Цветолечението на д-р Бах

• 142 832
  • 669
  •   1
Отговори
# 420
Момичета,нищо не казвате....

# 421
Аз се извинявам,че нищо не казвам.
По принцип датите не са от толкова голямо значение,ще се съобразя с по-ангажираните  Grinning
Имам известни притеснения,че може набързо да заминем за чужбина(тъй като всичко е все още много мъгляво) и не ми се ще това да се отрази на провеждането.Да не би да се окажем малко,нали трябва да сме поне 10 ?

# 422
Бройте ме и мен за Русе, независимо от датата. Възможно е и да ме 2. Но аз съм сигурна. Тъкмо ще го съчетая с един шопинг в Букурещ.

# 423
Бройте ме и мен за Русе, независимо от датата. Възможно е и да ме 2. Но аз съм сигурна. Тъкмо ще го съчетая с един шопинг в Букурещ.

Всъщност курса ще бъде във Варна  Grinning

# 424

Всъщност курса ще бъде във Варна  Grinning
Че то за Варна имаше десетки желаещи..
На мен само датите 23-24 август са ми невъзможни.

# 425
Имаше,ама никой нищо не казва.

Иначе за Русе-лошо няма,още по-добре Mr. GreenСамо незнам дали ще успеем да се съберем тук толкова,затова Варна беше по-добрия вариант.

# 426
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Още един желаещ  от Русе Simple Smile

# 427
Момичета, информацията, която имам от Т.Господинов за семинара е следната:
Дати: Най-удобни са му 23-24 август (тъй като никой не предложи други дати, аз му изпратих тези, които бях постнала тук).
Времетраене: Семинара обикновено е два дни (събота и неделя най-често са най-удобни за всички). Излиза около 20 учебни часа. Като време от 9:30 до към 17:30 - 18:00 единия ден, а втория ден е до към 16:30 - 17:00. Като е важно да има спокойствие и достатъчно време за споделяне и въпроси.
Цена: 75 лв. на човек. Ако сме 10 или повече пътните и допълнителните разходи, които има във връзка с пътуването са за сметка на Т.Господинов.
Помещение:-той има нещо наум, но би приел помощ за намирането на такова. Аз лично също имам нещо наум, но трябва да попитам. Някой на предната страница също спомена за помещение... Thinking

Хайде, казвайте, вече е наш ред да доокомплектоваме нещата. АКо имаме допълнителни въпроси и уточнения-ще му ги задам, няма проблем.

# 428
Aми аз съм "За".

Хубаво е да се знае по-отрано,че да може всеки да си направи сметката да за датите,мисля,че повече от месец е предостъчно.

Ще се съберем ли 10 или повече?
Хайде който иска да пише,за да можем да се преборим Peace

# 429
Зравейте,
знаете ли могат ли да се намерят продуктите на д-р Бах в Стара Загора?

# 430
Желаещи от Бургас да има?

# 431
Зравейте,
знаете ли могат ли да се намерят продуктите на д-р Бах в Стара Загора?

Виж тук  http://veridia.dir.bg/WEB-SITE/INDEX.htm

# 432
Cherri, ако поръчаш от сайта на д-р Пашкулев ти пращат нещата с наложен платеж по куриер. Става за най-много седмица. Ако ти е спешно мога да ти дам от моите капки, аз имам целия комплект.
Няма ли желаещи за курс в Ст.Загора?

# 433
Момичета, бройте ме и мен за курса във Варна. Нямам претенции за дати, когато ви е удобно на вас.

# 434
Нека се преброим,все пак Доня Туфиня трябва да даде някакъв отговор.

Засега сме:
Доня Туфиня
IvelinaAtanasova
Солетка,но не разбрах дали потвърди
аз

Нека всички други,които имат желание да проверят дали ще имат възможност,все пак датите се знаят вече и да пишете/потвърдите,че ще дойдете.

Хайде момичета,не е майтап работата...Казвате "да" или "не",за да се знае все пак да сме ориентирани донякъде

Общи условия

Активация на акаунт