Завършваме ДЕВЕТИ КЛАС

• 30 421
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Ха, Нинка, къде го гледа?
Той днес ме изненада много приятно. Беше ме предупредил, че ще се разочаровам като го гледам, а аз го успокоих, че съм наясно какво играе в момента и нямам очаквания. Мобилизира се обаче и мина навсякъде перфектно. Направи един фал на халките, на отскок, но беше очаквано, а и освен това играе с чужди каишки, че неговите се скъсаха миналата седмица, и  с тях хич не се чувства комфортно.
Утре една успоредка има да изиграе и после почивка.

# 586
  • Майничка
Екстра си е Пловдив. От 10ч. сутринта се мариновам на Гребната, но сега излезе чуден вятър и в комбинация с Deluxe и Барбара Прави е направо приказка!
Браво на спортистите!

# 587
  • Бургас
Браво на наборчетата!🍀
Моите и двамата са по фитнесите,лостовете, бокс, спаринги...

# 588
  • София
Казвайте кога вече мога да пусна палците, че ме заболяха от стискане  Wink!

Успех на спортистите и в днешния ден!

# 589
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ston в приложението elevien.

# 590
Ston в приложението elevien.
Много приятно бях изненадана, че са го ползват и за наше състезание. За първи път е.

# 591
Браво на състезателите,много успехи и медали им пожелавам!

# 592
Има ли вече статистика за резултатите от НВО на национално и областно ниво и къде да я намеря?

# 593
Успех на който още се състезава. И всички деца да бъдат оформени в тяхна полза.
Вчера дъщеря ми беше на състезание в Габрово. В 3 часа, без грам сянка на стадиона. Каза, че ѝ паднало кръвното и нямала никаква енергия. Все пак успяла да си затвърди норматива за европейското. Аз от няколко дни съм с температура и ужасна кашлица, и за пръв път не съм на нейна изява. А тя от 4 годишна ходи къде ли не. Даже се е случвало в два поредни дни да има конкурс по китара и състезания по плуване и художествена гимнастика.

# 594
  • Пловдив
CС1,браво на детето! Успех и на европейското.
Девойката приключи със състезанията за сега. Днес 1 награда. Месец ще почине при сестра си в Лондон, пък после отново.

# 595
  • Майничка
Браво на спортистите!

# 596
Днес от много години наистина изпаднах в ужас. Набора ми припадна в ръцете. Ние като родители сме виновни. Трябваше да изкараме скеле от тавана. Започнахме рано сутринта. Набора се събуди и реши да помогне. Уж каза, че е буден от 30 минути, но пребели очи. Припадна в ръцете ми, водейки го към стаята. Баща му го отнесе до леглото. Като го напръсках с вода, всичко премина. Дадох и шоколад и кола и се чувстваше добре.

# 597
  • Бургас
Браво на спортистите!

Оххх,Нинка,настръхнах докато те чета...
В тази възраст за секунди де случват тези неща...
И моя имаше подобни ,,изпълнения,...
Дано вече е добре наборчето! 🍀

Аз ще помоля да стиснете силно,ама много силно палците от сега още,че утре първите три часа ще са решаващи!🍀 Борим физиката и историята!
А във вторник и българския!
Това ще са поредните ми инфарктни три дни, докато го оформят!🍀🍀🍀 🙏🙏🙏Моля!!!

# 598
karzz, стискааам!

# 599
Стискам палци за всичко: за състезателите, за оформянето на оценките и не на последно място за болните - да оздравяват бързо!
Лято е!

Общи условия

Активация на акаунт