Онлайн магазин Тему (Temu) за България -4

• 60 441
  • 973
  •   1
Отговори
# 915
Само моята ли,дето е от 24.05. на "митническата проверка е приключила",все още не е взета от Бокснау!?!??
Не е честно.
Вашите се раздвижиха
Не си сама. И моята не е взета.

# 916
Хора вие имате ли всеки ден колело за въртене? До мен всеки който влезе веднага колело му излиза , а аз нямам … мн тъпо защо така

# 917
Хич не го и поглеждам това колело, нито им чета имейлите. Това би означавало, че се занимавам по цял ден.

# 918
Само моята ли,дето е от 24.05. на "митническата проверка е приключила",все още не е взета от Бокснау!?!??
Не е честно.
Вашите се раздвижиха
Не си сама. И моята не е взета.

Моята поръчка е приключила митница на 29.05, днес са я взели от Бокснау!

# 919
Отдавна нямам колело

# 920
Като ви чета как ви ги изпращат на другия край на града,се замислям само аз ли нямам проблеми с куриерите Smile
До сега не са ми ги  пращали на другия край на града пратките.

# 921
Хора вие имате ли всеки ден колело за въртене? До мен всеки който влезе веднага колело му излиза , а аз нямам … мн тъпо защо така

Имах 2 пъти, като съм регистрирана съвсем отскоро. Първото го пропуснах, от второто имам поръчка и ползвах 15 лв. Другите суми не смятам да ги ползвам, чак за толкова пари не искам да поръчвам, а и не виждам какво.

# 922
И аз нямам колело, и не съм имала.

Нова тема? Като разбира се, някои ценни съвети от тази, се сложат към първия пост.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 17:14 от e233

# 923
Мрежестият стелаж, най-големият размер на най-ниска цена до сега, 4 лв., сега ми върнаха парите и ви го пускам.

https://share.temu.com/YNLDGfaZP3A

# 924
Последната ми пратка е изпратена с Box now, поръчката ми съдържа разнообразни джунджурии и 4 етажерки метални за баня, размера на пратката е 60см на 50см

Клетките на box now не са толкова големи, не знам как ще се събере този чувал вътре, притесняваме да не ми смачкат етажерките. От сайта на box now намерих какви са размерите на клетките им, ами няма такава голяма

В нашите автомати се събират три размера пратки:

Малка (В: 8 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Средна (В: 17 см, Ш: 45 см, Д: 60 см)

Голяма (В: 36 см, Ш: 45 см, Д: 60 см) с тегло до 20 килограма.

# 925
Питай ги да видиш какво ще кажат.

# 926
На диагонал...ще е вътре...

# 927
Нико, това ми отговори:

В случай да не може да бъде доставена в автомата, най-вероятно ще бъде върната обратно към нас, но Ви съветвам да изчакате, в случай да сте получили от тях по-детайлна инфорамация дали ще могат или не да я доставят, може да разгледам как да съдействаме.
За съжаление превозвачът се определя въз основа на теглото на пакета и неговата дестинация. Следователно в момента не е налично изборът на конкретен превозвач при поръчка.
Автоматично се избира куриера.

# 928
Взех си 4 стелажчета и ще треперя, как ще дойдат. До сега ми идваха по едно в пакет и около тях имаше други неща, така че да не ги нараняват тях.

# 929
Ох, сега си погледнах поръчките, всички 4  са разпределени на Box Now... Какво ли ме чака? Изобщо не съм наясно къде им са кутиите и дали ще е наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт