Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 481
  • 973
  •   1
Отговори
# 900
  • SF
Божееее, на голямо хоро съм се хванала. Да си бях купила калъфче за телефона и дрънкулки за краката от Джъмбо.

# 901
  • Асеновград
Давам малко отзиви за туко що взета пратка
1.8 л пералня машина  пере добре ,но не изплаква
Пресата е хубава беше около 28-30 лв . , бързо загрява
Ултразвука  ще го пробвам утре ( с батерии е )
Лепенките не се залепят
За  чантичката сте давали вече отзиви.
Ще чакам отзив за ултразвука.
Аз също искам да поръчам ,но с кабел.
Избрала съм ,но от шейн,но няма значение ,важно е да върши работа.
Преди няколко страници съм дала отзив за ултразвука с линк. За очила е добра покупка. За друго не съм ползвала, а и за метал трябва препарат.

# 902
Панайоту, за очила само вода ли се ползва? Опитах да разбера от ръководството, но прочетох за препарат и не дочетох докрай. Пет минути ли е процедурата и водата изпарява ли се за това време? Дали очилата излизат сухи?

# 903
водата вибрира, не се нагрява
сложих моите диоптърни очила и веро, стояха доста време (не помня колко), но излязоха с мазните отпечатъци по тях
втори път не съм пробвала
още повече, че слънчевите ми очила са големи и не успяха да влязат
+ нещото е доста шумно
за мен бяха пари на вятъра

# 904
Много е преувеличено да се обобщи, че sameday избират кутии близо до адреса. Хазарт е в коя кутия ще хвърлят пратката. Същите доставят и най-бавно до падналата ти се кутия.
Пратките в кутиите не могат да стоят неограничено време. Първоначално има 48 ч. от часа на поставяне в кутията (който може и да е 21+ ч. напр.) за взимане, които могат да бъдат увеличени (все още не съм проучвала с колко).
Все още нямам личен опит с тях. В трепетно очакване съм вече 5. ден. Ако за малък град не е проблем да хвърлят пратката в другия край на града, за голям не е така и ако се случи, съм се подготвила да се разправям с тях, дори на цената връщане към тему с напоителен отзив. Нямам нерви и време, пари за бензин, да обикалям в задръстванията по разни крайни квартали. Никъде при доставка не пише, че ще доставят на удобно за тях място.

В София имат доста кутии, доставят до най-близката за пощенския код, който си посочила.
Звънях им, че ми бяха сложили  пратката в по-далечна, за нашия квартал имало две кутии и ми пренасочиха към тази, която ми е по-близо.

# 905
Изпробвах го само с вода изчистих очила , а сребро с една лъжица сода за хляб видимо по водата имаше мърсотия.

# 906
  • Асеновград
Панайоту, за очила само вода ли се ползва? Опитах да разбера от ръководството, но прочетох за препарат и не дочетох докрай. Пет минути ли е процедурата и водата изпарява ли се за това време? Дали очилата излизат сухи?
Както bubanka е посочила, размера не е голям, повечето ми очила влизат, но има и с големи стъкла за тях идва малка. Първия път капнах няколко капки веро и оставих да спре само. Моята е на зареждане не с батерии и дисплей има две степени. Излизат мокри и оставяш да изсъхнат или подсушавам с кърпа ако бързам.
Когато ги минавам често ползвам само чиста вода, няма нужда от веро.
Имах късмет този път едната поръчка с бокса втората със Спиди.

# 907
Тези торбички да похваля, взех голям размер 30*40, сега е моментът на ниска цена. Освен, че цедят млека, то им измислих и още приложения, като ги видях на живо.
 https://share.temu.com/HcJtCqhoXWA

# 908
Sameday  вече два пъти са ми доставяли до най-близка за мен кутия - в центъра на София. Нямаме избор до кутия или с куриер, но още от самото начало като имаме тракинг и шипинг номер можем да проследим с коя опция ще се доставя - тракингът изглежда различно, писала съм с изображения в предните страници.

# 909
  • SF
Как разбираш по проследяването дали в кутия или на адрес ще ти доставят пратката?

# 910
Как разбираш по проследяването дали в кутия или на адрес ще ти доставят пратката?
e233 е писала на стр. 48: https://bg-mam.ma/p/1654718/48092032
Ако сте със Sameday, те доставят до кутия или до адрес, като съответната част от тракинга изглежда различно при двете, в началото тракингът е един и същ: (Първото изображение е при доставка до кутия, а второто с куриер.)

Редактирам: извинявайте за повторението Simple Smile

# 911
На какъв език им пишете като искате да върнете нещо, защото целия Тему ми е на български, без да съм избрала  език никъде...

# 912
На български пиша.

# 913
Ма мен сеймдей ми достави в много далечна и неудобна кутия. Без транспорт до там.

# 914
Имам само една получена поръчка, на проследяване пишеше DPD, наистина си дойде със Спиди.
Втората е дадена на Box Now, ще видим как ще пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт