Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 418
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Успех и призово място пожелавам и аз !

# 571
Успех на малката ездачка!
Защо пък писах "малка"? Май всички набори и наборки вече стърчат над нас.
И ние след два часа потегляме към Арената. Предупредил ме е да не очаквам много от него днес.

# 572
  • Бургас
Стон,успех и палци и на вас!🍀

# 573
И от нас с набора стиснат палци за който има нужда.

# 574
  • Mars Hotel
Успех на шампионите на Рени и Стон!

# 575
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Успех на децата на Рени и Стон!

# 576
  • Бургас
Момичета,кое от изучаваните таз година произведения на Ботев,влизат в матурата?🤔

# 577
  • София
Успех на ездачката и гимнастика! Стискам палци не само да слезат живи и здрави от "животните" на които се състезават, ами и да са много удовлетворени от представянето си Heart

Момичета,кое от изучаваните таз година произведения на Ботев,влизат в матурата?🤔
Ако питаш за ДЗИ, там се включват българските произведения, изучавани в 11 и 12 клас.
Тазгодишните български произведения (Паисиевата "История...", Петко Славейков с "...Белоногата" и Ботевите стихотворения) се включват в НВО10. Ботевите стихотворения са всичките, обаче. Но пък НВО10 няма никаква стойност - едно число в точки в свидетелството за първи гимназиален етап.

# 578
  • Пловдив
Благодаря момичета. Жива и здрава слезе от коня. Не е моят този спорт. Твърде травматичен и опасен ми се струва. Можеше да е шахмат, ама то там много акъл се иска. Отлично представяне направи- този път е без приз и е много ядосана. Според мен е нейна грешка, според нея на коня. Ще видим какво ще каже треньорката. Но отлично време и малка грешка. За мен е победа щом слезе на два крака от коня.
Както е ядосана отиде да си празнува рождения ден с приятелки, че няма да е в България на деня.
Утре пак сме на състезание.

# 579
  • София
Браво на наборчето!!
Успех и стиснати палци и за утре!

# 580
  • София
Не е моят този спорт. Твърде травматичен и опасен ми се струва.
Щот не си виждала какво е кикбокс Joy
Тийна не е имал травми на татамито, но какво съм виждала...

# 581
Стискам всички палци за децата!!!

# 582
  • Пловдив
AnMary, това пък хич не го разбирам. Да идеш там доброволно да те бият и удрят.

# 583
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Днес видях бенефиса на момчето на Стон. Много добър. Наистина като любител зрител ми е жал да се отказват спортисти.

Рени, и твоята я гледах. Много добре се справя. Желая й много бъдещи успехи.
Понеже говорихме миналата седмица за температури, днес при нас удари 31. Това се случва изключително рядко. А каката ни, понеже все им е скучно, решиха снощи да се разходят до Пловдив. Опитах се да ги убедя децата да не ходят, но кой ли ме слуша. Хубаво било, разходи ли се, яли. Никога повече няма да ходят до там през лятото! 🤣

# 584
  • Пловдив
ninanb, ама страхотен извод са направили децата. Пловдив и Плевен не са за посещение през лятото. И на мен не ми се стои тук, ама никой не ме пита. Има какво да се види- ако разкопаят още малко може да надминем Рим. Където и да се копне излизат находки.

Общи условия

Активация на акаунт