпи неизбежните последици от развода, но за съжаление никой не е застрахован от това.

# 2 907
Големи хвалебствия на жената, която пак се изцепи - “По-добре сама на 36, отколкото да си се развела и детето да ти е страдало”.
На външен вид фея, на характер - биче.
Ако е визирала Надежда , няма резон , понеже детето и не чухме да е страдало, напротив има си добри отношения с бащата. Но ако визира ситуация по принцип - лекомислена майка , залепила се за първия нарцис , пияница паричко , който ги тормози , да по-добре да беше изчакала 36 те

Не искам да коментирам детето на Надежда, но в интерес на истината ще припомня само, че твърдението ѝ, че детето и е било подтискано и нещастно от връзката и с мъж е ключов момент от разговорите и с Алек. Веднага се сещам за пастата за зъби, мляскането и яденето на дивана. Така, че детето ѝ няма как да не е страдало от развода, след като тя сама говори за лошите последици от него, които са както за нея, така и за детето. Но не мисля, че трябва да я съдим за това, че се е разделила с бащата на детето си. Щом не се е чувствитвала щастлива с него, всеки има правото на втори шанс и възможността да бъде обичан. Валерия в случая е права от гледна точка на своята неопитност, разбира се, че е по - добре детето ти да расте и с двамата си родители, вместо да търпи неизбежните последици от развода, но за съжаление никой не е застрахован от това.

Аз не я обвинявам изобщо, че се е развела. Но да не констатира кой гони последният влак, защото тя също го казваше за Маги.

# 2 908

Предполагам, че тя от позицията на дете с един родител смята така. Както сама сподели не е имала контакт с баща си и е живяла само с майка си.
За първата Валерия говорим, тя даже беше и с два чифта родители 🤣
На тазгодишната бих ѝ простила такива тъпи изказвания, защото е субективна и близка с Маги.

# 2 909
  • София
Валерия 1 си има двама родители, даже повече беше отбелязала в някакъв пост, доколкото си спомням - двама бащи и две майки ли, нещо такова имаше.
Предполагам, че става объркване с Валерия 2.

Мисля, че  предишен мой пост се разбра погрешно. Не обиждам Маги, че на 36 е без дете, а напротив - казвам, че по една или друга причина е без дете на 36 и ѝ пожелавам да ѝ се случи, ако го иска. Мисълта ми е, че ако го иска, това тепърва трябва да го гони като цел. Мъж лесно може да си хване всяка, но дете да има, вече е съвсем друг въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт