Великденски подарък - бебче за януари 2025

• 39 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Нормално е отклонението. Важно е да следиш да се запази да е все 4 дни назад (а може и да навакса, това е ок).
Малката изоставане с две седмици. По ПМЦ терминът ми беше на 11ти, а по УЗ на 22. Сега с втората бременност на първия преглед ми каза 5та седмица, а трябваше да съм 6та и малко, но аз съм с дълъг цикъл и късна овулация и не се притеснявам. Сега май трябва да съм в 6та. Много е объркващо така.

# 241
  • Замък сред облаците
При късна О е нормално. Важното е да не изостава повече от седмица спрямо овулацията. Те затова смятат до две седмици отклонение по ПРМ за норма, защото вкл при жените със СПКЯ горе долу е толкова по-късна овулацията, а много жени дори не знаят кога им е. И при мен ако се смята по цикъл е близо седмица назад, ако смятам по цикъла, но ако смятам по деня на зачеване излиза точно на УЗ. И за мен УЗ е важен.

# 242
Здравейте, мили дами! в коя седмица установиха пулс, и какви са удачните въпроси за първи преглед 😊

# 243
  • Замък сред облаците
След 7+0 е стандартът за пулс обичайно. Въпросите, които са от основна важност, са какво да взимаш като добавки, от какво да се пазиш, какви последващи прегледи и изследвания ти трябват.

# 244
Мили момичета, желая ви успех… за мен приказката приключи с мисед…

# 245
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Мирославова….. Успех следващия път!

# 246
  • Пловдив
Много съжалявам Sad бързо възстановяване физически и психически

# 247
бъди силна, следващия път ще се получи!

# 248
Мили момичета, желая ви успех… за мен приказката приключи с мисед…

Прегръщаме те виртуално!

# 249
Много съжалявам, момиче😞

# 250
Прегръщам те силно🫂

# 251
Съжалявам, Мирослава!

Момичета имам въпрос - в колко заспивате вечер, защото аз от 3 седмици около 21:30 -22ч мъжа ми ме намира заспала и доста ми се смее

# 252
  • Замък сред облаците
21:30-22ч е нормата за здравословен сън - преди полунощ е ключово да се заспи и спи дълбоко. Това извън бременност.
Аз със сина ми като бях бременна заспивах в 20ч, сега около 22ч или с него като приспивам около 21-21:30. Плюс следобедна дрямка за час и нещо.

# 253
Аз преди заспивах към 22:30-23ч . Следобедна дрямка не правя , защото ходя в офиса но онзи ден щях да заспя на барбарона 😃 Не знам дали е заради следобедното кафе , което вече не пия…

# 254
  • Замък сред облаците
Живот и здраве, ще си дремвате и вие догодина с децата. 😄 Първият триместър е най-тежък откъм процесите които се случват, всичко работи на максимални обороти и затова я има умората. След 14гс ще ви просветне.

Общи условия

Активация на акаунт