Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 551
  • 973
  •   1
Отговори
# 750
Свещник, много добре направен доволна съм, но не бих го взела на новата цена.
https://share.temu.com/sPrfKx146MA

За отглеждане на растения без почва, нямам идея дали работи, повече  си го представях като кокосови влакна, но  е нещо текстилно.
https://share.temu.com/78D1sqlMUiA

За допълване на поръчката до 25 лв кутия
https://share.temu.com/P6aPMlzMBMA

и тел за бонзай
https://share.temu.com/QRsbt598hsA

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 16:44 от zari65

# 751
Пак съм им ядосана, над 15 дни не могат да доставят поръчки от митницата, Шейн за 10-11 календарни дни успяват и то със спиди до врата.
И на мен не ми излизат колела, но и без това временно приключвам с поръчките, ще ходим на почивка и като гледам датите на доставка, няма смисъл да поръчвам повече от тях. Дадоха ми ваучер с 20% отстъпка за забавените поръчки, ама ще си седи засега

# 752
  • София
Току що получих Вайбър съобщение от Сеймдей, че пратката ми е в Easybox. На другия край на града. Буквално най-далечната ми възможна кутия в София. Няма друга, която да е по-далече от адреса ни. Около нас има три на пешеходно разстояние, но не, ще трябва да се замъкна до квартал Младост. Не ми се рискува с пренасочване.

Бокснау досега винаги са пращали до най-близката, буквално на метри от входа ни или до втората най-близка, на една пряка разстояние.

Първо ще си я взема, после ще ги насоля.

# 753

За допълване на поръчката до 25 лв кутия
https://share.temu.com/P6aPMlzMBMA

Кутията я имаме на работа, но не е удобна и стои така празна в един ъгъл. Капакът се вдига като дръпнеш кърпа. Кърпите ни са точно за кутии, да отбележа...

# 754
Последно от Сеймдей куриер или кутия е?
Получих съобщение за днес, че ще имам пратка, никой не е звънял, а като отворя линка, дава успешно доставена пратка.

# 755
И двете услуги предлагат.

# 756
Чакам две пратки. Едната ще е с boxnow, другата със сеймдей. Очаквам изненади Sad

# 757
Аз чакам 5. Кога ще дойдат, не знам.

# 758
И бокснау и тия другите са.. в 22:30 доставени пратки 😅

# 759
Последно от Сеймдей куриер или кутия е?
Получих съобщение за днес, че ще имам пратка, никой не е звънял, а като отворя линка, дава успешно доставена пратка.
Да не е доставена в кутия? Дай да видим как изглеждат съобщенията.

Yan 25, като влезеш в профила си, после съобщения и там излизат разни промоции, на мен там ми излезе това колело. Веднъж ми е излизало.

# 760
И въпреки, че спряхме да пазаруваме от ТЕМУ, трябва да призная, че отвяват всякаква конкуренция. Амазон правели безплатна доставка над 49 евро Simple Smile ЦЪК  в отговор на ТЕМУ. Ами много са си на фона на 20-30 лв. в ТЕМУ за боклучки.
Намерих ТОВА . Проверено е и от ХРОМ магазина, може да се добави като разширение в браузера, може да намираш по всякакви снимки (излиза след добавяне на разширението с десен бутон върху някаква снимка - вижте видеото отдолу цъквайки в избледняващия текст), в който и да е сайт снимки и да сравняваш, намираш (ТЕМУ, АЛИЕКСПРЕС,  ИБЕЙ и Амазон). Много е удобно, защото сравняваш. Понеже сме на тема за първокласник, различни продукти и най - вече засега раница, сравнявайки с тая добавка, едни и същи раници ТЕМУ - АЛИЕКСПРЕС при ТЕМУ са по - евтини. В тази връзка, каква раница от ТЕМУ бихте ми препоръчали за първокласниЧКА,  висока е 131 см.? И дали изобщо са хубави, заслужават ли си, или да си пазаруваме по каналния ред в бг магазини (GABOL съм чул, че са хубави, но е по - скоро от многото рекламиране знанията ми за тази марка).

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 06:39 от Seiko7075

# 761
  • софия
Тази доставка от Амазон е от месеци. Проблемът е, че и там много китайци налазиха и вече не е това, което беше. Сетил се жълто-кафявият да ни даде "информация".
Скрит текст:
За Амазон има друг екстеншън, който проверява и показва цените и история във всички Амазони.

# 762
Аз подозирам, че тоя екстеншън от последният ми пост пък е спонсориран от някой от тези 4 сайта, от които сравнява и главното ми подозрение е ТЕМУ. Но ... който плаща той поръчва музиката.
В тоя екстеншън/сайт няма никакви реклами, съответно - сещате се. Но пак е добро.

# 763
В тази връзка, каква раница от ТЕМУ бихте ми препоръчали за първокласниЧКА,  висока е 131 см.? И дали изобщо са хубави, заслужават ли си, или да си пазаруваме по каналния ред в бг магазини (GABOL съм чул, че са хубави, но е по - скоро от многото рекламиране знанията ми за тази марка).

Когато поръчвам от китайски сайтове, винаги си имам едно наум, че може да ми пратят нещо некачествено. И ми се е случвало, макар и рядко. Или да не е изработено добре, или да е много хубаво, ама да не работи както трябва. Да, връщат пари, но може нещото много ти трябва и да няма време за друга поръчка, а и каква е гаранцията, че пак няма да се получи дефектна стока?

А специално за раница за първокласник, аз не бих рискувала с онлайн поръчка. Хванете детето и обиколете магазините, мерете и подберете най-удобната за него – качествена, с ортопедичен гръб и т.н. Раницата е една от най-важните покупки за малкия ученик. Там няма място за компромиси, защото става въпрос за здравето на детето.

# 764
За раница и аз не бих от тему, вижте в озоне, сега има и намаления, а и качеството е добро. Каката ми вече 3 години я носи, а стабилно я натоварва. Аз обичам всичко да поръчвам онлайн, не мога да си представя да обикалям с децата, това ми е най-големия кошмар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт