“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 033
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Кой убива с маска, ако иска да отмъсти на точно определени хора, нали точно това идеята-да видят от кого си получават заслуженото, о, чакайте, маската е за зрителите.
Да идва четвъртък, че ми писнА!

# 676
Мале, то няма да остане ненападнат в последния епизод - Десподов, Харитонов, Кърджиев, Фичето, Мия и Филип. Заимова сигурно и тя ще е под прицел, но ще мине без да пострада. Грудката направо да се радва, че го разкараха Joy
И някак на този фон пак само един полицай е извън картинката, освен Грудов
То наистина не остана кой - Илчев, Дора, Елдъров или някой чисто нов. Най-тъпо би било последното.
МериАн, за мен би била интересна анкета - Кой е любимият ви персонаж от втори сезон? Въпреки че мисля, че Кърджиев ще отвее конкуренцията Joy

# 677
Предлагам анкета - Бихте ли гледали следващ сезон?
Да
Не
Само ако е начело с Харитонов и Заимова
Само ако пак е с Мия и Филип
Зависи къде е сниман

Нещо такова

# 678
А малкото име на Кърджиев дали ще го научим?
Явно ще е тайна до последния епизод. Както и Калоян Трифонов кого играе ще стане ясно в последния епизод.
Тайните в сценария обясняват защо няма списък на актьори/роли в края на епизодите, а само на екипа. Да кажем, че Кърджиев е Пламен Арсов /демон или не/, къде и как да го напишат Satisfied И да не е, държат напрежение.

Иначе на кадъра с количката /браво и от мен за зоркото око/ тялото до нея изглежда странно, все едно изпънато на носилка... Не ми се иска да пострада той.Frowning1

За анкета, ако е въпрос за нов сезон, мисля пълноценни мнения може да има според финала т.е. след него. Честно казано аз не съм привърженик на прекаленото разтягане на сезони, лесно изтърват мярката. Пример Откраднат Живот. Предпочитам да остана с добрия привкус пред риска да ми го развалят. И за този даже още се колебая доколко е успешен като "продължение".  /В тази връзка във ФБ в една спонсорирана публикация от страницата им 20-30 коментара само хвалебствия най-най-най. Чак ми е прекалено и малко фалшиво, като нищо да трият Smirk/
Ако е просто за спорта, може да се питаме дали някой от добрите умира / кой. Ама ще е тегаво.Pensive

# 679
Нямам търпение вече за четвъртък,  по-интересно от финалът ще са само коментарите тук. Сериалът ми хареса повече сега спрямо сезон 1, но в темата ми е още по-интересно и от сериала.

Не мисля, че това на снимката е Елдъров в количката, а си е точно Кърджиев. Обаче забележете, че в промотата все дават едни кадри, които не се излъчват в следващия епизод, а в по-следващия. Също и последователността им не отговаря на излъченото.

Защо постоянно изчезват коментари от темата?

# 680
  • Галифрей
Дървената дъска с усмивката 😁

Бих гледала следващ сезон да, но да има по хубав сценарии,актьорски състав всичко. Да бъде нещо като “ Не ме оставай” един прекрасен италиански крими сериал. Случаят беше тежък и главната героиня се фокусираше върху детайлите и нея искаха да я разкарат от разследването, но тя не беше груба,нито се биеше като Мия. Спокойна и внимателна,въпреки голямата болка която носеше в себе си. Аз ревах на края от толкова човешки емоции. До сега не бях плакала на криминале.
Продукцията да вдигне нивото. Хайде чакаме да ни наемат за сценаристи.

# 681
О, да. Беше чудесен сериал! Витория Пучини е класа!

# 682
Манерката, манерката е Филип!😄😀

А Любчо Грудов освен Любезен и Любвеобвилен е и Любопитен и “Любимец”!

# 683
Анкетата като за Финална продължава да е КОЙ е Демонът?.
Това е въпросът. И следващата тема ще я напълним.
Може да добавим: кой не искате да умира?
За следващ сезон е рано да коментираме.

# 684
Тони Наумовски надали е на примиерата, защото не живее в България и може да е бил извън страната по време на премиерата. Обаче истината е, че той им изнесе сериала откъм актьорска игра, че дори и чисто като образ е най-интересен за зрителите.
Дано наистина да не го убият, ще е много жалко.

По темата за следващ сезон - съмнявам се, че ще има такъв.

# 685
Мен не ме впечатли особено Кърджиев, героят няма никаква характеристика, просто обяснява символиката,  Актьорът има хубав глас и външност, която явно се харесва Simple Smile  В миналия сезон много народ намираше сексапил в Асен.

Като герои ми харесаха Тороманов, Харитонов и Заимова. Илчев го запомних като странен и онанист.

Дора ми е симпатична, но и за нея знаем прекалено малко.

# 686
  • Другата България
Анкетата като за Финална продължава да е КОЙ е Демонът?.
Това е въпросът. И следващата тема ще я напълним.
Може да добавим: кой не искате да умира?
За следващ сезон е рано да коментираме.
Сега е “Кой е Демона“.
Ако сега добавя “Кой не искате да умира“ ще се нулират резултатите.

# 687
На мен Асен ми беше секси.
Харесвам и Кърджиев като герой.

# 688
На мен изобщо не ми беше секси Асен в сезон едно.

Тороманов беше интересен персонаж, макар да си личеше, че е твърде прегрешил и ще стане жертва, до последно се надявах, че ще оцелее и ще влезе сериозно в разследването, за да хванат Демона.

# 689
На мен много ми хареса Заимова като развитие и дълбочина. Илчев ми е любимец по леко комедиен параграф

Общи условия

Активация на акаунт