Цветолечението на д-р Бах

• 143 254
  • 669
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,

за съжаление аз отпадам за курса  Confused
Благодаря на Доня за положените усилия по организацията  Hug

# 451
  • София
Нека се преброим,все пак Доня Туфиня трябва да даде някакъв отговор.

Засега сме:
Доня Туфиня
IvelinaAtanasova
Солетка,но не разбрах дали потвърди
аз

Нека всички други,които имат желание да проверят дали ще имат възможност,все пак датите се знаят вече и да пишете/потвърдите,че ще дойдете.

Хайде момичета,не е майтап работата...Казвате "да" или "не",за да се знае все пак да сме ориентирани донякъде

Може да ме броите и мен... Въпреки че не знам дали ще мога с парите да се оправя, но ще измисля нещо, защото имам голямо желание да дойда. Във Варна съм до септември.

# 452
Аз ще съм във Варна до към средата на август, още не мога да кажа точни дати.
Засега не ме бройте, а ако успея, предполагам, няма да е проблем + 1 човек още.

# 453
Важи ли все още информацията за организирането на семинара?
Докога трябва да се заяви участие?
И как?
Много бих искала да участвам - мисля, че ще бъда във Варна до 25 август, но темата нещо замря...

# 454
Имам един въпрос. Ако съм пила дадена комбинация, която донякъде ми е повлияла положително, но сега съм преценила,че имам нужда от друга - мога ли веднага да започна да пия новата или трябва да направя някаква пауза между двете?

# 455
Можеш, няма проблеми.

# 456
Благодаря за отговора   bouquet Доколкото разбирам при баховите есенции няма никакви противопоказания и строги правила при вземането им. Така ли е?

# 457
Мисля, че да. Те са съвместими с всякакви лечения и терапии. И по никакъв начи не могат да повлияят зле на организма или на някое заболяване.
Единственото ограничение е около 15-20 минути преди и след приема да не се храни човек и да не пие нищо. Поне на мен така ми го обясниха.

# 458
около 15-20 минути преди и след приема да не се храни човек и да не пие нищо. Поне на мен така ми го обясниха.
А на мен ми казаха , че е достатъчно да се дава на гладно....хм...

Важи ли все още информацията за организирането на семинара?
Докога трябва да се заяви участие?
И как?
Много бих искала да участвам - мисля, че ще бъда във Варна до 25 август, но темата нещо замря...
За съжаление не се организираха достатъчно хора....така и не стигнахме до определена дата...отпускарски сезон, какво да се прави....
Ще се постарая да организирам нещо за септември или октомври.

# 459
Жалко, бях толкова доволана, че ще мога да се включа : Cry

# 460
Хайде да напишат всички, които са готови за 23-24 .
НАли 10 трябваше да бъдат? МАй има толкова.

# 461
Хайде да напишат всички, които са готови за 23-24 .
НАли 10 трябваше да бъдат? МАй има толкова.
Aми хайде, обаче трябва да стане бързичко, за да кажа на Господинов навреме.

# 462
Е Simple Smile

Пишете ме мен Simple Smile - айде имате налична една бройка Simple Smile

# 463
Здравейте момичета Simple Smile
Виждам, че се организира курс във Варна, нали така, някакви желаещи за София Simple Smile

# 464
Още една бройка за курса във Варна.А дали ще е възможно да си поръчаме по един комплект от есенциите по Д-р Господинов /за тези участници в курса, които не са се сдобили все още с тях/?

Общи условия

Активация на акаунт