Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 982
  • 973
  •   1
Отговори
# 300
И така не е, както го написах по-горе🤣
Значи, за 100 лева ми дава 50 лева отстъпка, за 220 - 90 лева.
Играя си да вадя и слагам в количката, защото така и не го намирам този купон, да му прочета условията.

Ще го изпазарувам, де, само да видя, как ще е най-изгодно!

# 301
На мен такива купони не ми излизат, дори при поръчка над 100 лв. А това колело - само за нови потребители ли е или се пише нещо в търсачката?

# 302
Моята сага с неотговарящите на размера сандалки продължава. Май няма да мога да ги върна. Уж ми генерираха товарителница, разпечатах я, но в Спиди искат да се генерира пак, защото не се виждала при тях нещо. Май ще се отказвам.

# 303
  • София
На мен такива купони не ми излизат, дори при поръчка над 100 лв. А това колело - само за нови потребители ли е или се пише нещо в търсачката?

Не, нито съм нов потребител, нито пиша/търся нещо.

# 304
Колко време пратките ви са стояли на митница?
Моята дава че" митнеческата обработка е приключила" и все още не са е взели от бокса.

# 305
  • София
Моята от 11-и е приключила с митницата и още чака Спиди да я вземе. Но първата възможна дата за доставка е 17-и, така че е логично да не я взимат.

# 306
Влезте от компютър и разпечатайте товарителницата оттам. За секунди се сканира баркода от нея след това от Спиди и те си слагат техни си етикети. При мен запазена като снимка от мобилната апликация, и след това разпечатана, беше нечетивна.

На статус "приключила митническа обработка" обикновено пратката ми седи по 5 дни.

# 307
Влезте от компютър и разпечатайте товарителницата оттам. За секунди се сканира баркода от нея след това от Спиди и те си слагат техни си етикети. При мен запазена като снимка от мобилната апликация, и след това разпечатана, беше нечетивна.

От компютър влизам и кликвам на бутон печат (то си има даже бутон ПЕЧАТ на Тему, не я разпечатвам от принтерния прозорец). На лазерен принтер. Не са казали че е нечетлива, просто не намират такава товарителница.

# 308
Аз разбрах че при спиди няма инфо за тази товар...не толкова че е нечетлива .
Като при Зара..там често има същия проблем..колежка 4 пъти ходи до офис и все имаше проблем с генерираната от Зара товарителница...
И тук става май въпрос за същото доколкото схващам.
Сейко, пиши на Симона или Аспарух...
Не съм връщала и не знам как става, четох първия пост но ти си направил всичко описано там, та не е от полза...
Да не трябва вриме за да се появи при спиди...
Аз бих писала в чата да си опровят товарителншцата.

# 309
  • софия
Как се връщаше, припомнете, моля!
Отивам със стоката и генерирания баркод за връщане от приложението, така ли?
Да. Не ти дават нищо.
Препоръката ми е да си поискаш номера, който ще генерира Спиди (по принцип нищо не ти дават), защото иначе не можеш да проследиш докъде е стигнало връщането.
Допълвам се:
Движението на пратката се следи в сайта на DHL (с номера от товарителницата), т.е. няма нужда да се взима номер от Спиди.
Скрит текст:
Не знам дали по принцип е толкова бавно, но пратка, върната в офис на Спиди на 27.04., все още е някъде по пътя за Полша:
Вчера с разпечатана товарителница от сайта за 2 минути върнах продукт. В офиса сканират и си разпечатват техни етикети, които лепят върху пратката.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 11:07 от zvаnchе

# 310

Не съм връщала и не знам как става, четох първия пост но ти си направил всичко описано там, та не е от полза...
Остави ги тия, ще ме напсуват накрая. Пак ще принтирам още веднъж товарителницата, тя дали е генерирана същата? И пак ще ходим до Спиди да пробваме, тъкмо ще им отлежи и до утре, ако пък трябва време да се появи, на принципа на твоята приятелка със Зара.

# 311

Остави ги тия, ще ме напсуват накрая. Пак ще принтирам още веднъж товарителницата, тя дали е генерирана същата? И пак ще ходим до Спиди да пробваме, тъкмо ще им отлежи и до утре, ако пък трябва време да се появи, на принципа на твоята приятелка със Зара.
Като ти генерират товарителница, пробвай в сайта на спиди да видиш дали се вижда нещо, на проследяване. Ако не, пиши на Тему, какво ги жалиш?
Панталонките пола са умалени, направих рефънд и си върнах парите, не искали да им връщам продукта, ами добре , няма Grinning
Щом я има опцията и то безплатно връщане, се възползвай

# 312
  • софия
Зачетох се в етикета за връщане. Там са описали, че се връща през офис на Спиди и са дадени указания за размери на пакета:

Потвърждение на мейл не съм получила, но излиза за проследяване:

Получавате ли на мейл потвърждения за връщането?

# 313

Получавате ли на мейл потвърждения за връщането?
Получих, да.

# 314
На 160 лева отстъпката е 80, тъкмо мислех да ги зарязвам, а сега има да пълня, да пълня количката 🤣

Общи условия

Активация на акаунт