Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 507
  • 973
  •   1
Отговори
# 885
За корекция на цената сте писали, че може по няколко пъти. Обаче при мен вече не е наличен бутонът, след като съм заявила веднъж.
А , може по няколко пъти, бутонът се появява, когато има разлика в цената надолу, иначе- не.

# 886
До 30 тия ден никога НЕ ми е изчезвал бутона . Все си е там..където обяснявахме надълго, че е....

# 887
Ако в рамките на месец от поръчката търговецът намали дадена стока десет пъти, десет пъти ще получите корекция на цената, ако не я намали нито веднъж, няма да получите нито веднъж корекция.
Възможно е сутринта да нямате корекция, вечерта да се появи. Или да "хванете" малко намаление, а да пропуснете голямо, защото цените са динамични. Затова трябва да се следи редовно.

На мен периодично ми изчезва бутона.

# 888
До 30 тия ден никога НЕ ми е изчезвал бутона . Все си е там..където обяснявахме надълго, че е....

Там си е, но ако заявиш корекция, изчезва. Сега го имаше отново на 2 поръчки, пуснах пак заявка.

# 889
Бутона за корекция си е винаги там, но е на втория екран, тоест се натиска върху поръчката, и вече на втория екран се появява най в ляво, обикновено е на трите точки, ВИНАГИ, независимо дали е станала по ниска цената, просто ако не е пише, "съжалявам, еди какво си"!

# 890
Да, там е, просто е на другоТО място.

Изчезва и скрит е ...не е едно и също за мен поне.

# 891
Давам малко отзиви за туко що взета пратка
1.8 л пералня машина  пере добре ,но не изплаква
Пресата е хубава беше около 28-30 лв . , бързо загрява
Ултразвука  ще го пробвам утре ( с батерии е )
Лепенките не се залепят
За  чантичката сте давали вече отзиви.

# 892
Да, там е, просто е на другоТО място.

Изчезва и скрит е ...не е едно и също за мен поне.

Видях къде е другото място, да там се вижда. Благодаря!

# 893
Ако избера опция да върна нещо, има ли как да ми възстановят парите, но да не го връщам ? Ако го одобрят за връщане мога ли да се откажа да го върна? Както в Али експрес има рефунд..

# 894
  • Пловдив
Давам малко отзиви за туко що взета пратка
1.8 л пералня машина  пере добре ,но не изплаква
Пресата е хубава беше около 28-30 лв . , бързо загрява
Ултразвука  ще го пробвам утре ( с батерии е )
Лепенките не се залепят
За  чантичката сте давали вече отзиви.
Ще чакам отзив за ултразвука.
Аз също искам да поръчам ,но с кабел.
Избрала съм ,но от шейн,но няма значение ,важно е да върши работа.

# 895
Ако избера опция да върна нещо, има ли как да ми възстановят парите, но да не го връщам ? Ако го одобрят за връщане мога ли да се откажа да го върна? Както в Али експрес има рефунд..

Не си избираш ти дали да ти възстановят парите без да го връщаш или трябва да връщаш.

# 896
А ако ми кажат да върна, мога ли да се откажа

# 897
  • София
Можеш, няма да ти върнат парите.

# 898
  • SF
Тези лепенки за какво са?

Върнах се да чета темата назад и виждам, че sameday ви подбират кутии, близо до адреса, където живеете. Писали сте, че понякога избират и доста по-далечни. Мене това ме устройва, стига да мога да си взема пратката в извън работно време и ако не ме хванат преди морето, да има къде да стои и да чака. Но винаги ли ги оставят в кутии, ако сте дали домашен адрес или може и на адреса да ви търсят?
Преди да правя първата си поръчка, трябваше да намеря темата, а не сега да задавам 100 въпроса, знам, но минало и вече свършено.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 08:51 от Esmee

# 899
  • софия
Много е преувеличено да се обобщи, че sameday избират кутии близо до адреса. Хазарт е в коя кутия ще хвърлят пратката. Същите доставят и най-бавно до падналата ти се кутия.
Пратките в кутиите не могат да стоят неограничено време. Първоначално има 48 ч. от часа на поставяне в кутията (който може и да е 21+ ч. напр.) за взимане, които могат да бъдат увеличени (все още не съм проучвала с колко).
Все още нямам личен опит с тях. В трепетно очакване съм вече 5. ден. Ако за малък град не е проблем да хвърлят пратката в другия край на града, за голям не е така и ако се случи, съм се подготвила да се разправям с тях, дори на цената връщане към тему с напоителен отзив. Нямам нерви и време, пари за бензин, да обикалям в задръстванията по разни крайни квартали. Никъде при доставка не пише, че ще доставят на удобно за тях място.

Общи условия

Активация на акаунт