Цветолечението на д-р Бах

• 143 265
  • 669
  •   1
Отговори
# 480
Какво става с курса?Ще се проведе ли на 23 и 24 август или се отлага за по-нататък?
Писах на Т.Господинов на скайп и на мейл-нямам отговор., Възможно е да е в отпуск...ще му звънна и по тел след малко и ще докладвам.

----
Така, говорих преди малко с Т.Госопдинов. Действително е бил в отпуск човека. Малко е късно за тази седмица за семинар. Уговорихме се, че удобните дати за него (а може би и за нас-след отпускарския сезон и училищните притеснения) са 27 и 28 септември.
Ще проверя за помещение, но не обещавам за съгласие от страна на собствениците.
Ако някой може да помогне-да казва. Т.Господинов също имал нещо предвид, но не е сигурен.

Хайде този път знаем отрано, да се организираме!  bouquet

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 10:39 от Доня Туфиня

# 481
ако случайно курсът се проведе на  4/5 октомври ме пишете и мен дошла... но на  27/28.09 ми е наистина невъзможно.... Sad

# 482
Запис...

...и един въпрос newsm78-(извинявам се ако е отговорено на такъв)
- есенциите на Бах,които се предлагат от д-р Пашкулев внос ли са или той ги приготвя?Интересува ме суровината внася ли се или той действа по методиката на Бах за направата им?

Благодаря и ще следя темата с интерес!!!

# 483
Запис...

...и един въпрос newsm78-(извинявам се ако е отговорено на такъв)
- есенциите на Бах,които се предлагат от д-р Пашкулев внос ли са или той ги приготвя?Интересува ме суровината внася ли се или той действа по методиката на Бах за направата им?

Благодаря и ще следя темата с интерес!!!
той ги приготвя

# 484
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И аз да попитам - нещо не намирам как точно става поръчката в сайта на д-р Пашкулев newsm78 Разглеждах, разглеждах, и се чудя аз ли нещо не довиждам ,какво ли - някой ще ми удари ли едно рамо да ме светне как точно да си поръчам есенциите, че вече е наложително да започна с тях Rolling Eyes

# 485
magnoliamm   в дясно има бутон доставки,след това най горе пише доставка,попълваш формуляра,изпращаш и готово Peace
Ако не става от сайта,пиши им от твоя мейл на техния veridia21@gmail.com

# 486
изгоря ми крушката ---> свет, свет

Най-лесно е по телефона : 02/ 871 50 47, 0888 214483

И ако си в София - отиваш след ИЧС-то, той ще ти обясни. 

# 487
Здравейте пак,
Получих писмо от д-р Господинов, предлага дати за семинар 04-05.10.
Звездичка, виждам, че теб т еустройва.
Кои други желаещи има?
Хайде, пишете, може и на лс.
Дайте до края на другата седмица да се уточним.

# 488
Здравейте пак,
Получих писмо от д-р Господинов, предлага дати за семинар 04-05.10.
Звездичка, виждам, че теб т еустройва.
Кои други желаещи има?
Хайде, пишете, може и на лс.
Дайте до края на другата седмица да се уточним.
от мен -двама със сигурност

# 489
Доня Туфиня
аз не съм сигурна , дали ще присъствам на курса, понеже миналата седмица си поръчах Баховите есенции и говорих по телефона лично с д-р Пашкулев, който ме увери, че няма нужда от никакъв курс.. достатъчно е да се прочете листовката, изпратена с есенциите  Rolling Eyes

# 490
Доня Туфиня
аз не съм сигурна , дали ще присъствам на курса, понеже миналата седмица си поръчах Баховите есенции и говорих по телефона лично с д-р Пашкулев, който ме увери, че няма нужда от никакъв курс.. достатъчно е да се прочете листовката, изпратена с есенциите  Rolling Eyes
Глупости!
Имам листовката, прочела съм и 2-3 книги, имам и материали за още толкова и пак не са ми достатъчни. Нека honey 13  ти каже за курса. Но да ми кажеш,че 2 страници с по 3 реда за всяка есенция е достатъчно- е несериозно!

# 491
от мен -двама със сигурност
Ок, ставаме трима. Като се върна в БГ ще говоря с още двама, но засега не ги слагам в списъка.

Звездичка, курса няма да е само и единствено върху Баховите есенции, ще се засегнат и други теми (по-рано съм писала); мисля, че ще е интересно и полезно. Разбира се, ти си решаваш най-добре-просто кажи със сигурност до няколко дни.

Надявам се да се включат с "реплика" и останалите от предния списък, за да видим какво правим.

# 492
Можете и в този списък да ме пишете

# 493
Здравейте!
И аз ще се включа в курса, ако може.Мога да доведа още 2-4 човека със себе си.
А къде ще се провежда?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 14:27 от mistique

# 494
Доня Туфиня
Глупости!
Имам листовката, прочела съм и 2-3 книги, имам и материали за още толкова и пак не са ми достатъчни. Нека honey 13  ти каже за курса. Но да ми кажеш,че 2 страници с по 3 реда за всяка есенция е достатъчно- е несериозно!

аз казах какво мен ме разколеба Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт