“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №8 - финал, и след финала.

• 34 726
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Демонът може да се крие зад маската,понеже има изгаряния по лицето 🤔
Нали единият Пламен или Александър уж е загинал при пожар. Може и да е оцелял.

# 256
Професорът освен, ако не цитира нещо или превежда звучи доста кръвожадно в промото.

# 257
Вече всичко се случва в интернет, толкова ли не могат да качат промото, за да го видим всички?!

# 258
  • София
В първи епизод Демона изпрати на Мия видео от убийството на съдия Елдърова. Няма как да ги е извикал някой друг.
Относно вялите персонажи на Филип и Мия ми се струва, че предават щафетата на Харитонов и Заимова за сезон 3.
П.С. Вчера затвърдих мнението си, че ако видя филм, в който играе Теодора Духовникова трябва да спра телевизора.

# 259
  • España
Демонът може да се крие зад маската,понеже има изгаряния по лицето 🤔
Нали единият Пламен или Александър уж е загинал при пожар. Може и да е оцелял.
Елдъров нали му е свалил маската , че и фоторобот направиха , не каза за белези.

# 260
В първи епизод Демона изпрати на Мия видео от убийството на съдия Елдърова. Няма как да ги е извикал някой друг.
Относно вялите персонажи на Филип и Мия ми се струва, че предават щафетата на Харитонов и Заимова за сезон 3.
П.С. Вчера затвърдих мнението си, че ако видя филм, в който играе Теодора Духовникова трябва да спра телевизора.
Какво й е на играта? Справя се перфектно с персонажа на Мия. Това е жена над 40 г., която с години е обвинявана за смъртта на мъжа й, дъщеря й не говори с нея, неправомерно е уволнена от данс и работи като лектор по психология. Единственото нещо в което е адски добра е залавянето на престъпници и сега има един, който се измъква непрекъснато. Ако бях на нейно място и аз щях да крещя.

# 261
Странна ми се стори полицейската карта на масата пред Тороманов малко преди да бъде  убит, на която пише Стефан Петров Тороманов (главен комисар)???. И снимката на нея...... не е на Куката. Този, който го уби въртеше лебедката с дясната ръка, т.е. не е левичар и явно не е същия, който преди това стреля по него, защото надали раната на ръката му е зарастнала толкова бързо. Ръцете на човека, който промиваше раната на ранения "демон" приличаха на женски, малки, но сякаш неподдържани, с изрязани и мръсни нокти. Помислих си за Дора, но тя има маникюр. Възможно е Ирина да е тази, която промиваше  раната. Фичето през това време се криеше от полицаите и няма как да е той. Мисля, че демона не действа сам. Ако Пламен Арсов е жив, той има най-сериозния мотив за отмъщение. Отнета е любимата му жена, вероятно и детето му, отнет му е бизнеса, всичко което е имал и е вкаран в затвора. Логично е да отмъщава на всички които са му причинили това. Не вярвам да е Кърджиев, защото всички от групичката щяха да са се досетили че той е Пламен Арсов и да са го отстранили досега, особено Десподов. Но всички видяхме колко любезно се поздравиха в един от предните епизоди. Фичето и Ирина може би помагат на демона, но само като информатори. Определено един от главните му помощници със сигурност е полицай. Но кой ???

# 262
Връзката (ако приемем, че Кърджиев не е Демонът) е, че Демонът оставя послания, които превежда и разяснява именно Кърджиев.

Т.е, да няма връзка и да е само за заблуда  ? Просто случаен персонаж, специалист по средновековна история,  инвалид поради неизяснен нещастен инцидент, за който нищо не се знае ? Теоретично е възможно, но не ми се вярва. Тогава Арсов трябва да си е демонът, около 50 годишен , но кой от останалите персонажи може да е ? Този Калоян Трифонов  е по-млад , а Елдъров са го познавали , бил си е женен отдавна за съдийката.

Познавали, ама друг път... Тороманов му се представи в еп.1, Елдъров му каза, че се познават покрай жена му, а Тороманов гледаше, като да го вижда за първи път..

# 263
  • САЩ
Не мога да изчета всички 18 страници, но май забравяте, че Демонът има връзка с Мия и Филип и ги е извикал!
И как може 16-годишно момиче да е извратен садистичен убиец?!
В анкетата не гласувах, защото за мен въпросите не са релевантни.   

# 264
Ицката Язов не им ли е бил състудент и той? Имам някакъв спомен, че Тороманов и Калоян ( все му забравям фамилията на баджанака на Харитонов) сякаш споменаха на Мия нещо подобно.

# 265
  • España
Сега отново си пуснах серията . Няколко поста нагоре е коментирано и , да ( и аз като Димо 😉) , Тороманов нали се казва Явор . Така пише и на грамотата му : Явор Иванов Тороманов :
Скрит текст:

А на полицейската карта , която е на масата в хотела , преди да го убият пише друго име : Стефан Петров Тороманов :
Скрит текст:
Това е доста странно !!!!

Освен това , Демонът сам си почиства и бинтова раната , а ръцете му са доста хубави даже , определено мъжки , че и хубав бицепс се открива :
Скрит текст:

И не ми приличат някак на онази ръка , която работеше с горелката в леговището на демона :

Скрит текст:

Бонус : един Елдъров на младини 🤪 Актьорът имам предвид :

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 20:28 от Воден пъпеш

# 266
Aу, ново двайсет с тези имена🥴😵😵‍💫 Изобщо не го бях забелязала!!! 🫡Страхотни сте!

# 267
На мен ми направи впечатление, че колегите от управлението натъртиха на това ‘Яворе,’ макар че цял сезон му казваха Тороманов.  Аз Стефан на значката не мога да разчета, ама е доста странно наистина.

# 268
Явор е Тороманов, тя и снимката не е негова, картата  е на друг Тороманов, изглежда възрастен мъж,  евентуално баща му, сигурно е потомствен полицай.
Той на тая маса си нареди арсенала и  явно смяташе да не се дава лесно, но когато му се обадиха , че са намерили парите се спихна,  аз мислех, че ще се застреля.

Мариан Вълев беше много добър, на мен много ми хареса, коренна разлика с първите епизоди.

# 269
Явор е Тороманов, тя и снимката не е негова, картата  е на друг Тороманов, евентуално баща му, сигурно е потомствен полицай. Той на тая маса си нареди арсенала и  явно смяташе да не се дава лесно, но когато му се обадиха , че са намерили парите се спихна,  аз мислех, че ще се застреля.

Мариан Вълев беше много добър, на мен много ми хареса, коренна разлика с първите епизоди.
Явор е Тороманов, тя и снимката не е негова, картата  е на друг Тороманов, изглежда възрастен мъж,  евентуално баща му, сигурно е потомствен полицай.
Той на тая маса си нареди арсенала и  явно смяташе да не се дава лесно, но когато му се обадиха , че са намерили парите се спихна,  аз мислех, че ще се застреля.

Не е баща му. Героя е Явор Иванов Тороманов. А картата е на името на Стефан Петров Тороманов.

Общи условия

Активация на акаунт